ata1983 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά.. Πριν κάνω φορητότητα σε cosmote είχα vodafone triple play.. Η τηλεόραση δεν είχε παίξει ποτέ. Ήμουν με powerlines δικά τους (αγορασμένα από vodafone για αυτή τη δουλειά). Εκεί που έπαιζε η τηλεόραση σταμάταγε αλλά με ένα laptop έβλεπα ότι το μπριζάκι είχε ιντερνετ κανονικά. Τηλεόραση πλήρωνα για ένα χρόνο χωρίς να δω ποτέ. Απανωτά τηλέφωνα χωρίς λύση. Κατέληγαν πάντα ότι φταίνε τα μπριζάκια ας είχα δοκιμάσει και με άλλο ζευγάρι κάποια στιγμή. Επίσης έτυχαν τους τελευταίους μήνες 2-3 φορές που είχα μεγάλες βλάβες χωρίς σταθερό τηλ και internet από μια βδομάδα τη φορά μέχρι να το φτιάξουν. Στον τελευταίο λογαριασμό ζήτησα να μου πιστώσουν το ποσό για το διάστημα που δεν είχα υπηρεσίες. Με τα πολλά μου πίστωσαν 2Ε για τις τελευταίες δύο μέρες πριν κάνω φορητότητα που είχε επίσης βλάβη. Τι μπορώ να κάνω; Οι λογαριασμοί είναι όλοι πληρωμένοι αλλά δεν θέλω να τους αφήσω έτσι. Είχα αφήσει τον τελευταίο απλήρωτο για αυτή τη δουλειά αλλά έσπαγαν τα νεύρα κάτι αγενείς τύποι με τα τηλέφωνα οπότε πληρώσαμε να ησυχάσουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα