airtrelomike13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά καλησπέρα. Χρειάζομαι απλά κάποιες γνώμες γιατί είμαι λίγο μπερδεμένος. Έχω τελειώσει ΤΕΙ Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και αυτή τη στιγμή εργάζομαι σε λογιστικό γραφείο. Σκέφτομαι όμως, από του χρόνου να κάνω κάτι επιπλέον να έχω σαν χαρτί. Θα ήταν προτιμότερο να έχω μεταπτυχιακό ή να δώσω κατατακτήριες για το οικονομικό του ΑΠΘ. Από την άλλη το ΤΕΙ μου, θα γίνει τώρα Πανεπιστήμιο σύμφωνα με το νόμο Γιαβρόγλου και λέω να περιμένω , να δω αν θα δώσουμε κατατακτήριες για να αναβαθμίσουμε το πτυχίο μας σε πανεπιστημιακό ή κάτι άλλο προκύψει από όσα ακούγονται. Όμως, θεωρώ την προυπηρεσία πιο σημαντική από ένα μάστερ και το πτυχίο μου που έστω και από ΤΕΙ που εδώ στη χώρα τα ΤΕΙ τα υποτιμάνε, ενώ στο εξωτερικό που έχω ζήσει ένα χρόνο δεν έχουν κανένα απολύτως κόμπλεξ σε αυτά ίσα ίσα, λέω κάποιες φορές στον εαυτό μου ας μείνω σε αυτό. Έτσι και αλλιώς, κανένα μεταπτυχιακό δεν σου δίνει επαγγελματικά δικαιώματα. Το κάνεις αφοπλιστικά για σένα και για τις γνώσεις σου. Όσο και για τις διαφορές μου με ενα παιδί που έχει τελειώσει οικονομικό, τα επαγγελματικά δικαιώματα είναι ελάχιστα παραπάνω από του λογιστή. Από τις συνεντεύξεις που είχα περάσει παλαιότερα και στο εξωτερικό, ουδέποτε μου ζήτησαν μάστερ για ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ πάντα
Palikarosss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Εχω τελειωσει παρεμφερη σχολη με την δικη σου.Οταν λες για μεταπτυχιακο τι ακριβως σκεφτεσαι?Στον χωρο της λογιστικης και του finance υπαρχουν πολλες επιλογες για σπουδες. Θα συμφωνησω μαζι σου στο οτι η εμπειρια ειναι πολυ σημαντικοτερη απο ενα master παντως.Εφ οσον δεν θες να ασχοληθεις με κατι το οποιο χρειαζεται διαφορετικες γνωσεις απο οσα εχεις διδαχθει στη σχολη σου(δηλαδη κατι πολυ εξειδικευμενο),πιστευω οτι ενα master μπορεις να το αποκτησεις συνδυαζοντας το με την δουλεια σου.Αλλωστε,πολλα πτυχια ζητουν ως απαραιτητη προυποθεση εργασιακη εμπειρια τουλαχιστον 2 ετων προκειμενου να τα παρακολουθησεις
airtrelomike13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Palikarosss είπε Εχω τελειωσει παρεμφερη σχολη με την δικη σου.Οταν λες για μεταπτυχιακο τι ακριβως σκεφτεσαι?Στον χωρο της λογιστικης και του finance υπαρχουν πολλες επιλογες για σπουδες. Θα συμφωνησω μαζι σου στο οτι η εμπειρια ειναι πολυ σημαντικοτερη απο ενα master παντως.Εφ οσον δεν θες να ασχοληθεις με κατι το οποιο χρειαζεται διαφορετικες γνωσεις απο οσα εχεις διδαχθει στη σχολη σου(δηλαδη κατι πολυ εξειδικευμενο),πιστευω οτι ενα master μπορεις να το αποκτησεις συνδυαζοντας το με την δουλεια σου.Αλλωστε,πολλα πτυχια ζητουν ως απαραιτητη προυποθεση εργασιακη εμπειρια τουλαχιστον 2 ετων προκειμενου να τα παρακολουθησεις Ξέρεις αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει που λες και θα σου πω το λόγο. Όντας φοιτητής, σκεφτόμουν να κάνω ένα ΜΒΑ. Μετά άλλαξα γνώμη, και είδα διαφορετικά την αξία των μεταπτυχιακών. Ένα μεταπτυχιακό πλέον είναι χρήσιμο όταν θες να το αξιοποιήσεις συνδυάζοντας με το πρώτο σου πτυχιο σε κάτι τελειως διαφορετικό από αυτό που σπούδασες ή να αξιοποησεις το πτυχιο σου συνδυαστικά με κάτι στο μάστερ ( πχ μεταπτυχιακό στην εγκληματολογική λογιστική ή στο sport management). Και θα το ξαναπώ , ωραία τα μάστερ, αλλά σαν την επαγγελματική εργασία και προυπηρεσία δεν βρίσκεις... Τα μάστερ είναι γνώση και τίποτα άλλο. Α και μόρια για το Δημόσιο. Μέχρι εκεί...
Aggeluska Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, airtrelomike13 said: Παιδιά καλησπέρα. Χρειάζομαι απλά κάποιες γνώμες γιατί είμαι λίγο μπερδεμένος. Έχω τελειώσει ΤΕΙ Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και αυτή τη στιγμή εργάζομαι σε λογιστικό γραφείο. Σκέφτομαι όμως, από του χρόνου να κάνω κάτι επιπλέον να έχω σαν χαρτί. Θα ήταν προτιμότερο να έχω μεταπτυχιακό ή να δώσω κατατακτήριες για το οικονομικό του ΑΠΘ. Από την άλλη το ΤΕΙ μου, θα γίνει τώρα Πανεπιστήμιο σύμφωνα με το νόμο Γιαβρόγλου και λέω να περιμένω , να δω αν θα δώσουμε κατατακτήριες για να αναβαθμίσουμε το πτυχίο μας σε πανεπιστημιακό ή κάτι άλλο προκύψει από όσα ακούγονται. Όμως, θεωρώ την προυπηρεσία πιο σημαντική από ένα μάστερ και το πτυχίο μου που έστω και από ΤΕΙ που εδώ στη χώρα τα ΤΕΙ τα υποτιμάνε, ενώ στο εξωτερικό που έχω ζήσει ένα χρόνο δεν έχουν κανένα απολύτως κόμπλεξ σε αυτά ίσα ίσα, λέω κάποιες φορές στον εαυτό μου ας μείνω σε αυτό. Έτσι και αλλιώς, κανένα μεταπτυχιακό δεν σου δίνει επαγγελματικά δικαιώματα. Το κάνεις αφοπλιστικά για σένα και για τις γνώσεις σου. Όσο και για τις διαφορές μου με ενα παιδί που έχει τελειώσει οικονομικό, τα επαγγελματικά δικαιώματα είναι ελάχιστα παραπάνω από του λογιστή. Από τις συνεντεύξεις που είχα περάσει παλαιότερα και στο εξωτερικό, ουδέποτε μου ζήτησαν μάστερ για ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ πάντα Λογικα τωρα που το ΤΕΙ σου θα γινει Πανεπιστημιο θα πρεπει να δωσεις κατατακτηριες για να αναβαθμηστει το πτυχιο σου σε Πανεπιστημιου + οτι εξτρα απο το νεο προγραμμα σπουδων προκυψουν. Τωρα εφοσον βλεπω δεν σε πολυψηνει το μαστερ απο οτι καταλαβαινω και εφοσον αν καταλαβα καλα δουλευεις στον ιδιωτικο τομεα το θεωρω και ελαφρως περιττο. Αν για παραδειγμα σε εψηνε πολυ ενα συγκεκρημενο μαστερ που ομως δεχονται μονο αποφοιτους Πανεπιστημιων ή δουλευες δημοσιο και θα επαιρνες παραπανω χρηματα αν ειχες πτυχιο πανεπιστημιου και οχι ΤΕΙ, τοτε να το σκεφτοσουν να δωσεις κατατακτηριες να αναβαθμησεις το πτυχιο σου.
Fart Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Ξέρεις αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει που λες και θα σου πω το λόγο. Όντας φοιτητής, σκεφτόμουν να κάνω ένα ΜΒΑ. Μετά άλλαξα γνώμη, και είδα διαφορετικά την αξία των μεταπτυχιακών. Ένα μεταπτυχιακό πλέον είναι χρήσιμο όταν θες να το αξιοποιήσεις συνδυάζοντας με το πρώτο σου πτυχιο σε κάτι τελειως διαφορετικό από αυτό που σπούδασες ή να αξιοποησεις το πτυχιο σου συνδυαστικά με κάτι στο μάστερ ( πχ μεταπτυχιακό στην εγκληματολογική λογιστική ή στο sport management). Και θα το ξαναπώ , ωραία τα μάστερ, αλλά σαν την επαγγελματική εργασία και προυπηρεσία δεν βρίσκεις... Τα μάστερ είναι γνώση και τίποτα άλλο. Α και μόρια για το Δημόσιο. Μέχρι εκεί... Τα master είναι γνώση, ΟΚ. Η εμπειρία τι είναι;
airtrelomike13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Fart είπε Τα master είναι γνώση, ΟΚ. Η εμπειρία τι είναι; επαγγελματική εμπειρία= εξέλιξη. Θα σου πω το ρητό που λενε έξω όσα πτυχια και αν έχεις ή δεν έχεις. Έξωτερικό βλέπουν αν αξίζεις και προχωράς. Αν δεν αξίζεις έχεις φύγει πάραυτα
Fart Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Εξέλιξη είναι διαφορετικό από εμπειρία. Είπες ότι τα master είναι γνώση. Η εμπειρία τι είναι; Μπορείς να γράψεις μία ακόμα βλακειούλα όπως «εμπειρία = εξέλιξη» ή απλά να παραδεχθείς ότι και η εμπειρία είναι γνώση.
airtrelomike13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Aggeluska είπε Λογικα τωρα που το ΤΕΙ σου θα γινει Πανεπιστημιο θα πρεπει να δωσεις κατατακτηριες για να αναβαθμηστει το πτυχιο σου σε Πανεπιστημιου + οτι εξτρα απο το νεο προγραμμα σπουδων προκυψουν. Τωρα εφοσον βλεπω δεν σε πολυψηνει το μαστερ απο οτι καταλαβαινω και εφοσον αν καταλαβα καλα δουλευεις στον ιδιωτικο τομεα το θεωρω και ελαφρως περιττο. Αν για παραδειγμα σε εψηνε πολυ ενα συγκεκρημενο μαστερ που ομως δεχονται μονο αποφοιτους Πανεπιστημιων ή δουλευες δημοσιο και θα επαιρνες παραπανω χρηματα αν ειχες πτυχιο πανεπιστημιου και οχι ΤΕΙ, τοτε να το σκεφτοσουν να δωσεις κατατακτηριες να αναβαθμησεις το πτυχιο σου. Επειδή σε βλέπω πολύ επιθετική με όλο το σεβασμό προς τα ΤΕΙ, καταρχάς κανένας δεν είπε για κατατακτήριες εξετάσεις ως προς την αναβάθμιση του πτυχιου μας ως ΤΕΙ. Είμαι από τα άτομα που θα κινηθούν νομικά προς το ΣΤΕ ενάντις της απόφασης καθώς έχω όλο το έννομο δικαίωμα ως Έλληνας πολίτης σε Δημοκρατικά πλαίσια ιδεοντολογίας να αμφισβητώ μια απόφαση του κράτους. Επιπλέον, Σχεδόν όλα τα μάστερ στη χώρα μας, παίρνουν και αποφοίτους ΤΕΙ και μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις προκηρύξεις τους σε όποιο κορυφαίο πανεπιστήμιο θεωρείς ότι θελεις να κοιτάξεις. Δεν θέλω να κάνω μάστερ για το δημόσιο , αλλά για εμένα. Όποιος νομίζει ότι θα μπει στο Δημόσιο, πρέπει να βλέπει όνειρα θερινής νυχτός. Τα πτυχία του ΤΕΙ , ακόμα και μετά την Πανεπιστημιοποίηση των ΤΕΙ θα είναι κανονικά αναγνωρισμένα. Έχω πάρει τηλ και έχω ρωτήσει και στη σχολή μου και στο Υπουργείο. Η διαφορά ενός ΤΕ υπαλλήλου με ΠΕ είναι μόλις 40 ευρώ μισθολογικά, οπότε μικρό το κακό , για να σου λύσω την απορία σου για το Δημόσιο. Για πήγαινε Εξωτερικό να δεις ποιον προτιμάνε ευκολότερα στα οικονομικά. Έναν του ΤΕΙ ( INSTISTUTE OF TECHNOLOGY) ή ένα του ΑΕΙ( UNIVERSITY). 5 λεπτά πριν, Fart είπε Εξέλιξη είναι διαφορετικό από εμπειρία. Είπες ότι τα master είναι γνώση. Η εμπειρία τι είναι; Μπορείς να γράψεις μία ακόμα βλακειούλα όπως «εμπειρία = εξέλιξη» ή απλά να παραδεχθείς ότι και η εμπειρία είναι γνώση. Άκου, μπορείς να εκφέρεις φυσικά τη γνώμη σου , καθώς έχουμε Δημοκρατία. Αν νομίζεις ότι θα μπλέξω στο δικό σου κόσμο, που απλά ζει με το κόμπλεξ του, γιατί του πασάρουν τη κάθε χαζομάρα ως επένδυση στον εξωτερικό του κόσμου που νομίζει ότι περιτριγυρίζεται γύρω από εκείνον , νομίζω ότι είσαι loser. Μιλάς σε ένα άτομο που έζησε στο εξωτερικό ( γύρισα πίσω γιατί πέθανε ο πατέρας μου), και είδε με τα ίδια του τα μάτια σε μια χώρα όπως η Αγγλία, ότι τα πτυχία δεν παίζουν και τόσο ρόλο σε εκείνη τη χώρα. Η εμπειρία είναι αυτή που θα σου δωσει το μισθό σου στη καθημερινοτητά σου μηνιαία και θα πας σπίτι σου, για να επιβιώσεις και να καλύψεις τις ανάγκες σου. Ξέρω αρκετά άτομα στα 25 μου, που παράτησαν τις δουλειές τους για να κάνουν μάστερ και το αποτέλεσμα είναι ακόμα να μη μπορούν να βρουν εργασία. Κανένα μάστερ δεν είναι υποχρεωτικό όχι μόνο αν δουλεύεις αλλά και αν δεν δουλεύεις. Επίσης, πήγαινε σε πραγματικά μέρη διάφορων χωρών , να δεις πόση αξία δίνουν στα πτυχία ή όχι. Γιατί σαν χώρα , μάθαμε τη καραμέλα φέρε για το καθετί που σε ενδιαφέρει το λεγόμενο πιστοποιητικό ή πτυχίο για να μπεις εκεί που θες ή να κάνεις αίτηση.
Fart Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Άρες μάρες κουκουνάρες. Πήγες Αγγλία και το λες σαν να έκανες κάτι σπουδαίο. Ψιτ, αδερφέ. Οι μισοί Έλληνες έχουν περάσει από Αγγλία και αρκετοί έκατσαν και δεν γύρισαν. Εγω ξαναρωτάω, εάν έχεις απάντηση. Είπες ότι «master είναι γνώση». Η εμπειρία τι είναι; Βασικά, ελληνικά γνωρίζεις; 😄😂😂
airtrelomike13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Η εμπειρία είναι επιβίωση και το σκαλοπάτι που θα σε κάνει καλύτερο και θα σε ανεβάσει θέσεις στη ζωή σου
Fart Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Α! Και το άλλο το τραγελαφικό! Υπάρχουν και μη πραγματικά μέρη χωρών; Είσαι πολύ νούμερο βρε αδερφέ! 11 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Επίσης, πήγαινε σε πραγματικά μέρη διάφορων χωρών 😂😂😂😂 Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από Fart
airtrelomike13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Fart είπε Α! Και το άλλο το τραγελαφικό! Υπάρχουν και μη πραγματικά μέρη χωρών; 😂😂😂😂 Είσαι πολύ νούμερο βρε αδερφέ! ελα ωραια σκηνοθετησες το fake προφιλ σου και τα τρολ σου. κανε μαστερ σε αυτό
Fart Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, airtrelomike13 είπε ελα ωραια σκηνοθετησες το fake προφιλ σου και τα τρολ σου. κανε μαστερ σε αυτό Μην ξεχάσεις να πας σε πραγματικά μέρη χωρών και να τους πεις «master είναι γνώση, τίποτα άλλο». Χαχαχαχαχαχα!!! Σε κόβω για 1e30
Fir3fly Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Εφοσον δουλευεις αρα περιορισμενος χρονος, κοιτα και τα προγραμματα στο ΕΑΠ. Εχει και μεταπτυχιακα που μπορει να σε ενδιαφερουν. Και θα δουλευεις ταυτοχρονα και θα σπουδαζεις.
Aggeluska Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 minutes ago, airtrelomike13 said: Επειδή σε βλέπω πολύ επιθετική με όλο το σεβασμό προς τα ΤΕΙ, καταρχάς κανένας δεν είπε για κατατακτήριες εξετάσεις ως προς την αναβάθμιση του πτυχιου μας ως ΤΕΙ. Είμαι από τα άτομα που θα κινηθούν νομικά προς το ΣΤΕ ενάντις της απόφασης καθώς έχω όλο το έννομο δικαίωμα ως Έλληνας πολίτης σε Δημοκρατικά πλαίσια ιδεοντολογίας να αμφισβητώ μια απόφαση του κράτους. Επιπλέον, Σχεδόν όλα τα μάστερ στη χώρα μας, παίρνουν και αποφοίτους ΤΕΙ και μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις προκηρύξεις τους σε όποιο κορυφαίο πανεπιστήμιο θεωρείς ότι θελεις να κοιτάξεις. Δεν θέλω να κάνω μάστερ για το δημόσιο , αλλά για εμένα. Όποιος νομίζει ότι θα μπει στο Δημόσιο, πρέπει να βλέπει όνειρα θερινής νυχτός. Τα πτυχία του ΤΕΙ , ακόμα και μετά την Πανεπιστημιοποίηση των ΤΕΙ θα είναι κανονικά αναγνωρισμένα. Έχω πάρει τηλ και έχω ρωτήσει και στη σχολή μου και στο Υπουργείο. Η διαφορά ενός ΤΕ υπαλλήλου με ΠΕ είναι μόλις 40 ευρώ μισθολογικά, οπότε μικρό το κακό , για να σου λύσω την απορία σου για το Δημόσιο. Για πήγαινε Εξωτερικό να δεις ποιον προτιμάνε ευκολότερα στα οικονομικά. Έναν του ΤΕΙ ( INSTISTUTE OF TECHNOLOGY) ή ένα του ΑΕΙ( UNIVERSITY). Άκου, μπορείς να εκφέρεις φυσικά τη γνώμη σου , καθώς έχουμε Δημοκρατία. Αν νομίζεις ότι θα μπλέξω στο δικό σου κόσμο, που απλά ζει με το κόμπλεξ του, γιατί του πασάρουν τη κάθε χαζομάρα ως επένδυση στον εξωτερικό του κόσμου που νομίζει ότι περιτριγυρίζεται γύρω από εκείνον , νομίζω ότι είσαι loser. Μιλάς σε ένα άτομο που έζησε στο εξωτερικό ( γύρισα πίσω γιατί πέθανε ο πατέρας μου), και είδε με τα ίδια του τα μάτια σε μια χώρα όπως η Αγγλία, ότι τα πτυχία δεν παίζουν και τόσο ρόλο σε εκείνη τη χώρα. Η εμπειρία είναι αυτή που θα σου δωσει το μισθό σου στη καθημερινοτητά σου μηνιαία και θα πας σπίτι σου, για να επιβιώσεις και να καλύψεις τις ανάγκες σου. Ξέρω αρκετά άτομα στα 25 μου, που παράτησαν τις δουλειές τους για να κάνουν μάστερ και το αποτέλεσμα είναι ακόμα να μη μπορούν να βρουν εργασία. Κανένα μάστερ δεν είναι υποχρεωτικό όχι μόνο αν δουλεύεις αλλά και αν δεν δουλεύεις. Επίσης, πήγαινε σε πραγματικά μέρη διάφορων χωρών , να δεις πόση αξία δίνουν στα πτυχία ή όχι. Γιατί σαν χώρα , μάθαμε τη καραμέλα φέρε για το καθετί που σε ενδιαφέρει το λεγόμενο πιστοποιητικό ή πτυχίο για να μπεις εκεί που θες ή να κάνεις αίτηση. φιλε καταρχας ειμαι αντρας. Δευτερον δεν ειπα τιποτα επιθετικα και εκτιμαω πολυ τα ΤΕΙ, μιας και ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ σπουδαζω στο ΤΕΙ Αθηνας. Εχω κοιταξει για μεταπτυχιακα στην Αγγλια και σε πολλα πανεπιστημια ειδα οτι λεγανε π.χ οτι θελουν πτυχιο με βαθμο τουλαχιστον 6 απο ΑΕΙ(ετσι λενε για καποιο λογο τα πανεπιστημια στο site τους) και 7 απο ΤΕΙ. Οποτε ειπα το εξης: αν καποιος εχει πτυχιο απο ΤΕΙ με βαθμο 6,5 τρωει ακυρο απο το συγκεκρημενο μεταπτυχιακο ΑΛΛΑ αν πας και δωσεις κατατακτηριες και κανεις το πτυχιο σου Πανεπιστημιου τοτε θεωρητικα μπορεις να κανεις αιτηση για το συγκεκρημενο μεταπτυχιακο αφου πλεον θα εχεις πτυχιο πανεπιστημιου.... Καποια πολυ λιγα πανεπιστημια οντως δεν δεχονται αποφοιτους ΤΕΙ αλλα νταξει ειναι πολυ λιγα. Επισης, ενας πολιτικος μηχανικος ΤΕ δεν εχει αλλα δικαιωματα απο οτι ενας πολιτικος μηχανικος απο ΕΜΠ; αρα αν ο πρωτος εδινε κατατακτηριες και επαιρνε πτυχιο Πανεπιστημιου δεν θα ειχε μετα και περισσοτερα δικαιωματα; Δεν ειμαι πολιτικος μηχ δεν ξερω, ενα παραδειγαμ ειπα. Επισης δεν εχω κοιταξει για μαστερ στην Ελλαδα οποτε δεν εχω αποψη.. Επισης τον ορο "αναβαθμηση" δεν το λεω εγω, τον λενε ολοι οι καθηγητες στο ΤΕΙ μου... Επισης θελω να σε ρωτησω σοβαρα το εξης: γιατι θα κινηθεις νομικα; τι θα ηθελες να γινει; να στο αναγνωρισουν αυτοματα σε Πανεπιστημιου; Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από Aggeluska
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα