Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Istros είπε

Να το βλέπουν κάποιο που λένε ότι τα gaming smartphones δεν έχουν μελλον

Συνεχίζουν να μην έχουν και ποτέ δεν θα κάνουν αριθμούς όπως οι κονσόλες και το PC (βλέπε Spiderman, RDR2, God Of War, Zelda κ.ο.κ.) Το γεγονός οτι η microsoft πειραματίζεται με τα controllers αυτά δεν σημαίνει οτι βλέπει μέλλον στα smartphones αλλά το κάνει για την δικιά της Streaming πλατφόρμα που ήδη έχει ανακοινώσει οτι ετοιμάζει. Στα screenshots άλλωστε βλέπεις το Forza και όχι το <<add a mobile game here that nobody cares>> 

Δημοσ.

Μπορεί να δημοσιεύθηκε πρόσφατα, αλλά η έρευνα έγινε 2012-2014, δηλαδή πριν 4-6 χρόνια!

Αναφορά σε κείμενο

This work was carried out between 2012 and 2014

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, cheez είπε

Συνεχίζουν να μην έχουν και ποτέ δεν θα κάνουν αριθμούς όπως οι κονσόλες και το PC (βλέπε Spiderman, RDR2, God Of War, Zelda κ.ο.κ.) Το γεγονός οτι η microsoft πειραματίζεται με τα controllers αυτά δεν σημαίνει οτι βλέπει μέλλον στα smartphones αλλά το κάνει για την δικιά της Streaming πλατφόρμα που ήδη έχει ανακοινώσει οτι ετοιμάζει. Στα screenshots άλλωστε βλέπεις το Forza και όχι το <<add a mobile game here that nobody cares>> 

Κανένας δεν είπε ότι θα εκτοπίσουν τις κονσόλες η το pc.Δεν είναι μόνο η Microsoft.Υπαρχει και η Razer,Asus,xiaomi,Huawei,ZTE.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Για δώσε λινκ με οδηγίες. Το έχεις κάνει απευθείας από την κονσόλα ή πρέπει να παρεμβληθεί υπολογιστής με Windows 10;

Πάντως εγώ που δοκίμασα να streamάρω στο κινητό μου (παρεμβάλοντας πισί στο ενδιάμεσο εννοείται) μέσω ac wifi, δεν μπορώ να πω ότι είναι lag-free εμπειρία. Και μάλιστα δοκίμασα X360 games που είναι και 720p, άρα προκαλούν λιγότερο στρεσάρισμα στη γραμμή.

Επίσης, έχω ξεκινήσει εδώ ένα νήμα για local streaming από κονσόλες σε Android, αν υπάρχει ενδιαφέρον μπορούμε να το «απλώσουμε» γενικότερα και απομακρυσμένο streaming και σε οποιοδήποτε OS, εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον (αν υπάρχει), αλλά δεν θα μπορώ να γράφω κατεβατά μόνος μου, θα χρειάζομαι βοήθεια. Ακόμα ψάχνω πως μπορεί να γίνει το κόλπο με το remote play π.χ.

Το local network streaming παίζει σε pc μόνο μέσω της εφαρμογής xbox. Επειδή δεν διευκρινήσεις ειδικά για κινητό. Αν θες για κινητό θα βγει στο μέλλον για να υποστηρίξει τα σχέδια της Microsoft (το οποίο αφορά και την υπηρεσία streaming). 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Retromaniac said:

Το local network streaming παίζει σε pc μόνο μέσω της εφαρμογής xbox. Επειδή δεν διευκρινήσεις ειδικά για κινητό. Αν θες για κινητό θα βγει στο μέλλον για να υποστηρίξει τα σχέδια της Microsoft (το οποίο αφορά και την υπηρεσία streaming). 

Το κάνω ήδη locally σε κινητό με Android παρεμβάλλοντας πισί ενδιάμεσα που τρέχει την εφαρμογή Xbox. Από την κονσόλα streamάρω στο πισί με το Xbox App και από το πισί streamάρω στο κινητό με το Moonlight App. 

Είπες όμως ότι το έχεις κάνει over the internet, γι' αυτό σου ζήτησα λινκ.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panosveto12 είπε

Είναι και για να συνεχίζεις το παιχνίδι και στο κρεβάτι και φυσικά στην τουαλέτα . 

Χωρίς πλάκα το παιχνίδι στη τουαλέτα δίνει στο h€$1Μ0 άλλη διάσταση! :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το κάνω ήδη locally σε κινητό με Android παρεμβάλλοντας πισί ενδιάμεσα που τρέχει την εφαρμογή Xbox. Από την κονσόλα streamάρω στο πισί με το Xbox App και από το πισί streamάρω στο κινητό με το Moonlight App. 

Είπες όμως ότι το έχεις κάνει over the internet, γι' αυτό σου ζήτησα λινκ.

Απλά αφήνεις ένα pc ανοικτό, φτιάχνεις ένα windows VPN πάνω του, γράφεσαι σε μια υπηρεσία free dns (εκτός αν έχεις static ip), και με τον άλλο υπολογιστή θα συνδέεσαι στο VPN, και η εφαρμογή Xbox θα σου βρίσκει το local xbox. Δεν έχεις επιπλέον lag από τον pc του VPN γιατί απλά ανακατευθευνει την κίνηση χωρίς καμία επεξεργασία.  Επίσης αν έχεις router που υποστηρίζει VPN (μόνο ακριβοί routers) τότε δεν θες το pc. 

Στα γράφω στα γρήγορα από κινητό. Αν θες περισσότερα μου λες... 

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πολύ καλό φαίνεται αλλά έχω μείνει λίγο πίσω είμαι ακόμα στην πρώτη πρωτη κονσόλα του xbox 

Δηλαδή original xbox 

Δημοσ.

Σονυυυ έρχομαι και τα πράγματα αλαζουν καλο θα ηταν να κρηφτει σε κανενα μπαουλο γιατι η π......α θα ειναι πολυ μεγάλη. 2019 η Microsoft ανακοινώνει striming κονσολα x claud στα 150ε το xbox one X θα παει 300ε δηλαδή θα περνεις κονσολαρα 4κ 6τεραφλοπς με 300ε και το παρτυ ξεκιναει το 2020 με το xbox vX δυναμης 12τεραφλοπς που θα υπερτερεί στο ps5 τον 10τεραφλοπς.η σονυ δεν εχει να αντιμετωπίσει μονο την δηναμη απέναντι στο vx αλλα πρέπει να αντιμετωπίσει και τις υπηρεσίες που η σονυ μονο στα ονειρα της θα δει.τα πράγματα ειναι πλεον δεν βγαζω 10 αποκληστηκα και πουλαω και είμαι πρωτος.και μπλα μπλα μπλα εχει πλέον 3 συστήματα κάθοδον απέναντι της και δεν εχει την οικονομική δύναμη να το κανει.

• Confused 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Heman.gr είπε

Σονυυυ έρχομαι και τα πράγματα αλαζουν καλο θα ηταν να κρηφτει σε κανενα μπαουλο γιατι η π......α θα ειναι πολυ μεγάλη. 2019 η Microsoft ανακοινώνει striming κονσολα x claud στα 150ε το xbox one X θα παει 300ε δηλαδή θα περνεις κονσολαρα 4κ 6τεραφλοπς με 300ε και το παρτυ ξεκιναει το 2020 με το xbox vX δυναμης 12τεραφλοπς που θα υπερτερεί στο ps5 τον 10τεραφλοπς.η σονυ δεν εχει να αντιμετωπίσει μονο την δηναμη απέναντι στο vx αλλα πρέπει να αντιμετωπίσει και τις υπηρεσίες που η σονυ μονο στα ονειρα της θα δει.τα πράγματα ειναι πλεον δεν βγαζω 10 αποκληστηκα και πουλαω και είμαι πρωτος.και μπλα μπλα μπλα εχει πλέον 3 συστήματα κάθοδον απέναντι της και δεν εχει την οικονομική δύναμη να το κανει.

Πες μου τι πίνεις ρε bro φαίνεται καλό...

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, panosveto12 είπε

Είναι και για να συνεχίζεις το παιχνίδι και στο κρεβάτι και φυσικά στην τουαλέτα . 

Χαχα εχεις δικιο...Το μόνο σου θέμα θα είναι η μπαταρία που σιγα σιγα αρχίζουν επίσης να φτιάχνουν οι εταιρίες..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, anax111 είπε

Χωρίς πλάκα το παιχνίδι στη τουαλέτα δίνει στο h€$1Μ0 άλλη διάσταση! :D

Η επαυξημένη πραγματικότητα θα του έδινε άλλη διάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...