Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πρωτη φορα απο κινα εκανα παραγγελια αυτα εδω

https://www.aliexpress.com/item/NEO-Set-of-12-Large-Size-Stainless-Steel-Pastry-Cream-Horn-Molds-Conical-Tube-Cone-Pastry/32800387001.html 

και μου ηρθε μηνυμα απο το καταστημα οτι δεν εχει γινει καταθεση ενω ειχα δωσει κανονικα τα στοιχεια της καρτας και μου οπως φαινεται μου κρατησε απο κει μονο 1,28 ευρω αντι για το κανονικο συνολο που ειναι 13,90. 

το μηνυμα που ελαβα ειναι αυτο:

Dear Friend, 
Thanks for your order. We checked that your order is unpaid. Do you have any requirements or questions on the goods? 
If any questions please feel free to contact us, we will help you within 24 hours. We will prepare for your order at once after you pay. Thank you in advance. 
Have a nice day~ 
Best Wishes~ 
Ermakova Store

απαντησα ρωτωντας τι πρεπει να κανω αλλα δεν εχω παρει απαντηση απο χτες.

επισης οταν παω στην επιλογη awaitting payment και ενω διαλεγω το προιον για το οποιο θελω να πληρωσω δεν γινεται τιποτα. εχει κανεις ιδεα πως μπορει να ολοκληρωθει η παραγελλια μου 

preorder.PNG.05beb9b6e604a49412ba08898e38e182.PNG

Επεξ/σία από lazkalai
Δημοσ.

Ειναι περιοδος προ-παραγγελιων

Αναφορά σε κείμενο

Simply make the pre-payment now and pay the remaining amount on 11.11 (Nov 10, 2018 07:00:00 PT to Nov 12, 2018 04:59:59 PT). If the order payment is not completed, your pre-order will be canceled and the pre-payment will be refunded to you.View Rules

αρα σου τραβηξε ενα μικρο μερος του ποσου τωρα και τα υπολοιπα θα μπεις να τα πληρωσεις 10 του μηνα βραδυ

• Thanks 1
Δημοσ.

ωραια ευχαριστω αυτο καταλαβα και εγω αλλα δεν ηξερα στα σιγουρα τι γινεται

θα πρεπει να πληρωσω εγω ο ιδιος εκεινες τις ημερομηνιες απο τα orders ή θα τραβηξει το συστημα μονο του τα λεφτα απο την καρτα μου;

Δημοσ.

Εχε απλα το νου σου και πραττεις αναλογως (Δεν ειχα ψωνισει περσι 11.11 για να σου πω με σιγουρια)

Αν το εκανε καποιος ας διαφωτισει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...