RedPriest Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, φόρεσα τα συγκεκριμένα γυαλιά και μου άρεσε που αναλογα το φως που υπάρχει σκουραινει ο φακός. Θα μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω για οδήγηση την νύχτα ή θελει αλλα γυαλια; https://www.skroutz.gr/s/12823520/Ray-Ban-RB3025-9066-4A-Evolve-Lenses.html Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από RedPriest
Stamer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Επειδή είχα διαβάσει κάποτε αρκετά σχετικά άρθρα λόγω του οτι μου είχε κινήσει την περιέργεια το θέμα, γενικά οι ειδικοί θεωρούν τα κίτρινα γυαλιά αστειότητα όσο αφορά την χρήση τους για οδήγηση την νύχτα. Αν "πρέπει" οπωσδήποτε να κάνεις κάτι γιατί ενοχλείσαι, τότε γενικά συνιστούν γυαλιά που να μην κόβουν καθόλου φως αλλά να έχουν anti-reflective coating. 1
RedPriest Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Stamer είπε Επειδή είχα διαβάσει κάποτε αρκετά σχετικά άρθρα λόγω του οτι μου είχε κινήσει την περιέργεια το θέμα, γενικά οι ειδικοί θεωρούν τα κίτρινα γυαλιά αστειότητα όσο αφορά την χρήση τους για οδήγηση την νύχτα. Αν "πρέπει" οπωσδήποτε να κάνεις κάτι γιατί ενοχλείσαι, τότε γενικά συνιστούν γυαλιά που να μην κόβουν καθόλου φως αλλά να έχουν anti-reflective coating. Το anti-reflective coating είναι αυτο που μπαίνει στους φακούς απο κανονικα γυαλια; Αν ναι παλι με ενοχλεί το φως απο αλλα αυτοκίνητα αν οδηγαω σε σκοτεινό δρόμο.
Stamer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δεν νομίζω, αν θυμάμαι καλά είναι ειδική επίστρωση (με την έννοια δηλαδή οτι πρέπει να είναι "ειδικοί" και οι φακοί) που δεν την έχουν όλοι οι φάκοι. Πρέπει συγκεκριμένα να ζητήσεις τέτοιους. Δεν είχα ποτέ τέτοιους αλλά υποτίθεται οτι κάνουν ακριβώς αυτό που θες, να μην σε ενοχλεί το φως από τα άλλα αυτοκίνητα. Τώρα σε τι ποσοστό το κάνουν... άγνωστο. Προσωπική μου εκτίμηση είναι οτι καμία ειδική επίστρωση και κανένα γυαλί δεν θα είναι 100% τέλειο. 1
RedPriest Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Stamer είπε Δεν νομίζω, αν θυμάμαι καλά είναι ειδική επίστρωση (με την έννοια δηλαδή οτι πρέπει να είναι "ειδικοί" και οι φακοί) που δεν την έχουν όλοι οι φάκοι. Πρέπει συγκεκριμένα να ζητήσεις τέτοιους. Δεν είχα ποτέ τέτοιους αλλά υποτίθεται οτι κάνουν ακριβώς αυτό που θες, να μην σε ενοχλεί το φως από τα άλλα αυτοκίνητα. Τώρα σε τι ποσοστό το κάνουν... άγνωστο. Προσωπική μου εκτίμηση είναι οτι καμία ειδική επίστρωση και κανένα γυαλί δεν θα είναι 100% τέλειο. Ναι γι αυτο μιλαω το έχουν τα γυαλιά μου το είχε γράψει ο οφθαλμίατρος μου το θυμάμαι. Ελεγα μηπως με τα συγκεκριμένα γυαλιά γινόταν δουλεια γιατί όπως ειπα αναλογα το φως που υπάρχει στο χώρο σκουραινει ο φακός και μου είχε πει και η κοπελα στο αεροδρομιο πως είναι πολύ καλά για οδήγηση. Βέβαια να πουλήσει ήθελε και μαλιστα διπλάσια τιμή απο το Σκρουτζ. 😂
Stamer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Αν έχεις τέτοια και δεν σε ικανοποιούν καλύτερα δες τι άλλο θα αγοράσεις με τα 100 ευρώ των ray-ban
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα