Προς το περιεχόμενο

Samsung s9 usb προβλημα - φορτιση


katsouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

εχω εδω και περιπου 3 μηνες το s9 και απο χθες εχω το εξης προβλημα..

Αρχικα ειχα προσεξει οτι μια φορα δεν μου φορτιζε,χθες μου εβγαλε οτι υπαρχει υγρασια στο usb.Δεν το ειχα βρεξει φυσικα ισως απο υδρατμους,δεν γνωριζω.Το αφηνω και το στεγνωνω με πιστολακι,οχι καυτο αερα και το απογευμα ηταν οκ,φορτιζε μια χαρα..

Παω σημερα το απογευμα να το ξαναφορτισω και τιποτα αρχικα..μετα εκανε σαν αποσυνδεσεις και με τα πολλα φορτισε μεχρι το 75%και σταματησε.Μετα εβγαλε και το ιδιο μηνυμα που ξαναλεω το τηλεφωνο ειναι στο σαλονι ολη μερα ουτε σε υγρασια ουτε τπτ και εν τελει τωρα που μιλαμε το usb ειναι νεκρο.Δεν φορτιζει και αναγνωριζει μονο κλειστο την φορτιση σαν ενδειξη,δεν φορτιζει δηλαδη...Δοκιμασα τον παλιο μου ανταπτορα και τιποτα,αλλαξα καλωδιο με τον ανταπτορα π ειχε μεσα σε type C παλι τπτ,δοκιμασα απο το power bank το οποιο φορτιζε μια χαρα τπτ,δοκιμασα στον υπολογιστη αρχικα φορτιζε και μετα που πηγα να βαλω τα αρχεια ωστε να κανω εργοστασιακη επαναφορα το εβλεπε ως συσκευη που δεν μπορει να αναγνωρισει...

Με τα πολλα ειναι σαν η υποδοχη να ειναι νεκρη χωρις λογο...Με φορτισεις κανονικες 20 μεχρι 90% τις περισσοτερες φορες,χωρις διακοπη ρευματος χωρις να μ πεσει νερο χωρις τπτ ξαφνικα νεκρο...Ακομα και επαναφορα που εκανα αλι τα ιδια..Δοκιμασα τα παντα.Αν ειναι θεμα υγρασιας διαβασα δεν το καλυπτει το σερβις,ισχυει?Επισης ειναι αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο που πρεπει να απευθυνθω για την εγγυηση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μακαρι να ειναι το καλωδιο φιλε...Εχω δοκιμασει αλλα 3 micro usb με τον ανταπτορα π ειχε μεσα και τιποτα...δεν εχω αλλο καλωδιο usb 3 σπιτι να δοκιμασω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υγρασια δεν καλυπτεται εκτος αν το μοντελλο ειναι αδιαβροχο και να αποδειχτει οτι ηταν κλειστες οι μπουκες. Εχω περιπτωση συγγενους με αδιαβροχου που επεσε σε πισινα και του εφυγε η ψυχη μεχρι να αν αγνωρισουν στο σεβις το θεμα. Υγρασια ειναι και ιδρωτας στο χερι/ πανταλονι η αποτομες  θερμοκρασιακες διαφορες υγροποιηση δηλαδη.

 

Τα σκρουτζομαγαζα δεν κακα διοτι στο σκρουτζ συμμετεχουν και επισημοι διανομεις. Συνηθως τα σκρουτζ δινουν 1 χρονο. Αν και νομιζω υγρασια ειναι η πιπιλα να αποφυγουν εγγυησεις απο οτι εχω διαβασει σε σχολια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετα απο πολλες προσπαθειες καταφερα να το κανω να φορτισει...Ειχα 2 διαφορετικους φορτιστες,3 διαφορετικα καλωδια(τα 2 με τον ανταπτορα σε usb3 ),1 power bank που χρησιμοποιω και τον υπολογιστη.

Την μια να φορτιζει μονο απο το power bank αργα,την αλλη να φορτιζει μονο απο pc,την αλλη να φορτιζει κανονικα αλλα οχι στο pc.Μαλλον ειχε παει καποιο χνουδι και με την φορτιση εκατσε και εγινε ενα με το usb του τηλεφωνου(χωρις να φαινεται κατι).Αφου το φυσηξα με πιστολακι με κρυο αερα αρκετη ωρα,λιγοτερη με ζεστο απο μακρια,με καλαμακι με πιεση δεν ειχε γινει τιποτα.

 

Λυση: Πηρα μια μπατονετα,εβγαλα το βαμβακι και την ακρη την πιεσα με πενσα ωστα να γινει πλατια και να χωραει ισα ισα στη φορτιση του τηλεφωνου,ετσι ηταν ιδανικη ωστε να καθαρισω την θυρα.Στην αρχη εκανε αργη φορτιση και το καθαρισα και αλλες φορες και τωρα ειναι οκ με ολα τα καλωδια ,ολους τους φορτιστες.

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...