djjojo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Ενδιαφερομαι να βαλω φυσικο αεριο για κεντρικη θερμανση 2 διαμερισματων.Δεν μπορω να καταληξω σε καποια εταιρια γιατι δεν μπορω να καταλαβω τις προσφορες τους?Μπορει καποιος να βοηθησει ή εχει εμπειρια πανω στο θεμα?
cger Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, djjojo είπε Ενδιαφερομαι να βαλω φυσικο αεριο για κεντρικη θερμανση 2 διαμερισματων.Δεν μπορω να καταληξω σε καποια εταιρια γιατι δεν μπορω να καταλαβω τις προσφορες τους?Μπορει καποιος να βοηθησει ή εχει εμπειρια πανω στο θεμα? Τι εννείς; έχει ήδη εγκατάσταση φυσικού αερίου και θες να αλλάξεις πάροχο;
NikosKallithea Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μηχανικό έχεις; Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από NikosKallithea
djjojo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 οχι δεν εχω ακομα κανει την εγκατασταση αλλα για ολες τις εργασιες ,καυστηρα,μηχανικο για μελετη,gas free δεξαμενης κτλ τα εχω υπο ελεγχο.Δεν εχω καταληξει σε ποια εταιρια να κανω αιτηση?Ζενιθ,Nrg,elpedison,φυσικο αεριο αττικης? 1
NikosKallithea Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Να κανεις σύνδεση με εταιρεία που παρέχει δωρεάν τα τελη σύνδεσης, τώρα η εταιρεια-παροχος είναι ανεξάρτητη απο το ποιός θα αναλάβει να κανει την εγκατάσταση, απλά πρέπει να συνεργάζονται. . Επίσης σε κάποιες επιλεγμένες περιοχές της Αττικής τρέχει επιδότηση, ψαχτο
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Εχω φυσικο αεριο πολλα χρονια αλλα κι εγω δεν εχω καταλαβει τις διαφορες .Οι πιο πολλες όμως συνδιαζουν και την παροχη ηλεκτρικης ενεργειας πακετο από ότι εχω ακουσει και διαβασει .
Backpacker Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Και γω έχω μπει στα σάιτ τους αλλά είναι πολύ μπερδεμένα. Δεν μπορώ να καταλάβω ποια εταιρεία συμφέρει παραπάνω. Εγώ έβαλα Ζενιθ (παλια ΔΕΠΑ) αλλά το σκέφτομαι για όταν λήξει για NRG.
djjojo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δεν βγαζεις ακρη με τιποτα,με το ρευμα σε γενικες γραμμες μπορεις να δεις τι σε συμφερει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα