Προς το περιεχόμενο

Wireless charger για iPhone X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, παρέλαβα χθες αυτόν τον Wireless charger. Είδα πολλά reviews και γενικΆ έλεγαν καλά λόγια. Το θέμα μου όμως είναι ότι φορτίζει τρομερά αργά (μέσα σε 8 ώρες πήγε από 30% στο 93%!!!), πιο αργά και από το 5W πριζάκι του iPhone. Σκέφτηκα ότι ίσως φταίει που τον έχω συνδεδεμένο σε πριζάκι από iPad Mini των 10W, αλλά από την άλλη μου κάνει εντύπωση μιας και το X ασύρματα φορτίζει μέγιστα στα 7.5W, μπορεί όμως να χρειέζεται καποιο ειδικό πριζάκι. Έχει κανείς να προτείνει κάτι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με όλα αυτά τα no name φίλε μου δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κάποιος κάτι. Οι φορτιστές πρέπει να έχουν την MFI πιστοποίηση της apple. Δεν πιστεύω ότι φταίει το πριζακι του iPad και δεν νομίζω ότι μπορείς να κανεις κάτι. Προφανώς ο φορτιστής είναι κακής ποιότητας. Εγώ έχω αυτόν και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τον έχω με απλό πριζακι belkin 1A και πάλι φορτίζει αρκετά πιο γρήγορα από ότι περίμενα. Νομίζω 3 και κάτι ώρες για το iPhone X. Πιστεύω ότι αμα πάρω και κάποιο πιο καλό και γρήγορο πριζακι θα είναι ακόμα πιο γρήγορος.

Επεξ/σία από thodoris20s
  • Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Με όλα αυτά τα no name φίλε μου δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κάποιος κάτι. Οι φορτιστές πρέπει να έχουν την MFI πιστοποίηση της apple. Δεν πιστεύω ότι φταίει το πριζακι του iPad και δεν νομίζω ότι μπορείς να κανεις κάτι. Προφανώς ο φορτιστής είναι κακής ποιότητας. Εγώ έχω αυτόν και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τον έχω με απλό πριζακι belkin 1A και πάλι φορτίζει αρκετά πιο γρήγορα από ότι περίμενα. Νομίζω 3 και κάτι ώρες για το iPhone X. Πιστεύω ότι αμα πάρω και κάποιο πιο καλό και γρήγορο πριζακι θα είναι ακόμα πιο γρήγορος.

Το link που έβαλες δεν δουλεύει.. όπως και να χει, τον φορτιστή που έχω πάντως τον έχουν διάφοροι στο youtube και λένε ότι κάνει καλή δουλειά, δεν τον πήρα τυχαία.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Simos805 είπε

Το link που έβαλες δεν δουλεύει.. όπως και να χει, τον φορτιστή που έχω πάντως τον έχουν διάφοροι στο youtube και λένε ότι κάνει καλή δουλειά, δεν τον πήρα τυχαία.

https://www.gearbest.com/chargers-cables/pp_009300109164.html?wid=1349303

Καταλαβαίνω ότι δεν τον πήρες τυχαία, απλά αυτά δεν είναι πιστοποιημένα. Τι να πω ίσως αν έχεις μία άλλη συσκευή που να υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση να δοκιμάσεις και εκεί, αλλά γενικότερα δεν νομίζω να είναι θέμα της συσκευής. Ίσως είναι ελαττωματικός ο συγκεκριμένος φορτιστής

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...