Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σορυ, ηθελα να πω "αρα το βουρτσακι είναι για τα μεγαλα κενα".

Μια χαρα καθαριζω το δοντι με νημα και στα μεγαλα κενα, δε μενει τιποτα. Εκτος αν μιλαμε για αορατα υπολείμματα. Δοντια που δε περναει νημα ευτυχως δεν εχω.

Που θα τις βρω? Εννοεις αυτές που το γραφουν απεξω? Αν υπαρχει καποια λεω που να εχει οντως λευκαντικο αποτέλεσμα. Δοκιμασες και ειδες αποτέλεσμα, αν ναι με ποια?  

Επεξ/σία από rus
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 hours ago, rus said:

Σορυ, ηθελα να πω "αρα το βουρτσακι είναι για τα μεγαλα κενα".

Μια χαρα καθαριζω το δοντι με νημα και στα μεγαλα κενα, δε μενει τιποτα. Εκτος αν μιλαμε για αορατα υπολείμματα. Δοντια που δε περναει νημα ευτυχως δεν εχω.

Που θα τις βρω? Εννοεις αυτές που το γραφουν απεξω? Αν υπαρχει καποια λεω που να εχει οντως λευκαντικο αποτέλεσμα. Δοκιμασες και ειδες αποτέλεσμα, αν ναι με ποια?  

απλα γενικως αμα μεινει καποιο υπολειμα στα δοντια τα βουρτσακια μπορουν να το αφαιρεσουν πιο ευκολα απο το νυμα.συν οτι "ξυνεις" τα δοντια καλυτερα αφου ας το πουμε "περναει" πιο δυσκολα το βουρτσακι. ρωτα καποιον οδοντιατρο.ειχα καποτε μια που δεν ηταν βεβαια για καθημερινη χρηση αλλα δεν θυμαμαι ονομα. στην υφη ηταν σαν να εχεις κοκκους μεσα.γενικως δεν χρησιμοποιω τετοιες.δεν βρισκω λογο για αισθητικο αποτελεσμα να ζορισω τα δοντια παραπανω. το καλο ειναι οτι δεν καπνιζω δεν πινω αναψυκτικα καφεδες και τετοια που λερωνουν τα δοντια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, poulinos είπε

ρωτα καποιον οδοντιατρο.ειχα καποτε μια που δεν ηταν βεβαια για καθημερινη χρηση αλλα δεν θυμαμαι ονομα. στην υφη ηταν σαν να εχεις κοκκους μεσα.γενικως δεν χρησιμοποιω τετοιες.δεν βρισκω λογο για αισθητικο αποτελεσμα να ζορισω τα δοντια παραπανω. το καλο ειναι οτι δεν καπνιζω δεν πινω αναψυκτικα καφεδες και τετοια που λερωνουν τα δοντια.

Oι οδοντιατροι λενε οτι δεν υπαρχει, όχι  μονο γιατι πραγματι δεν υπαρχει αλλα και γιατι τους συμφερει να κανεις σε αυτους λευκανση. Δηλαδη εσυ χρησιμοποιουσες και ειχες δει αποτελεσμα? Προσκαιρο?

Επισης κι εγω δε καπνιζω ουτε πινω αναψυκτικα. Ο καφες όμως είναι απαραιτητος και απορω πως τα καταφερνουν οσοι εχουν συνηθισει να μην πινουν :) Ουτε χυμους πινεις?  

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
34 minutes ago, rus said:

Oι οδοντιατροι λενε οτι δεν υπαρχει, όχι  μονο γιατι πραγματι δεν υπαρχει αλλα και γιατι τους συμφερει να κανεις σε αυτους λευκανση. Δηλαδη εσυ χρησιμοποιουσες και ειχες δει αποτελεσμα? Προσκαιρο?

Επισης κι εγω δε καπνιζω ουτε πινω αναψυκτικα. Ο καφες όμως είναι απαραιτητος και απορω πως τα καταφερνουν οσοι εχουν συνηθισει να μην πινουν :) Ουτε χυμους πινεις?  

υπαρχουν απο απλες οδοντοκρεμες που συναντας στο super market μεχρι οδοντοκρεμες με ενεργο ανθρακα ή με κοκκους κτλ.

πχ  https://www.wecare.gr/φαρμακειο/στοματικη-υγιεινη/λευκαντικεσ-οδοντοκρεμεσ.htm

ο οδοντιατρος σιγουρα θα εννοει για πιο δραστικες λυσεις που ειναι kit. υπαρχουν Kit που μπορεις να τα κανεις στο σπιτι με μασελακια που τα φορας για χ ωρες  ή για λευκανση σε οδοντιατρο με αυτα που παιρνει αυτος και με τα εργαλεια που εχει. την χρησιμοποιουσα αρκετα σπανια( το ξεχναγα) οποτε δεν εκατσα να προσεξω αν εχω διαφορα. και με οδοντιατρο που μιλαγαμε μου λεει απεφυγε τες. ο καφες δεν ειναι απαραιτητος και ειναι στο μυαλο.ενα μηλο σε ξυπναει περισσοτερο.δεν ειναι οτι δεν θα πιω ποτε καφε αλλα θα πιω μονο αμα βγω εξω.στην δουλεια σπανια.επισης αναψυκτικα επαιρνα κανα Monster κτλ αλλα εδωσα υποσχεση στον ευατο μου οτι θα τα σταματησω εκτος αν τυχει να ειμαι σε κανα βουνο. χυμο σπανια θα πιω αφου οι μισοι ειναι για πεταμα.προτιμω να φαω κανα φρουτο.οχι δεν εινα ο super duper της υγιεινης διατροφης.απλα προσπαθω μερικα πραγματα να τα βγαλω εκτος που δεν προσφερουν τιποτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, poulinos είπε

υπαρχουν απο απλες οδοντοκρεμες που συναντας στο super market μεχρι οδοντοκρεμες με ενεργο ανθρακα ή με κοκκους κτλ.

πχ  https://www.wecare.gr/φαρμακειο/στοματικη-υγιεινη/λευκαντικεσ-οδοντοκρεμεσ.htm

ο οδοντιατρος σιγουρα θα εννοει για πιο δραστικες λυσεις που ειναι kit. υπαρχουν Kit που μπορεις να τα κανεις στο σπιτι με μασελακια που τα φορας για χ ωρες  ή για λευκανση σε οδοντιατρο με αυτα που παιρνει αυτος και με τα εργαλεια που εχει. την χρησιμοποιουσα αρκετα σπανια( το ξεχναγα) οποτε δεν εκατσα να προσεξω αν εχω διαφορα. και με οδοντιατρο που μιλαγαμε μου λεει απεφυγε τες.

Aσφαλως και υπαρχουν, το θεμα είναι οτι δεν εχουν αποτέλεσμα. Αν καποιος φιλος εχει δει αποτελεσμα καλό είναι να μας υποδειξει μια.

Λευκανση πραγματικη μπορει να σου κανει μονο ο οδοντογιατρος, αλλα ως γνωστο είναι βλαπτικη για τα δοντια.

23 ώρες πριν, poulinos είπε

ο καφες δεν ειναι απαραιτητος και ειναι στο μυαλο.ενα μηλο σε ξυπναει περισσοτερο.δεν ειναι οτι δεν θα πιω ποτε καφε αλλα θα πιω μονο αμα βγω εξω.στην δουλεια σπανια.επισης αναψυκτικα επαιρνα κανα Monster κτλ αλλα εδωσα υποσχεση στον ευατο μου οτι θα τα σταματησω εκτος αν τυχει να ειμαι σε κανα βουνο. χυμο σπανια θα πιω αφου οι μισοι ειναι για πεταμα.προτιμω να φαω κανα φρουτο.οχι δεν εινα ο super duper της υγιεινης διατροφης.απλα προσπαθω μερικα πραγματα να τα βγαλω εκτος που δεν προσφερουν τιποτα

Kαλα, πολλα πραγματα δεν είναι απαραιτητα αλλα τα εχουμε συνηθισει στον καθημερινο τροπο ζωης μας. Δεν τον πινω για να ξυπνησω. Υπαρχουν αντικρουόμενες επιστημονικες αποψεις για το καφε. Οι συμπυκνωμενοι και με συντηρητικα χυμοι είναι οντως για πεταμα, προτιμαμε τους ωφέλιμους. Φρουτα εξυπακουεται ότι τρωμε καθημερινα. 

Επεξ/σία από rus
  • Like 1
Δημοσ.
13 hours ago, rus said:

Aσφαλως και υπαρχουν, το θεμα είναι οτι δεν εχουν αποτέλεσμα. Αν καποιος φιλος εχει δει αποτελεσμα καλό είναι να μας υποδειξει μια.

Λευκανση πραγματικη μπορει να σου κανει μονο ο οδοντογιατρος, αλλα ως γνωστο είναι βλαπτικη για τα δοντια.

Kαλα, πολλα πραγματα δεν είναι απαραιτητα αλλα τα εχουμε συνηθισει στον καθημερινο τροπο ζωης μας. Δεν τον πινω για να ξυπνησω. Υπαρχουν αντικρουόμενες επιστημονικες αποψεις για το καφε. Οι συμπυκνωμενοι και με συντηρητικα χυμοι είναι οντως για πεταμα, προτιμαμε τους ωφέλιμους. Φρουτα εξυπακουεται ότι τρωμε καθημερινα. 

σιγουρα το αποτελεσμα τους θα ειναι πολυ μικροτερο απο κιτ που εχουν και αλλα προιοντα μεσα ή απο την λευκανση στον γιατρο.ναι εχεις δικιο.πολλοι πινουν καφε επειδη τους αρεσει η γευση .ναι με τους χυμους ειναι ενα μεγαλο θεμα ειδικα με κατι amita κτλ. κυκλοφορει πολυ σαβουρα σε χυμο οποτε εκει καλο ειναι ή να φτιαξεις χυμο ο ιδιος ή να φας ενα φρουτο.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, poulinos είπε

πολλοι πινουν καφε επειδη τους αρεσει η γευση .

Γευση καφε θα καταλαβεις αν δε βαλεις ζαχαρη. Αλλιως θα καταλαβεις γευση ζαχαρης :)

Προσωπικα παντως αν δε πιω καφε μεσα στη μερα δεν αισθανομαι και τοσο καλα.

Δημοσ.
10 minutes ago, rus said:

Γευση καφε θα καταλαβεις αν δε βαλεις ζαχαρη. Αλλιως θα καταλαβεις γευση ζαχαρης :)

Προσωπικα παντως αν δε πιω καφε μεσα στη μερα δεν αισθανομαι και τοσο καλα.

ισχυει.στον παγωμενο καφε επισης δεν καταλαβαινεις γευση τοσο πολυ οσο στο ζεστο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...