Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τα Arctic 5 με βλεπω τελικα. Οσο το ψαχνω, τοσο αλλαζω γνωμη καθε λιγο και δε βλεπω να καταληγει πουθενα αυτο 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, veider είπε

Για τα Arctic 5 με βλεπω τελικα. Οσο το ψαχνω, τοσο αλλαζω γνωμη καθε λιγο και δε βλεπω να καταληγει πουθενα αυτο 

Ακουστικα αγοραζεις φιλε μου οχι αυτοκινητο, μην το σκεφτεσαι παρα πολυ, τα Arctis 5 θα σε βολεψουν μια χαρα (αν μπορουσες να πας στα PRO με τον ενισχυτη βεβαια θα ηταν αλλη φαση αλλα εκει πας ψηλα).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Salvation81 είπε

Ακουστικα αγοραζεις φιλε μου οχι αυτοκινητο, μην το σκεφτεσαι παρα πολυ, τα Arctis 5 θα σε βολεψουν μια χαρα (αν μπορουσες να πας στα PRO με τον ενισχυτη βεβαια θα ηταν αλλη φαση αλλα εκει πας ψηλα).

Ακριβως οπως το λες , για το αυτοκινητο (Ford Focus) αποφασισα ποιο γρηγορα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, veider είπε

Ακριβως οπως το λες , για το αυτοκινητο (Ford Focus) αποφασισα ποιο γρηγορα 

Εγω το τελευταιο αυτοκινητο μου το πηρα μεσα σε 5 λεπτα, εκατσα σε αυτο που ειχαν στην αντιπροσωπεια και αυτο ηταν.

Μην αγχωνεσαι, τα 5αρια ειναι πολυ καλα :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, εγώ μπορώ να προτείνω με άνεση τα creative τα h7. Έχουν αξιοζήλευτη ποιότητα κατασκευής. Πέρασαν από τα αυτιά μου και τα Razer τα manowar overwatch τα οποία είχαν πολύ καλό ήχο και μπάσο αλλά ήταν εντελώς πλαστικά και γενικά εθραυστα, φοβίσουν να μην πέσουν κάτω γιατί πάει μετά... Τα creative έχουν επίσης και ενσωματωμένη κάρτα ήχου και αποσπώμενο μικρόφωνο, εγώ τα χρησιμοποιώ με jack αλλά συνδέονται και με usb. Kingston έβαλα σε ΝΕΤ καφέ μια φορά. ήταν μια χαρά ο ήχος. Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα παρόμοιες απαιτήσεις + να μην είναι τα μαξιλαράκια από συνθετικό δέρμα κλπ γιατί ιδρώνουν τα αυτιά το καλοκαίρι.

Βρήκα αυτό που ήθελα στο Plantronics GameCom 388, παλιότερο μοντέλο και δύσκολο να το βρεις αλλά αξίζει τον κόπο.

Πέρα από το καταπληκτικό μικρόφωνο το μεγάλο τους ατού ήταν η άνεση σε πολύωρη χρήση, απόλαυση σε σχέση με ότι άλλο είχα στο παρελθόν.

Edit: ξέχασα να πω πως δεν έχουν usb σύνδεση (αν παίζει ρόλο αυτό) αλλά είναι με jack.

Επεξ/σία από halvas69
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 8/11/2018 στις 1:12 ΜΜ, IcemanGr71 είπε

Παίδες ξέρει κανείς τίποτα για τα Zeroground HD-2500G Ikeda???

https://www.skroutz.gr/s/15868430/Zeroground-HD-2500G-Ikeda.html

https://www.youtube.com/watch?v=_74Chm0Qlng

Δείχνουν πολύ καλά για 32€

Το παράγγειλα απο ένα κατάστημα στο Αιγάλεω την Παρασκευή που μας πέρασε.

Παράδοση αρχές Μαρτίου μου είπαν(ήταν με παραγγελία και δεν υπήρχε στους προμηθευτές απο ότι μου είπαν).

Το βίντεο που το παρουσιάζει δεν με πείθει ακριβώς,περισσότερο υπολόγισα τα σχόλια στο Skroutz.Για τα χρήματα του φαινεται καλό.

Είδομεν.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, bakalex είπε

Το παράγγειλα απο ένα κατάστημα στο Αιγάλεω την Παρασκευή που μας πέρασε.

Παράδοση αρχές Μαρτίου μου είπαν(ήταν με παραγγελία και δεν υπήρχε στους προμηθευτές απο ότι μου είπαν).

Το βίντεο που το παρουσιάζει δεν με πείθει ακριβώς,περισσότερο υπολόγισα τα σχόλια στο Skroutz.Για τα χρήματα του φαινεται καλό.

Είδομεν.

Το συγκεκριμένο το έχω από τον Νοέμβριο και μόνο καλά λόγια έχω να πω.... άριστη αγορά και vfm !!!!!!!

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, IcemanGr71 είπε

Το συγκεκριμένο το έχω από τον Νοέμβριο και μόνο καλά λόγια έχω να πω.... άριστη αγορά και vfm !!!!!!!

+1 και από μένα, τα τσίμπησα σήμερα, παρά πολύ καλή απόδοση για τα λεφτά τους, ξεκούραστα, προσεγμένη κατασκευή, χειριστήριο, χοντρό καλώδιο, καλό συνοδευτικό software, thanks στον IcemanGr71 που τα ανέφερε! 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 1/11/2018 στις 10:02 ΠΜ, veider είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα μια μικρη βοήθεια γιατι μετά απο απειρες ωρες ψαξίματος έχω χαθεί και μπερδευτεί ακόμη περισσότερο.

Ψαχνω για gaming Headset με budget 100 € πάνω κάτω. Το καλό ή κακό είναι ότι υπάρχουν απειρα σχεδον προιοντα στη κατηγορία αυτή.

Τι ζητάω:Θέλω να είναι ελαφριά και άνετα , να έχουν καλό μικρόφωνο γιατι τα περισσοτερα απο οτι διαβαζω πασχουν στο τομέα αυτό.

Επισης επειδη δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει στο παρελθον headset θέλω να μάθω το εξης. Τι γίνεται με τους ήχους στο περιβάλλοντα χώρο? Ειναι σημαντικο για εμενα να μπορω ακουω τι γίνεται έξω απο τα ακουστικά και να ακουω καποια πραγματα(πχ τηλεφωνο, κουδούνι).

Logitech G633 όπως και σε πρόσφατο βίντεο του linustechtips με τα g933 που ειναι ιδια με τα g633 αλλα ασύρματα έχουν απο τα καλύτερα 7.1 ήχο και απο όλα τα razer καλυτερο. άνετα μπορώ να το πω που τα έχω πως είναι 10/10 άνετα και μικρόφωνο σε ακούνε οι άλλοι πεντακαθαρα και δυνατά δεν είναι για να κάνει ηχογράφηση αφηγήσεων βέβαια. Να ξές αξίζουν όσο άλλα αξίζουν 200€ και είναι μέσα στο όριο σου. μην παρεις κάτι ααλλο

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα Zeroground HD-2500G Ikeda? Η δόνηση λειτουργεί κ στα 2 ακουστικά γιατί σε αυτά που παρέλαβα εγώ λειτουργεί μόνο στο δεξί ακουστικό κ όχι σε αυτό που είναι κ το μικρόφωνο πάνω. Είναι ελλατωματικά τα δικά μου ή σε όλα έτσι είναι?

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...