Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο σε καταλαβαίνω να ήξερες. Δυστυχώς την πάτησα στα 26 από στενό μου συγγενικό πρόσωπο με αποτέλεσμα να αλλάξει όλη η οικονομική μου συμπεριφορά ανεπανόρθωτα και προς το χειρότερο. Πέρασαν πολλά χρόνια και επίσης δυστυχώς δεν το κυνήγησα γιατί αν το έκανα θα έμπαιναν όλοι απέναντι μου (με τον τυπο σημερα δεν μιλαμε). Συμπέρασμα αν μπορείς να απόδειξης έγγραφος ότι του δάνεισες τότε ναι κάντο αν πάλη πείρες κάποιο δανειο στο ονομα σου και στα πείρε τοτε το μονο που μπορείς αν μπορείς είναι να ξεπληρώνεις.  Μην δανείζετε μάγκες ούτε στην μάνα σας δίχως αποδείξεις σε αυτά τα θεματα είναι μονο λεφτα.Καλη τυχη και καλη ψυχικη σου ηρεμια.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ολοι συγγενεις ειναι σε αυτον τον πλανητη,αυτος δεν σκεφτηκε την αιμομιξια οταν σας πηδηξε με τις αποφασεις του,οποτε no regrets

• Like 1
Δημοσ.

Οι νομοι καλοι κακοι ισχυουν για ολους.Οποιος νομιζει αδικειται παει δικαστικα.Φυσικα πρεπει να υπολογισει κανεις χρονο και κοστος.Δεν ειναι ευκολα θεματα

Δημοσ.

Ο χαρακτηρισμός "τρομερό δικαστήριο" είναι άτοπος.

Η διαδικασία του δικαστηρίου καθορίζεται από τους δικαστές και τους δικηγόρους, κατηγορούμενοι μάρτυρες διάδικοι κτλ απλά κάθονται στα αυγά τους και περιμένουν αν θα τους ζητηθεί ο λόγος από τον δικαστή ή ερωτηθούν κάτι από τους δικηγόρους. Αν παίξουν φωνές κλωτσιές κτλ σε πετάνε έξω.

Δημοσ.

Αν ο συγγενής ήξερα ότι δεν έχει να μου τα δώσει και προσπαθεί να επιβιώσει θα τα χάριζα.

Αν ο συγγενής ήξερα ότι έχει να τα δώσει αλλά δεν μου τα δίνει θα τον σάπιζα.

Τι δικαστήρια και εξώδικα; Περισσότερα θα δώσεις από αυτά που ήδη έχεις βάλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...