Bak563 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας είμαι μαθητής Γ Λυκείου και κάνω μια έρευνα για τα τμήματα που με ενδιαφέρουν. Κάποια από αυτά είναι αυτά που ανέφερα και στο τίτλο λοχρη, οδε και οικονομικά και θα ήθελα αν κάποιος ξέρει να μου απαντήσει ποιο από αυτά είναι καλύτερο και με περισσότερες προοπτικές. Ύ.Γ αναφέρομαι σε τμήματα παμακ και απθ Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από Bak563
OnePlus6T Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Και στα 3 αν πας το καλύτερο που θα γίνεις θα είναι λογιστής 2
iliasmach Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, OnePlus6T είπε Και στα 3 αν πας το καλύτερο που θα γίνεις θα είναι λογιστής καλό είναι αν δεν γνωρίζουμε ένα αντικείμενο να μην γράφουμε ανακρίβειες που μπορεί o TS να τις πάρει στα σοβαρά. ΟΝ topic : δες το πρόγραμμα σπουδών του κάθε τμήματος , μαθήματα , κατευθύνσεις και αναλόγως αποφασίζεις. πχ αν θες να ασχοληθείς με την λογιστική δεν έχει νόημα να μην πας λοχρη αν θέλεις όσο το δυνατόν λιγότερα μαθηματικά μην προτιμήσεις το οικονομικό Αν δεν έχεις αποφασίσει τον τομέα που θέλεις να ασχοληθείς και θες κάτι γενικό χωρίς να εμβαθύνεις ιδιαίτερα καλό είναι να αποφύγεις το λοχρη. Σε ό,τι αφορά τις προοπτικές παρόμοιες είναι το θέμα είναι εσύ με τι θέλεις να ασχοληθείς και αν ασχοληθείς σοβαρά και σε ελκύει το αντικείμενο τότε θα έχεις προοπτικές ό,τι και να διαλέξεις. Αν ενδιαφέρεσαι για ΑΣΟΕΕ (ΟΠΑ) και δεν έχεις κατασταλάξει στον τομέα που θες να ασχοληθείς θα σου πρότεινα να δεις και το τμήμα ΔΕΤ . Αυτά από μένα...καλή επιτυχία στις πανελλήνιες και καλή σταδιοδρομία σε ό,τι και να αποφασίσεις. 1
OnePlus6T Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, iliasmach είπε καλό είναι αν δεν γνωρίζουμε ένα αντικείμενο να μην γράφουμε ανακρίβειες που μπορεί o TS να τις πάρει στα σοβαρά. ΟΝ topic : δες το πρόγραμμα σπουδών του κάθε τμήματος , μαθήματα , κατευθύνσεις και αναλόγως αποφασίζεις. πχ αν θες να ασχοληθείς με την λογιστική δεν έχει νόημα να μην πας λοχρη αν θέλεις όσο το δυνατόν λιγότερα μαθηματικά μην προτιμήσεις το οικονομικό Αν δεν έχεις αποφασίσει τον τομέα που θέλεις να ασχοληθείς και θες κάτι γενικό χωρίς να εμβαθύνεις ιδιαίτερα καλό είναι να αποφύγεις το λοχρη. Σε ό,τι αφορά τις προοπτικές παρόμοιες είναι το θέμα είναι εσύ με τι θέλεις να ασχοληθείς και αν ασχοληθείς σοβαρά και σε ελκύει το αντικείμενο τότε θα έχεις προοπτικές ό,τι και να διαλέξεις. Αν ενδιαφέρεσαι για ΑΣΟΕΕ (ΟΠΑ) και δεν έχεις κατασταλάξει στον τομέα που θες να ασχοληθείς θα σου πρότεινα να δεις και το τμήμα ΔΕΤ . Αυτά από μένα...καλή επιτυχία στις πανελλήνιες και καλή σταδιοδρομία σε ό,τι και να αποφασίσεις. ειμαι οικονομολογος ο ιδιος οποτε καλο θα ειναι να προσεχεις τι λες. Στην ελλαδα λογιστης θα καταληξεις. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από OnePlus6T 1
Bak563 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 To be honest αυτό που μου έχει κινήσει περισσότερο το ενδιαφέρον μεχρι στιγμής είναι η οδε στο παμακ αλλα για κάποιο λόγο μου φενεται λίγο γενικό δηλαδή αν χρειάζεται κάποιος έναν οικονομολόγο θα πάρει άραγε εύκολα κάποιον από οδε και αντιστοίχως ως λογιστή?🤔
iliasmach Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, OnePlus6T είπε ειμαι οικονομολογος ο ιδιος οποτε καλο θα ειναι να προσεχεις τι λες. Στην ελλαδα λογιστης θα καταληξεις. Όπως νομίζεις.... καλή συνέχεια. 13 λεπτά πριν, Bak563 είπε To be honest αυτό που μου έχει κινήσει περισσότερο το ενδιαφέρον μεχρι στιγμής είναι η οδε στο παμακ αλλα για κάποιο λόγο μου φενεται λίγο γενικό δηλαδή αν χρειάζεται κάποιος έναν οικονομολόγο θα πάρει άραγε εύκολα κάποιον από οδε και αντιστοίχως ως λογιστή?🤔 Όπως είπα είπα αν θέλεις να ασκήσεις το επάγγελμα του λογιστή μπορείς να το κάνεις και από τις τρεις σχολές απλώς αν πας λοχρη θα ασχοληθείς από την αρχή σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό με το αντικείμενο το αντίστοιχο ισχύει και για το οικονομικό... Αλλά να έχεις υπόψιν σου ότι δεν παίζει τόσο καθοριστικό ρόλο το πτυχίο στην εύρεση δουλειάς μόνο. 1
Bak563 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Και κάτι τελευταίο μήπως γνωρίζεις αν το επάγγελμα του λογιστή είναι σαν αυτό του δικηγόρου από την άποψή ότι δεν μπορείς να το ασκήσεις σε άλλο κράτος?
iliasmach Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Bak563 είπε Και κάτι τελευταίο μήπως γνωρίζεις αν το επάγγελμα του λογιστή είναι σαν αυτό του δικηγόρου από την άποψή ότι δεν μπορείς να το ασκήσεις σε άλλο κράτος? Αν και δεν είμαι 100% νομίζω γίνεται αν κάνεις τις διαδικασίες αναγνώρισης που απαιτεί το κάθε κράτος. Για την νομική μπορείς να ασκήσεις το επάγγελμα του δικηγόρου στην Ελλάδα αν έχεις πτυχίο εξωτερικού, αρκεί να κάνεις τις διαδικασίες αναγνώρισης στον αρμόδιο οργανισμό. 1
mylo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, Bak563 είπε Και κάτι τελευταίο μήπως γνωρίζεις αν το επάγγελμα του λογιστή είναι σαν αυτό του δικηγόρου από την άποψή ότι δεν μπορείς να το ασκήσεις σε άλλο κράτος? Για να ασκήσεις το επάγγελμα του λογιστή θες άδεια άσκησης επαγγέλματος. Αν πας στη Γερμανία πχ θα πρέπει να αποκτήσεις την εκεί άδεια με τις όποιες προϋποθέσεις έχει... 1 1
Palikarosss Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Φίλε μου αυτό που θα πω έχοντας μια εμπειρία στον χώρο είναι ότι το επάγγελμα του λογιστή είναι πολύ υποτιμημένο στη χώρα μας.Λογιστης δεν είναι μόνο αυτός που καταχωρεί παραστατικά.Εχει πολλά παρακλάδια ενδιαφέροντα και περιζήτητα.Αμα σε ενδιαφέρει ο χώρος της λογιστικής θα σου ελεγα να το ψάξεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα