papoys1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 39 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Παππου πρέπει να ήσουν καλός στην έκθεση στο σχολείο 😂😂😂 Είχα πάρει 2-3 κουμπαράδες.Τότε ο ΕΛΤΑ έδινε στην καλύτερη έκθεση σε κάθε σχολείο ένα κουμπαρά , αλλά δεν είχα λεφτά (και ποιος είχε) και έβαζα μέσα πέτρες μόνο και μόνο να κάνουν θόρυβο. 2
ELTASSOS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, papoys1 είπε Είχα πάρει 2-3 κουμπαράδες.Τότε ο ΕΛΤΑ έδινε στην καλύτερη έκθεση σε κάθε σχολείο ένα κουμπαρά , αλλά δεν είχα λεφτά (και ποιος είχε) και έβαζα μέσα πέτρες μόνο και μόνο να κάνουν θόρυβο. Και τα λιντλ δινουν βραβεια για εκθεσεις με θεμα #ηαποταμιευση.... 1
mp123 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Ελένη_Μ είπε Σκεφτόμουν λοιπόν να κάνω μια μικρή ανακαίνιση - όχι τίποτε πολυτέλειες - στο σπιτάκι και να πάω να μείνω εγώ εκεί. Με τους γονείς μου που το συζήτησα απλά κόλλησαν την κασέτα στο "θα το πάρει ο δρόμος". Οι φίλοι μου μου είπαν ότι ο δρόμος μπορεί να ανοίξει και σε πενήντα χρόνια, εδώ πέρασαν τριάντα και δεν έχει γίνει τίποτα, αλλά και να σπάσει ο διάολος το πόδι του και να ανοίξει σε καμιά δεκαετία μπορώ, λένε, να μαζέψω τα μπογαλάκια μου και να επιστρέψω δίπλα στο μεγάλο σπίτι που κι αυτό δικό μου είναι στην τελική. Αν είσαι αρκετά μεγάλη ώστε να μπορείς να βγάζεις τα προς το ζην αλλού πάει δουλειά εμμέσως πλην σαφώς.
blazar Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Ελένη_Μ είπε Είχε ρωτήσει πριν καμιά εικοσαριά χρόνια ο παππούς μου στο δήμο και του είχαν πει ότι δε δικαιούμαστε αποζημίωση επειδή το οικόπεδό μας που με την διάνοιξη του δρόμου θα χωριστεί στα δυο, αυτά τα δυο λοιπόν που θα προκύψουν παίρνουν μεγαλύτερη αξία απ' ότι τώρα που είναι ενιαίο. Κουταμάρες είπαν. Το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο. Όλα τα χωράφια/οικόπεδα παίρνουν αξία όταν περνάει δρόμος. Γενικά αυτό που σου είπαν τότε, δεν στοιχειοθετείται νομικά. Θα μιλήσεις με την Γενική Γραμματεία Υποδομών αρχικά, αλλιώς με το υπουργείο Δημ. Έργων. Δεν έχει καμία σχέση ο Δήμος με τις αποζημιώσεις των απαλλοτριώσεων. Βέβαια γενικά να ξέρεις πως μετά από τόσα χρόνια, δεν θα καταφέρεις και τίποτα το ιδιαίτερο. Καλό όμως είναι να ξέρεις από που ακριβώς πρόκειται να περάσει ο δρόμος στο οικόπεδό σου, για να κάνεις και εσύ τα κουμάντα σου.
talibanakos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, Ελένη_Μ είπε Είχε ρωτήσει πριν καμιά εικοσαριά χρόνια ο παππούς μου στο δήμο και του είχαν πει ότι δε δικαιούμαστε αποζημίωση επειδή το οικόπεδό μας που με την διάνοιξη του δρόμου θα χωριστεί στα δυο, αυτά τα δυο λοιπόν που θα προκύψουν παίρνουν μεγαλύτερη αξία απ' ότι τώρα που είναι ενιαίο. Μαλακιες του ειπαν ξεκαθαρα. Εχει αποζημιωθει η οικογενεια μου ετσι ακριβως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα