Προς το περιεχόμενο

10 1803 η 1809

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ολοκαινουργιο συστημα με ryzen 5 2600x ποια εκδοση να περασω? Διοτι η 1809 ειχε το προβλημα με την διαγραφη αρχειων. Αν και θα γινει clean install

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Alex-V είπε

Σε ολοκαινουργιο συστημα με ryzen 5 2600x ποια εκδοση να περασω? Διοτι η 1809 ειχε το προβλημα με την διαγραφη αρχειων. Αν και θα γινει clean install

Αν κανείς καθαρή εγκατάσταση δεν έχει θέματα. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Alex-V είπε

Όπως είπε και ο kinhthras :) , το πρόβλημα εντοπίζεται όταν γίνεται update ενός συστήματος που έχει ήδη windows 10 όπου μπορεί να διαγράψει όλο το προφίλ του χρήστη (όχι οποιαδήποτε αρχεία). Σε καθαρή εγκατάσταση δεν έχει κάτι για να διαγράψει, οπότε εσύ δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Αν έχεις κρατημένο το iso κάνε την εγκατάσταση κανονικά, αν όχι βάλε την 1803.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, 1ns0mn1a είπε

4c90a87553d8efeb26dfe07d620985d7601db2a6 *el_windows_10_enterprise_ltsc_2019_x64_dvd_d5a29846.iso

clean install χωρίς προβλήματα

Ακόμα σε beta είναι η ltsc 2019.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 1ns0mn1a είπε

Εξαρτάται από την οπτική γωνία

Από εδώ που είμαι δεν βλέπω. Έχω και μια καρυδιά μπροστά μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, 1ns0mn1a είπε

Εξαρτάται από την οπτική γωνία

Εντάξει, λειτουργικό είναι και όχι σκύλος που από μπροστά βλέπεις κεφάλι και από πίσω βλέπεις κώλο!
Η ltsc 2019 κυκλοφόρησε μόνο για τους insiders που  έχουν ενεργοποιήσει το πρόγραμμα early access και είναι beta απ' όποια γωνία και να το δεις (ακόμα και πίσω από την καρυδιά).

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, micos000 είπε

Εντάξει, λειτουργικό είναι και όχι σκύλος που από μπροστά βλέπεις κεφάλι και από πίσω βλέπεις κώλο!

φιλε ελιωσα στο γελιο με το σχολιο σου να σαι καλα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

new iso out , build 17763.107

Στις 2/11/2018 στις 10:10 ΜΜ, micos000 είπε

Η ltsc 2019 κυκλοφόρησε μόνο για τους insiders που  έχουν ενεργοποιήσει το πρόγραμμα early access και είναι beta απ' όποια γωνία και να το δεις (ακόμα και πίσω από την καρυδιά).

???

αναφέρομαι στα msdn iso's

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, micos000 είπε

Όλα τα realeses κυκλοφορούν μέσω του msdn, είτε είναι retail είτε είναι beta.

οχι

Επεξ/σία από 1ns0mn1a
  • Confused 1
Δημοσ.
21 minutes ago, 1ns0mn1a said:

new iso out , build 17763.107

Δεν είναι επίσημο αυτό.

Επειδή έχω ακόμα το "MediaCreationTool1809.exe", ξέρεις τι κάνει αν το τρέξεις;
Σου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει νέα έκδοση και να πας να την κατεβάσεις. Κι όταν πατάς το link, σε πάει στην April 2018...

Οπότε πολύ απλά, η 1809 έχει αποσυρθεί επίσημα και δεν έχει κυκλοφορήσει νέα επίσημα.

Όσο για το "δεν έχει θέματα" του @kinhthra παραπάνω, γελάνε και οι πέτρες... Δεν είναι μόνο το σοβαρό θέμα με τα user profiles, αλλά κι άλλα ειδικά δικτυακά. Αν μπεις στο Technet, θα βρεις τουλάχιστον 6 σοβαρά θέματα που είναι άλυτα, όπως αυτό που είχα εγώ, που δεν κάνει reconnect τα network shares μετά το login, όπου εσένα που δουλεύεις σπίτι σου μπορεί να μη σε επηρεάζει, αλλά εταιρίες που έχουν μικρά δίκτυα, τα αχρηστεύει.

7 minutes ago, 1ns0mn1a said:

οχι

Η επιμονή και η ασχετοσύνη, βαράνε κόκκινο... Νομίζεις ότι είσαι ο μόνος μέσα σε ένα τεχνολογικό forum που έχεις πρόσβαση/συνδρομή στο MSDN ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...