Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, gamer73 είπε

Θα πηγαίνατε στο δικαστήριο συγγενικό σας πρόσωπο αν υπήρχε τρομερή οικονομική αδικία?

Ναι

Τρομερη φανταζομαι πολλων μηνων. Για συγγενη ισως να αφηνα κανα μηνα παραπανω απο οτι θα αφηνα εναν ξενο και αναλογως τις σχεσεις μου μαζι του. Αν ηξερα οτι πχ μπορει να εχει και οικονομικο θεμα, δεν θα τον εβαζα

Επεξ/σία από overpower
  • Like 2
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, gamer73 είπε

Θα πηγαίνατε στο δικαστήριο συγγενικό σας πρόσωπο αν υπήρχε τρομερή οικονομική αδικία?

Ναι 

• Like 1
Δημοσ.

Χαλαρα ναι.οσοι θα γραψουν οχι,ή δεν το εζησαν ή το εζησαν απο την μερια του κερδισμενου...

• Like 3
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Όχι βέβαια εκτός και αν αυτή η αδικία άλλαζε τελείως τα οικονομικά μου δεδομένα.

Παρά πολύ μεγάλη βοήθεια θα ήταν 

6 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

To "τρομερή" πού πάει;

Στο αδικία, που σημαίνει κατάφωρη ή στο οικονομική που σημαίνει τεράστια, ως ποσού;

Το μήνα δεν είναι τεράστιο ποσό όμως επι 8 χρόνια είναι ένα μεγάλο ποσό 

27 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

Χαλαρα ναι.οσοι θα γραψουν οχι,ή δεν το εζησαν ή το εζησαν απο την μερια του κερδισμενου...

Έτσι είναι οποίος είναι έξω από το χορό πολλά λέει 

Δημοσ.
1 hour ago, gamer73 said:

1. Αλλο το εξωδικο, αλλο τα δικαστηρια.

2. Θα πηγαινα δικαστηρια μονο αν οι προσπαθειες προσεγγισης της αλλης πλευρας δεν εβρισκαν αντικρυσμα, μονο αν ημουν σιγουρος οτι θα κερδισω την υποθεση, μονο αν το ποσο αξιζε τη διαδικασια και μονο αν δεν ειχα προβλημα να χαλασω οριστικα τις σχεσεις μου με την αλλη πλευρα.

• Like 2
Δημοσ.

Εξαρτάται την οικονομική αδικία και φυσικά το χρηματικό ποσό. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, αν μου χρωστούσε νοίκια όχι δεν θα το έκανα, εκτός και αν ήταν προκλητικός δηλαδή μου χρωστούσε και ξόδευε τα λεφτά του όπως να ναι. Αλλά και πάλι δύσκολο. 
Επίσης η το μέγεθος της οικονομικής αδικίας ειναι διαφορετικό για τον καθένα. Εχω δει πλούσιους να τρέχουν στα δικαστήρια αδέρφια τους για ποσα κάτω των 5.000 ευρώ. 

Άποψη μου είναι να μην ψάχνεις τέτοιες απαντήσεις στα forum και ρώτα τον εαυτό σου πόσο διατεθειμένος είσαι να μπεις σε μια τέτοια χρονοβόρα και ψυχοφθόρα διαδικασία.  

Εξάντλησε πρώτα όλα τα νόμιμα μέσα που έχεις εκτός δικαστηρίων και αν δεις πως ΔΕΝ τότε κατέφυγε σε αυτήν την λύση. 

• Like 2
Δημοσ.

Δωσε καμια πληροφορια παραπανω για τη μορφη της αδικιας.

Εγω εχω ζησει ενα τετοιο σκηνικο, οικογενειακως ομως. Ειχε πεθανει ενας θειος και αφησε γερη κληρονομια. Ενας ομως απο τους ευεργετηθεντες ανιψιους, αρνηθηκε να ξεπληρωσει το μερος απο τα εξοδα κηδειας που ειχε βαλει αρχικα εξ' ολοκληρου η γιαγια μου, που δεν ηταν καν εξ' αιματος συγγενης του θειου. Το ποσο ηταν γυρω στα 1500€(1/4*6000, Κολονακιωτης γαρ) απο γυρω στα 30.000€ που τσεπωσε απο την κληρονομια και μαλιστα η αιτιολογια του ηταν οτι δε συναινεσε σε τετοια χλιδατη κηδεια... Δυστυχως δεν ξερω το αποτελεσμα, αλλα το θεμα ηταν πιο πολυ ηθικο, παρα οικονομικο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gamer73 είπε

Όχι, δεν εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη. Άσε που όπως χρονοτριβεί να εκδικάσει μια υπόθεση πιο πιθανό είναι ούτε τα εγγόνια του συγγενικού προσώπου να μην ζουν.

Πήγαινε με τον πατέρα σου ή τον αδελφό σου και εξήγησε του ''ευγενικά''  πως το αίμα νερό δεν γίνεται και κρίμα είναι να χαλάτε τις καρδιές σας για λίγα ψωροχιλιάρικα (μιας και φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα παίζει).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...