Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι να βαλω φυσικο αεριο για κεντρικη θερμανση 2 διαμερισματων.Δεν μπορω να καταληξω σε καποια εταιρια γιατι δεν μπορω να καταλαβω τις προσφορες τους?Μπορει καποιος να βοηθησει ή εχει εμπειρια πανω στο θεμα?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, djjojo είπε

Ενδιαφερομαι να βαλω φυσικο αεριο για κεντρικη θερμανση 2 διαμερισματων.Δεν μπορω να καταληξω σε καποια εταιρια γιατι δεν μπορω να καταλαβω τις προσφορες τους?Μπορει καποιος να βοηθησει ή εχει εμπειρια πανω στο θεμα?

Τι εννείς; έχει ήδη εγκατάσταση φυσικού αερίου και θες να αλλάξεις πάροχο;

Δημοσ.

οχι δεν εχω ακομα κανει την εγκατασταση αλλα για ολες τις εργασιες ,καυστηρα,μηχανικο για μελετη,gas free δεξαμενης  κτλ τα εχω υπο ελεγχο.Δεν εχω καταληξει σε ποια εταιρια να κανω αιτηση?Ζενιθ,Nrg,elpedison,φυσικο αεριο αττικης?

• Like 1
Δημοσ.

Να κανεις σύνδεση με εταιρεία που παρέχει δωρεάν τα τελη σύνδεσης, τώρα η εταιρεια-παροχος είναι ανεξάρτητη απο το ποιός θα αναλάβει να κανει την εγκατάσταση, απλά πρέπει να συνεργάζονται.

.

Επίσης σε κάποιες επιλεγμένες περιοχές της Αττικής τρέχει επιδότηση, ψαχτο

Δημοσ.

Εχω φυσικο αεριο πολλα χρονια αλλα κι εγω δεν εχω καταλαβει τις διαφορες .Οι πιο πολλες όμως συνδιαζουν και την παροχη ηλεκτρικης ενεργειας πακετο  από ότι εχω ακουσει και διαβασει .

Δημοσ.

Και γω έχω μπει στα σάιτ τους αλλά είναι πολύ μπερδεμένα. Δεν μπορώ να καταλάβω ποια εταιρεία συμφέρει παραπάνω. Εγώ έβαλα Ζενιθ (παλια ΔΕΠΑ) αλλά το σκέφτομαι για όταν λήξει για NRG.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...