Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 3 hours ago, CheOnWeb said: ...including the option to disable this feature... Μα το είπε μόνος του: «για όσους μπορούν να το αντιληφθούν»! 😛
D.Luffy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σαν λίγο buggy μου φαίνεται η 12.1 στο X. Κάτι ελαφρά stutter στα animations εδώ κι εκεί, κάτι ότι η Siri κοιμάται και δεν ανταποκρίνεται στο "hey Siri" όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη, κάτι ότι το Apple Pay δεν εμφανίζεται με την μία σε ανέπαφες πληρωμές... Έχει παρατηρήσει κανείς τέτοια κουλά? Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από D.Luffy
Fotis13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, D.Luffy είπε Σαν λίγο buggy μου φαίνεται η 12.1 στο X. Κάτι ελαφρά stutter στα animations εδώ κι εκεί, κάτι ότι η Siri κοιμάται και δεν ανταποκρίνεται στο "hey Siri" όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη, κάτι ότι το Apple Pay δεν εμφανίζεται με την μία σε ανέπαφες πληρωμές... Έχει παρατηρήσει κανείς τέτοια κουλά? Σε ποια animation αναφερεσαι?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 14 hours ago, D.Luffy said: Σαν λίγο buggy μου φαίνεται η 12.1 στο X. Κάτι ελαφρά stutter στα animations εδώ κι εκεί, κάτι ότι η Siri κοιμάται και δεν ανταποκρίνεται στο "hey Siri" όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη, κάτι ότι το Apple Pay δεν εμφανίζεται με την μία σε ανέπαφες πληρωμές... Έχει παρατηρήσει κανείς τέτοια κουλά? Με τη siri μου το έκανε μια φορά όταν είχα τα airpods. Γενικότερα δεν παρατήρησα κάτι άλλο σε σχέση με πριν. Apple pay δεν έχω οπότε δεν έχω ιδέα...
OnePlus6T Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, D.Luffy είπε Σαν λίγο buggy μου φαίνεται η 12.1 στο X. Κάτι ελαφρά stutter στα animations εδώ κι εκεί, κάτι ότι η Siri κοιμάται και δεν ανταποκρίνεται στο "hey Siri" όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη, κάτι ότι το Apple Pay δεν εμφανίζεται με την μία σε ανέπαφες πληρωμές... Έχει παρατηρήσει κανείς τέτοια κουλά? Θα θελα να ξέρω τι λέτε με την σιρι (στα αγγλικά)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Just now, OnePlus6T said: Θα θελα να ξέρω τι λέτε με την σιρι (στα αγγλικά) Μεταξύ άλλων, δίνω εντολές στη siri για το χειρισμό όλων των συσκευών στο σπίτι. Να ενεργοποιήσει όλες τις κάμερες όταν φεύγω το πρωί και να σβήσει τα φώτα και το θερμοστάτη και αντίστοιχα όταν είμαι στο δρόμο και επιστρέφω να απενεργοποιήσει τις κάμερες και να ανοίξει τα φώτα, τη θέρμανση, κλπ.
D.Luffy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Fotis13 είπε Σε ποια animation αναφερεσαι? Παρατήρησα κάποια σπασίματα στο scrolling της home screen. Τίποτα το τραγικό απλά μου έκανε εντύπωση. Τώρα πάνε καλύτερα τα πράγματα όποτε μάλλον ήθελε λίγο χρόνο για να στρώσει. 3 ώρες πριν, OnePlus6T είπε Θα θελα να ξέρω τι λέτε με την σιρι (στα αγγλικά) Από χρονόμετρο, ξυπνητήρι, οδηγίες σε χάρτη όταν οδηγώ (ζω Αγγλία) μέχρι αυτά που λέει ο Bildanos στο post του. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από D.Luffy
Fotis13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, D.Luffy είπε Παρατήρησα κάποια σπασίματα στο scrolling της home screen. Τίποτα το τραγικό απλά μου έκανε εντύπωση. Τώρα πάνε καλύτερα τα πράγματα όποτε μάλλον ήθελε λίγο χρόνο για να στρώσει. Από χρονόμετρο, ξυπνητήρι, οδηγίες σε χάρτη (ζω Αγγλία) μέχρι αυτά που λέει ο Bildanos στο post του. Οχι εγω δεν το εχω αυτο στην home screen αλλα δεν χρησιμοποιω και apple pay .
kilias Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, D.Luffy είπε Σαν λίγο buggy μου φαίνεται η 12.1 στο X. Κάτι ελαφρά stutter στα animations εδώ κι εκεί, κάτι ότι η Siri κοιμάται και δεν ανταποκρίνεται στο "hey Siri" όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη, κάτι ότι το Apple Pay δεν εμφανίζεται με την μία σε ανέπαφες πληρωμές... Έχει παρατηρήσει κανείς τέτοια κουλά? Με την αναβάθμιση σε 12.1 μου κεχρί σπάσει τα νεύρα το Siri. Κλειδωμένο δεν δουλεύει σχεδόν ποτέ, σαν να μπαίνει σε sleep mode. Επίσης πρέπει να πω Hey Siri με αρκετή ένταση στην φωνή για να ξυπνήσει, σαν να είναι βουλωμένο το μικρόφωνο
YourTrueLegend Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 On 30/10/2018 at 17:49, Dimitrisp88 said: Ηθελα να ξερα ποιος θα χρειστει να κανει βιντεο κληση με 30+ ατομα.. Να δω ποιος θα προλαβαίνει να μιλήσει!! Απο κατι τετοια ποστ καταλαβαινει κανεις οτι η ανεργια στην Ελλαδα βαραει κοκκινα. Διοτι σε αλλη γωνια του πλανητη , σε κανεναν 30χρονο δε θα εμοιαζε ακατανοητη η αναγκη βιντεοκλησεων με 30+ ατομα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 On 01/11/2018 at 13:17, KostasMulti said: OYΦ και είχα αρχίσει να αγχώνομαι ότι κάτι δε πάει καλά στο τηλέφωνο μου!!! (iphone 8 ) Όλα οκ, το διόρθωσαν σήμερα. Ήταν θέμα της Cosmote!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα