Προς το περιεχόμενο

Αγορά προϊόντος απο e-Gate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Μετά από κάποια έρευνα αγοράς βρήκα κάποια headset Logitech 23€ φτηνότερα συγκριτικά με γνωστές αλυσίδες ηλεκτρονικών καταστημάτων Κωτσόβολος/Public.

Σκέφτομαι να τιμήσω το συγκεκριμένο κατάστημα το οποίο είναι και αρκετά κοντά στην οικία μου..

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω μίας και δεν έχω ξαναγοράσει από τέτοιου είδους μαγαζιά είναι:

1): Αν κάποιος έχει ξανακάνει αγορά και έχει κάποιου είδους δυσάρεστη εμπειρία όσον αφορά την ποιότητα προϊόντος. (Εξυπηρέτηση ή γρήγορη παραλαβή μου είναι προσωπικά αδιάφορα.)

2): Εφόσον το συγκεκριμένο προϊόν το βρίσκω 23€ φτηνότερο αν υπάρχει η υποψία ότι γίνονται παραεισαγωγές στο συγκεκριμένο κατάστημα και τίθεται εν αμφιβόλω η αξιοπιστία του προϊόντος.

Αυτά. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

*Παρακαλώ τους διαχειριστές να με διορθώσουν αν βρίσκομαι σε λάθος thread.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Συγκριτικά μιλώντας , θα δεις οτι καταστήματά τύπου Κωτσοβολος/Public είναι πάντα ποιο ακριβά από όλα τα υπόλοιπα καταστήματα.

1) Από προσωπική εμπειρία είναι αξιόπιστο κατάστημα , χρόνια στον χώρο και έχει καλή εξυπηρέτηση.

2) Παραεισαγωγη η οχι , ολα τα προιοντα εχουν 2 χρονια εγγυηση τουλαχιστον και σε καλυπτει πρωτα το καταστημα και μετα ο κατασκευαστής.

Δημοσ.

Η Αλήθεια είναι ότι το εν λόγω κατάστημα επειδή το παρακολουθώ λόγω κοντινής απόστασης, πολλές φορές (ίσως και  τις περισσότερες) έχει περισσότερο κόσμο απο τα Public ή το Πλαίσιο στο Mall.

Ρωτάω για παραεισαγωγή όχι ότι έχω πρόβλημα απλά μήπως θεωρείται Β διαλογής. Απ' αυτή την άποψη..

Δημοσ.

Παλιοτερα ειχε παρατηρηθει να πωλουνται ανοιχτες συσκευασιες για καινουριες.

Απο επιστροφες δηλαδη που ειχαν παει σε αλλο πελατη και γυρισαν για οποιοδηποτε λογο στην εταιρεια.

Οταν τα παραλαβεις να ελεγξεις οτι ειναι σφραγισμενα εργοστασιακα.  Θα ειναι πολυ ασχημο να ειναι ελλιπη ή χρησιμοποιημενα.

Δεν ξερω τι γινεται τα τελευταια 2 χρονια αφου δεν ψωνιζω πλεον απο αυτους ουτε και παρακολουθω τις εξελιξεις τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ συνήθως για αγορά ηλεκτρονικών επέλεγα τα  Public στην Αθήνα.

Απλά σιγά σιγά  καταλαβαίνω ότι γενικά οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών καταστημάτων ψάχνουν για κορόϊδα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...