Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε να προτείνετε κάποιον καλό γιατρό; Τελευταία εχω ενα μόνιμο ξηρό βήχα, ξυπνάω το βραδυ και δεν μπορώ να πάρω ανάσα, κουράζομαι εύκολα κ.τ.λ. Τα συμπτώματα δείχνουν άσθμα. Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω καποιον καλό γιατρό. Όλοι προτείνουν απλά τους γιατρούς της γειτονιάς...  Εγω ψάχνω κάποιον που να έχει εμπειρία Κάποιος που να εχει εμπειρία και να μπορεί να βοηθήσει κάποιον που είναι αθλητής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλείσε ραντεβού σε πανεπιστημιακο νοσοκομείο σε απογευματινο ραντεβού σε καθηγητή. Έχουν δει εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς σε αντίθεση με τους ιδιώτες. Τα λεφτά θα είναι τα ίδια στα 60 περίπου 

Επεξ/σία από sstratos
Δημοσ.

Στο "Σωτηρια " να πας. Ειναι εξειδικευμενο νοσοκομειο , κρατικο,  σε αναπνευστικα θεματα.

Ειναι Αθηνα στη λεωφ. Μεσογειων κοντα στη σταση κετεχακη με μετρο, μετα το ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ\ πρωην ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Yperaspisths είπε

Εχετε να προτείνετε κάποιον καλό γιατρό; Τελευταία εχω ενα μόνιμο ξηρό βήχα, ξυπνάω το βραδυ και δεν μπορώ να πάρω ανάσα, κουράζομαι εύκολα κ.τ.λ. Τα συμπτώματα δείχνουν άσθμα. Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω καποιον καλό γιατρό. Όλοι προτείνουν απλά τους γιατρούς της γειτονιάς...  Εγω ψάχνω κάποιον που να έχει εμπειρία Κάποιος που να εχει εμπειρία και να μπορεί να βοηθήσει κάποιον που είναι αθλητής.

Ραςιδάκης, ομοτιμος (αν δεν κάνω λάθος) καθηγητής κάνει ιατρείο στο Metropolitan.

Με έχει βοηθήσει πολυ σε ενα θεμα που μου παρουσιάστηκε περυσι και φέτος. Έχει φουλ εμπειρία, ειναι καλομίλητος άνθρωπος και τον βρίσκεις και στο κινητό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...