Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ ως υπολογιστή ένα ThinkPad laptop σε Docking Station. Η χρήση είναι για τα πάντα εκτός από παιχνίδια (πολύ MS Office, internet κλπ).

Έχω όμως και έναν σταθερό υπολογιστή που χρησιμοποιούσα για Server αλλά τον τελευταίο χρόνο αντικαταστάθηκε με κανονικό server και έχει μείνει στο ράφι. Έλεγα μήπως του βάλω κάποια κάρτα γραφικών και να αντικαταστήσω το laptop με αυτόν. Τα χαρακτηριστικά του είναι:

CPU: Intel Core i5 4570s 2.9GHz Quad Core Socket 1150 65W

Motherboard: Gigabyte GA-B85-HD3 Socket 1150 GLan Audio

RAM: 32GB DDR3 (4x 8GB) 1600MHz

PSU: Corsair VS450

SSD: Samsung 840 Pro 512GB

Θα ήθελα να ξοδέψω μέχρι 250-270€, ίσως λίγο παραπάνω αν είναι στο όριο για κάτι πολύ καλύτερο, για να προσθέσω κάποια κάρτα γραφικών και πιθανότατα να αλλάξω το τροφοδοτικό με κάτι πιο ποιοτικό.

Οθόνες έχω 2  Dell 24'' 1080p u2417h και με καλύπτουν, οπότε και η κάρτα να είναι για τέτοιες αναλύσεις.

Θα ήθελα να μπορώ να παίξω και κανένα παιχνίδι, π.χ. τα GTA ή Minecraft, αλλά τίποτα τελευταίας γενιάς.

Κάποια πρόταση;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, cb_papi είπε

Γεια σας,

Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ ως υπολογιστή ένα ThinkPad laptop σε Docking Station. Η χρήση είναι για τα πάντα εκτός από παιχνίδια (πολύ MS Office, internet κλπ).

Έχω όμως και έναν σταθερό υπολογιστή που χρησιμοποιούσα για Server αλλά τον τελευταίο χρόνο αντικαταστάθηκε με κανονικό server και έχει μείνει στο ράφι. Έλεγα μήπως του βάλω κάποια κάρτα γραφικών και να αντικαταστήσω το laptop με αυτόν. Τα χαρακτηριστικά του είναι:

Θα ήθελα να ξοδέψω μέχρι 250-270€, ίσως λίγο παραπάνω αν είναι στο όριο για κάτι πολύ καλύτερο, για να προσθέσω κάποια κάρτα γραφικών και πιθανότατα να αλλάξω το τροφοδοτικό με κάτι πιο ποιοτικό.

Οθόνες έχω 2  Dell 24'' 1080p u2417h και με καλύπτουν, οπότε και η κάρτα να είναι για τέτοιες αναλύσεις.

Θα ήθελα να μπορώ να παίξω και κανένα παιχνίδι, π.χ. τα GTA ή Minecraft, αλλά τίποτα τελευταίας γενιάς.

Κάποια πρόταση;

ωραια εφοσον εχεις αυτο το μπατζετ κοιτας σε καρτα γραφικων εδω https://www.skroutz.gr/s/10521312/Palit-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-Dual-OC-NE5105TS18G1D.html

και τροφοδοτικο πας εδω https://www.skroutz.gr/s/8570592/Corsair-CX-Series-CX550M.html?from=catspan&keyphrase=cx550m

Δημοσ.
4 ώρες πριν, cb_papi είπε

Γεια σας,

Κάποια πρόταση;

Τροφοδοτικό δεν χρειάζεται να αλλάξεις.

Κάρτα γραφικών βάζεις 1050ti ή 1060 3GB.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία και εγώ για GTX1060 6GB έλεγα. Κρατάω και το τροφοδοτικό (το οποίο είναι και εντός εγγύησης). Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από cb_papi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...