taxidriver109 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω πάρει ένα αντικείμενο από ebay το οποίο έκανε 16 δολλάρια Αυστραλίας, Αυτός μου έστειλε λάθος αντικείμενο, του στέλνω φωτο και μου λέει σόρρυ για ότι έγινε, να μου το επιστρέψεις κοστίζει ακριβά ,όποτε εάν θες να σου κρατήσω τα μισά και να μην το στειλω, δηλαδή θα πληρώσω τα μισά χωρίς να έχω αυτο που θελω.Εάν τον τακαρω στο paypal ,θα μου πει αυτό να το επιστρέψω και μετα να πάρω τα λεφτά μου πίσω,και θα πληρώσω εγώ τα μεταφορικα? Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από taxidriver109
Comic maniak Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δεν ξερω αν αυτο ειναι ερωτηση η καταφαση, παντως αν δεν πηρες αυτο που θες σε αποζημειωνει το ebay. Αλλιως στα δινει η paypal. 1
theofanis20 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μην το δεχτείς με τπτ! Θα σου στείλει αυτό που παρήγγειλες ή τα λεφτά σου πισω
marmagia Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Να τον ενημερώσεις ότι εφόσον είναι υπαιτιότητα του θα πληρώσει αυτός τα μεταφορικά αν το θέλει πίσω. Φυσικά και θα ανοίξεις case για να το αναφέρεις εκεί ώστε να είναι ορατό και “επίσημα” από το eBay. Κατά 99% θα σου επιστρέφει όλο το ποσό και θα κρατήσεις κ το αντικείμενο αλλιώς απλά θα σου στείλει το σωστό. οχι να πληρώσουμε και τη βλακεία του, εφόσον κύριε έκανες λάθος οι βλακείες πληρώνονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις