haris013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Πήγα για φορμάτ στο σπίτι του αδερφού μου καθώς είχε θέματα διάφορα με κύριο πρόβλημα την κάρτα γραφικών(crashαρε στα παιχνίδια). Εφόσον περνάω φρέσκα windows 10 (latest edition από creation tool), περνάω τους latest drivers από amd και κάνω windows updates. Δόκιμάζω λοιπόν Vray benchmark CPU+GPU και τρώμε το πρώτο bsod με την παρακάτω αιτιολογία: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL atikmdag.sys Ξανα bootάρει το PC βάζω heaven benchmark 4.0, περνάει κανα 2-3 λεπτά και τρώω bsod με το εξής: VIDEO_TDR_FAILURE atimpag.sys Να πω οτι παρακολουθούσα θερμοκρασίες και σε κανένα bench δεν πέρασαν τους 58 βαθμους η GPU και τους 50 η CPU. Επίσης το pc κόλλησε 2-3 φορές και έκανε restart μόνο του χωρίς να δώ bsod, την μια σε video playback απο chrome και τις άλλες φορές κατά το άνοιγμα του GPU-Z. Τα specs του PC είναι: i5 6400 (stock) asrock h170pro4 Asus r9 380 strix DCII xfx 550 bronze Το τροφοδοτικό είναι το Coolermaster g550m Τι στο καλό φταίει, σπάω το κεφάλι μου, βοήθηστε σας παρακαλώ. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από haris013
haris013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Συνεχίζω να έχω το παραπάνω πρόβλημα. Καμία ιδέα κάνεις τι μπορεί να φταίει;
YPhot Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δοκίμασε αλλους amd drivers, είτε πιο παλιά έκδοση ή των windows
haris013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, YPhot είπε Δοκίμασε αλλους amd drivers, είτε πιο παλιά έκδοση ή των windows έχω δοκιμάσει διάφορους drivers πάντα με ddu και μετά από λίγο ξεκινάνε τα ίδια. υπάρχει περίπτωση να είναι τροφοδοτικό ή hardware πρόβλημα στην κάρτα; θα δοκιμάσω και με άλλη εκδοση windows
YPhot Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Όλα πιθανά ειναι, δοκίμασε με Linux ή windows 7
3DJIN Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) αλλη καρτα παρομοιων απαιτησεων σε w δοκιμασατε? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από 3DJIN
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Τροφοδοτικό ή κάρτα γραφικών. Δοκίμασε πρώτα τροφοδοτικό. 1
haris013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, 3DJIN είπε αλλη καρτα παρομοιων απαιτησεων σε w δοκιμασατε? δυστυχώς δεν έχω αντίστοιχο hw να δοκιμάσω ούτε κάποιος γνωστός μου. να δοκιμάσω να βάλω το δικό μου τροφοδοτικό στου αδερφού μου ή είναι μικρό κ εμένα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα