Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον η εικονα εφτιαξε και μαλλον και λεω μαλλον γιατι δεν ειμαι ακομα σιγουρος μιας και ηταν μεσανυχτα και δεν το εψαξα αλλο.το απογευμα θα την δω ξανα.λοιπον αν ειναι αυτη η εικονα που 99% ειναι διοτι εκοψε τα λουσαρισματα στα χρωματα, τα white crash kai οτι αλλο περιεργο με φωτισμους εκανε.για να μπορουσα να εχω καλητερη αποψη θα επρεπε να τις εχω διπλα διπλα να πω με σιγουρια ποιες διαφορες εχουν.αλλα αυτο που διακρινεται και ας μην τις εχει διπλα διπλα ειναι οτι η sony εχει πιο ωραια μαυρη σκηνη σε ταινιες.διακρινονται πιο ευκολα τα αντικειμενα μεσα στο μαυρο κτλπ.η samsung ομως σε χρωματα ξεφευγει πολυ απο την sony και δεν μιλαμε για ακριβο μοντελο οπως q7   q8 αλλα nu8002.κανουν μπαμ τα χρωματα ειδικα σε games.πιο φανταχτερη εικονα μαλλον λογο ποικιλια  χρωματων και πιο φωτεινα.αλλο ενα μειον της sony ειναι οτι στο netflix δεν παιζει hdr παρα μονο dolby vision.το θεωρω κατωτερο του hdr.

• Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι στα δικά σου μάτια, είναι πιο ωραία τα χρώματα της Samsung. Πιο τονισμένα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έχει θέμα η Sony. Τώρα για το dolby vision δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς δεν σου αρέσει.

Δημοσ.

Πιο τονισμενα τα χρωματα ναι.γενικα κανει την εικονα πιο δυνατη.στα games την κανει πιο ωραια δεν το συζηταω.τουλαχιστον για τα γουστα μου.στις ταινιες οχι.δεν μαρεσει το dolby vision.αν δεν σου ελεγαν οτι βλεπεις dolby vision δεν θα το καταλαβενες.ενω με το hdr βλεπεις την διαφορα.βλεπεις οτι κατι παραπανω εχει η εικονα.

Και μιλαμε με ολα τα οπλα της sony ανοιχτα.color στo 55-60 και live color sto high

Τωρα ειμαι σιγουρος οτι αν τις εχεις διπλα διπλα θα υπερεχει και σε αλλα σημεια η sony οπως καθαροτερη εικονα σε μακρινα σημεια λογο πανελ αλλα καποια μεγαλη διαφορα που να την καταλαβεις χωρις να τις εχεις διπλα διπλα οχι.μονο το μαυρο στην sony και τα χρωματα και την φανταχτερη εικονα στην samsung.αυτα τα καταλαβενεις χωρις να τις εχεις διπλα διπλα.αποψη μου ειναι.ταινιες sony.games samsung.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε

Λοιπον η εικονα εφτιαξε και μαλλον και λεω μαλλον γιατι δεν ειμαι ακομα σιγουρος μιας και ηταν μεσανυχτα και δεν το εψαξα αλλο.το απογευμα θα την δω ξανα.λοιπον αν ειναι αυτη η εικονα που 99% ειναι διοτι εκοψε τα λουσαρισματα στα χρωματα, τα white crash kai οτι αλλο περιεργο με φωτισμους εκανε.για να μπορουσα να εχω καλητερη αποψη θα επρεπε να τις εχω διπλα διπλα να πω με σιγουρια ποιες διαφορες εχουν.αλλα αυτο που διακρινεται και ας μην τις εχει διπλα διπλα ειναι οτι η sony εχει πιο ωραια μαυρη σκηνη σε ταινιες.διακρινονται πιο ευκολα τα αντικειμενα μεσα στο μαυρο κτλπ.η samsung ομως σε χρωματα ξεφευγει πολυ απο την sony και δεν μιλαμε για ακριβο μοντελο οπως q7   q8 αλλα nu8002.κανουν μπαμ τα χρωματα ειδικα σε games.πιο φανταχτερη εικονα μαλλον λογο ποικιλια  χρωματων και πιο φωτεινα.αλλο ενα μειον της sony ειναι οτι στο netflix δεν παιζει hdr παρα μονο dolby vision.το θεωρω κατωτερο του hdr.

Και σκέψου ακόμη η qled που αναφερεις έχουν καλύτερο χρωματικό εύρος λόγω 10 bit original panel απο την Samsung nu8002 . Η αποψη σου τώρα λίγες μέρες πριν το Black friday, με γέρνει προς αγορά qled 😂 εχω είδη 65 άρα sony. Λένε οτι για Gaming ειδικά (που είναι και η πρώτη μου χρήση) η Samsung tv το 2018, είναι λίγο καλύτερες, αλλά η Sony ξεχωρίζει αλλού στις ταινίες ειδικά λόγω F.A.L.D panel , και η qled 6 και 7 σειρα αν δεν κάνω λάθος Εdge LED. Είμαι σε επιφυλακή 😂 τι τιμές θα ανακοινωθούν στο Black friday, σε πιο κατάστημα θα κάνω την αγορά, και τι θα πάρω sony 9 σειρά η Samsung qled στο ίδιο εύρος τιμής. (8 η 9 σειρά ξεχωρίζουν)

Επεξ/σία από woox-2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Για games μην το σκεφτεσαι καν.qled.

Εγω εβαλα χθες black ops 4 rdr2 και forza 4 στην nu8002 και εχει πολυ πιο ωραια εικονα απο την sony

Βλέπω και σειρές και ποδόσφαιρο σαν δεύτερη χρήση όμως  😂 με προβλήματιζουν λίγο το κακό gray uniformity τον qled ειδικά το 2018, η qled 6fn έχει καλύτερο να φανταστείς απο 7,8,9 σειρά σκεψου. Δεν είναι ολα τέλεια δυστυχώς, θα παίξω με την κάθε λεπτομέρεια, το κακό Gray uniformity τον φετινό μοντέλο  qled μπορεί να προκαλέσει σημαντικό dirty screen effect στο ποδόσφαιρο ειδικά κατά την κίνηση τις κάμερας, και μιλάμε για μεγεθοι τώρα 65 και πάνω. Μιλάμε για πολύ άσχημο θέαμα,τι να κάνω το 100 αρι πάνελ οταν θα βλέπω αυτές τις ατέλειες, κρίμα γιατί τα προηγούμενα χρόνια στις ακριβες σειρές προσεχαν λίγο περισσότερο τα πάνελ τούς.

Επεξ/σία από woox-2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι συμφωνώ απλά με προβλήματιζει , δεν υπάρχει η τέλεια η τηλεόραση, τα πάνελ ομως είναι θέμα εταιρειών τι θα σου κάτσει. Ναι θα βοηθούσε πολύ να βγάλεις μερικές φωτογραφίες να την δούμε, την είδα στο κατάστημα αλλά εκεί με όλα τα φώτα ανοικτά δεν ξεχωρίζεις και πολλά. Έβγαλαν σε κάποια καταστήματα την περσινή 9 σειρά τις Sony 65 άρα 1300 ευρώ ( Κύπρος), δεν ξέρω αν είναι εκθεσιακα 

Επεξ/σία από woox-2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά αν δεν σου κάνει κόπο και εγώ θα ήθελα να δω διαφορές με hdr και χωρίς, σε παιχνίδια και netflix. Το netflix το δοκίμασες από το android tv;

Επεξ/σία από Petros24ath
Δημοσ.

Παιδες ακομα εχω καποιο προβλημα με την tv.εχουμε στηλει φωτογραφιες μεσω του καταστηματος που την πηρα στην sony.λοιπον κανει το εξης.αυτα ολα τα βρισκω τυχαια γιατι απο οταν την πηρα ολο ψαχνομαι.αν στο xbox ξεκλεικαρεις την επιλογη allow hdr τα χρωματα και η εικονα στα games ειναι πολυ ομορφα και πολυ πιο εντονα απο την samsung που σας ειπα οτι ειδα τις προαλλες.ολα αυτα με hdr off απο την tv.μολις ανοιξεις και το hdr 10 γινεται χαμος.τετια χρωματα δεν εχω ξαναδει.το θεμα ειναι οτι δεν πιστευω οτι δουλευει σωστα σε ολα τα παιχνιδια.

Τωρα αν πας στο xbox και κλικαρεις το allow hdr τα χρωματα στα hdr games γινονται πολυ πιο αχνα απο τι πριν.εχει κανεις τετιο προβλημα με κονσολα; δηλαδη να εχει καλητερη εικονα με ξεκλικαρισμενο το allow hdr απο την κονσολα;  φοβαμε μηπως εχει προβλημα τελικα η tv.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε

Παιδες ακομα εχω καποιο προβλημα με την tv.εχουμε στηλει φωτογραφιες μεσω του καταστηματος που την πηρα στην sony.λοιπον κανει το εξης.αυτα ολα τα βρισκω τυχαια γιατι απο οταν την πηρα ολο ψαχνομαι.αν στο xbox ξεκλεικαρεις την επιλογη allow hdr τα χρωματα και η εικονα στα games ειναι πολυ ομορφα και πολυ πιο εντονα απο την samsung που σας ειπα οτι ειδα τις προαλλες.ολα αυτα με hdr off απο την tv.μολις ανοιξεις και το hdr 10 γινεται χαμος.τετια χρωματα δεν εχω ξαναδει.το θεμα ειναι οτι δεν πιστευω οτι δουλευει σωστα σε ολα τα παιχνιδια.

Τωρα αν πας στο xbox και κλικαρεις το allow hdr τα χρωματα στα hdr games γινονται πολυ πιο αχνα απο τι πριν.εχει κανεις τετιο προβλημα με κονσολα; δηλαδη να εχει καλητερη εικονα με ξεκλικαρισμενο το allow hdr απο την κονσολα;  φοβαμε μηπως εχει προβλημα τελικα η tv.

Φίλε μου μια λύση στο πρόβλημα σου, είναι να πάρεις το xbox σου στο κατάστημα που την αγοράσες,  ακόμα και δεν την έχει αυτό το μοντέλο στη βιτρίνα, να πας σε αλλο που έχει το συγκεκριμένο μοντέλο, να τους πεις οτι θα την αγοράσω κτλ, θέλω όμως να δω κάτι, μόνο εκεί θα δεις αν όντως έχει αυτό το πρόβλημα που λες, και αν είναι και η άλλη έτσι, πες το κατάστημα θέλω να την δώσω πίσω, δεν με ικανοποίησε το προϊόν και πάρε μια qled που είναι πιο κοντά στα μέτρα σου, γιατί πιστεύω δεν ξέρω φυσικά οτι και οι άλλες έτσι είναι.

Επεξ/σία από woox-2
Δημοσ.

Και ομως φιλοι μου τελικα.μετα απο πολυ διαβασμα συμπεραινω οτι η τηλεοραση δεν εχει τιποτα και οχι μονο δεν εχει τιποτα αλλα τα σπαει κιολας μπροστα στην nu8002 που ειδα προχθες και πιστευω κοντραρονται με την q8 στηθος με στηθος.αυτο που ειχα να κανω που δεν μου πηγαινε στο μυαλο με την καμια και δεν το ειχα πειραξει ποτε ηταν να απενεργοποιησω το allow hdr απο τα settings της κονσολας.το κανουν πολλα xbox με κλικαρισμενο το allow hdr σε διαφορες τηλεορασεις σε ολα τα φορουμ.εχει broken hdr.και με το που το ξεκλεικαρεις αλλαζει ο κοσμος ολος στα games.επιτελους ειδα τι πραγματικα κανει η tv μιας και το προβλημα μου ηταν τα hdr games.αυριο κιολας παιρνω το καταστημα να σταματησει την συζητηση με την sony μιας και τους ειχα ανακατεψει ολους.και για να μην με κραξουν θα τους πω οτι εκανα ενα reset και εφτιαξε.τα χρωματα της πραγματικα ειναι στολιδι. 

1 λεπτό πριν, woox-2 είπε

Φίλε μου μια λύση στο πρόβλημα σου, είναι να πάρεις το xbox σου στο κατάστημα που την αγοράσες,  ακόμα και δεν την έχει αυτόν να πας σε αλλο που έχει το συγκεκριμένο μοντέλο, να τους πεις οτι θα την αγοράσω κτλ, θέλω όμως να δω κάτι, μόνο εκεί θα δεις αν όντως έχει αυτό το πρόβλημα που λες, και είναι και η άλλη έτσι, πες το κατάστημα θέλω να την δώσω πίσω, δεν με ικανοποίησε το προϊόν και πάρε μια qled που είναι πιο κοντά στα μέτρα σου, γιατί πιστεύω δεν ξέρω φυσικά οτι και οι άλλες έτσι είναι.

Διαβασα σε ολαντα φορουμ μπορει να τυχει ατον καθενα η ιδια περιπτωση.διαβασα και se lg oled και σε q7 και σε sony.απενεργοποιησαν το allow hdr για να δειξει σωστα.οποτε καποια πατατια με το λογισμικο του xbox

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος, βγάλε αν είναι εύκολο σου κάποιες φωτογραφίες να την δούμε με την καλύτερη εικόνα τις, γιατί κοντεύει Black friday και είμαι στη πρίζα τι θα πάρω, σκέφτομαι 75 άρα qled 6fn η αυτή 65 άρα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...