DYEL Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γινεται να μου ερθει ειδοποιητηριο για ένα γραμμα και όταν παω από την επομενη και μετα να μην εχει ερθει στο ταχυδρομείο? Εφόσον εχουν φτιάξει ειδοποιητήριο σημαινει ότι από την επομένη μπορεις να πας να το παρεις ετσι δεν είναι? Εχω ειδοποιητήριο από τις 25 του μηνα και σημερα μου ειπαν πως δεν εχουν ερθει αυτά των 25/10. (Μιλαμε για γραμμα από δημοσια υπηρεσια ετσι,οχι καποιο δεμα) Πως είναι δυνατον? Υπαρχει καποιος φορεας να κανω αναφορα αυτά που συμβαινουν? Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από DYEL
Stamer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Συνήθως είναι έτσι όπως τα λες. Σε αντίθετη περίπτωση (επειδή μου έχει τύχει αλλά όχι για περισότερο απο 2 μέρες) πρέπει να αναγράφουν πάνω στο ειδοποιητήριο την ημερομηνία από την οποία μπορείς εσύ να το αξιώσεις.
devil-ji Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι. Σε μενα ερχεται το ειδοποιητηριο απο ελτα καισαριανης και λεει την επομενη μερα παραλαβη απο ελτα βυρωνα. Η διακινηση μεταξυ ελτα καισαριανης-βυρωνα γινεται κατα τις 10 περιπου καθε μερα, οποτε λογικο ειναι αν παω πριν την παραπανω ωρα να μην εχει φτασει το δεμα στα ελτα βυρωνα. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από devil-ji
NikosKallithea Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δεν μου έχει τύχει ποτε μέσα σε 100αδες αγορες, μην πω χιλιάδες
ObeyWario! Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να στο είπαν έτσι θα έγινε! Δεν ξέρω τι πρόβλημα υπήρξε αλλά δεν υπάρχει λόγος να σου πούνε ψέματα Αυτοί τι είπαν όταν τους ρώτησες; Δεν κατάλαβα αυτό που λέει ο devil για διαφορετικά καταστήματα ελτα, τι εννοείς; ήξερα πως ειδοποιητήριο έρχεται απτον ταχυδρόμο με βάση τον τκ, κάθε ταχυδρόμος κατάστημα κτλ έχουν αναλάβει συγκεκριμένους τκ και δεν μπλέκονται διαφορετικά άτομα/καταστήματα στην δουλειά του άλλου. Εκτός και αν έχεις ζητήσει να στο προωθούν αλλού; Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από ObeyWario!
DYEL Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Εγω πηγα νωρις το πρωι και ειπε θα ερθουν στις 12 αυτά που εχουν ημερομηνια 25/10. Εάν παω όμως αυριο και μου πει μα μου,θελω να ξερω αν μπορω να κανω κατι να τους στρωσει τον κωλο καποιος από πανω να δουλεψουν. 9 λεπτά πριν, Stamer είπε Συνήθως είναι έτσι όπως τα λες. Σε αντίθετη περίπτωση (επειδή μου έχει τύχει αλλά όχι για περισότερο απο 2 μέρες) πρέπει να αναγράφουν πάνω στο ειδοποιητήριο την ημερομηνία από την οποία μπορείς εσύ να το αξιώσεις. Ε και γιατι βγαζουν ειδοποιητηριο εφόσον δεν εχουν το γραμμα/δεμα στο υποκατάστημα τους ακομα? Τι λογικη είναι αυτή?
Stamer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Στο ειδοποιητήριο γράφει κάτι σχετικά με το πότε μπορείς να παραλάβεις?
DYEL Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Stamer είπε Στο ειδοποιητήριο γράφει κάτι σχετικά με το πότε μπορείς να παραλάβεις? Παραλαμβάνεται από το Ταχ.Καταστημα: Ταχυδρομειο ταδε Οδος Ταδε- Παραλαβη: Την επομενη : 07:30 - 14:00 Μεθεπομενη:07:30 - 14:00 τα,οχι νωρίτερα από,δεν - θα το ξαναφερουμε,αυριο και ωρα, είναι όλα κενα
papoys1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Συμβαίνει όπως και σε μας γιατί ο τόπος διαλογής είναι διαφορετικός από το Γραφείο του ΕΛΤΑ. Ο τόπος διαλογής είναι στα Γλυκά Νερά.Από εκεί θα πάρει ο ταχυδρόμος το δεματάκι π.χ. να το φέρει σπίτι,αν δεν σε βρει να το παραδώσει θα αφήσει ειδοποιητήριο να περάσεις την επομένη ή την τάδε για παραλαβή από το γραφείο στο Γέρακα.Τώρα αν δεν προλάβει να περάσει να αφήσει το δεματάκι θα το κάνει την επόμενη ή την παραπάνω οπότε καθυστερεί και η παράδοση. Σίγουρα δεν είναι σωστό αλλά συμβαίνει.
Stamer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 41 λεπτά πριν, DYEL είπε Παραλαμβάνεται από το Ταχ.Καταστημα: Ταχυδρομειο ταδε Οδος Ταδε- Παραλαβη: Την επομενη : 07:30 - 14:00 Μεθεπομενη:07:30 - 14:00 τα,οχι νωρίτερα από,δεν - θα το ξαναφερουμε,αυριο και ωρα, είναι όλα κενα Λάθος τους μεγάλο τότε και σε καταλαβαίνω γιατί είναι η ταλαιπωρία που πρέπει να ξαναπας!
Gkortzias Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά έχω παραγγείλει κάτι από το εξωτερικό (συγκεκριμένα από το TREKINN για οποίον ξέρει το site ) και το αντικείμενο είμαι στην περιοχή μου απλώς μου γράφει κάτι που δεν δεν μπορώ να καταλάβω μέχρι στιγμής Γιατι δεν το έχω ξαναδεί (προς μδ ανατολικής Θεσσαλονίκης) εποικηνωνησα με το τηλ κέντρο και μου λένε πάει στους ταχυδρόμους και θα σού έρθει αύριο το πρωί λογικά από τίς 8 μέχρι τις 12. Αν δε σε βρει σου αφήνει ειδοποιήση και πας και το παίρνεις απο το κατάστημα. Επιπλέον τα ΕΛΤΑ έχουν Μπει σε περιόδο εορτών και καθυστερούν αρκετά μου φαίνεται . Για του λόγου το αληθές δείτε το τρακ number και πείτε. Μου οποίος το έχει ξαναδεί αύριο παραλαμβάνω ; RU333313693NL
mylo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 λογικά αύριο παραλαμβάνεις. εμένα Θεσσαλονίκη μου το φέρνει ο ο ταχυδρόμος σπίτι. εσένα ίσως αφήσει ειδοποίηση οπότε πας παρασκευή
Stamer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, Gkortzias είπε Καλησπέρα παιδιά έχω παραγγείλει κάτι από το εξωτερικό (συγκεκριμένα από το TREKINN για οποίον ξέρει το site ) και το αντικείμενο είμαι στην περιοχή μου απλώς μου γράφει κάτι που δεν δεν μπορώ να καταλάβω μέχρι στιγμής Γιατι δεν το έχω ξαναδεί (προς μδ ανατολικής Θεσσαλονίκης) εποικηνωνησα με το τηλ κέντρο και μου λένε πάει στους ταχυδρόμους και θα σού έρθει αύριο το πρωί λογικά από τίς 8 μέχρι τις 12. Αν δε σε βρει σου αφήνει ειδοποιήση και πας και το παίρνεις απο το κατάστημα. Επιπλέον τα ΕΛΤΑ έχουν Μπει σε περιόδο εορτών και καθυστερούν αρκετά μου φαίνεται . Για του λόγου το αληθές δείτε το τρακ number και πείτε. Μου οποίος το έχει ξαναδεί αύριο παραλαμβάνω ; RU333313693NL Που είναι η καθυστέρηση φίλε μου? Σε χρόνο dt ήρθε απο Ολλανδία! Την Παρασκευή το στείλανε και σε 2 μέρες ήταν Αθήνα! Συγγνώμη που θα σου την πω τώρα... αλλά τους παίρνεις τηλέφωνο ενω άλλοι μπορεί να έχουν όντως πρόβλημα και να πρέπει να τηλεφωνήσουν επειδή το θες χθες? Να πω οτι υπάρχει πρόβλημα, ok, αλλά αφου τα λέει όλα όμορφα το tracking! Παρεμπιπτόντως το ΜΔ σημαίνει Μικρά Δέματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα