mindreader Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, micos000 είπε Ρε συ "αναγνώστη μυαλών", δεν υπάρχει εντολή delete στο dos (τώρα το πρόσεξα ότι το έγραφες delete). DEL είναι η εντολή και όχι delete. Επίσης για να διαγράψεις κατάλογο δε γίνεται με την del αλλά την rd /s Να με συμπαθείς φίλτατε. Επειτα απο κατι δεκαετιες, δικαιουμαι νομιζω να ξεχασω τις εντολες του dos....οπως ειδες, μολις χτυπησε λαθος, μετα θυμηθηκα οτι ειναι οντως del...βεβαια, δε φτανει που ηταν command line, ηταν και κομμενα τα ονοματα των εντολων! Πως ξεκινησαμε καποτε Θεε μου! Τι να κανουμε, εχω περασει απο cp/m, amsdos, amiga κλπ.....ενα μυαλο, χειμωνα καλοκαιρι... Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από mindreader
micos000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δε σε κατηγόρησα, απλά επεσήμανα για την delete και ότι δεν το πρόσεξα ποιο πριν. 45 λεπτά πριν, mindreader είπε Τι να κανουμε, εχω περασει απο cp/m, amsdos, amiga κλπ.....ενα μυαλο, χειμωνα καλοκαιρι... Κι εγώ παρόμοια φίλε, zx spectrum, amstrad, amiga, dos, win (all versions) απλά είδα ότι θέλεις να διαγράψεις directory και η del δε διαγράφει κατάλογους, θέλει την rd (remove directory) με τον /s διακόπτη για να σβήσει και τα περιεχόμενα του φάκελου. 1
mindreader Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 rd? Πω πω...την ειχα ξεχασει εντελως αυτη.... αρχαιολογοι των υπολογιστων ειμαστε, indiana jones και το κυνηγι των διεγραμμενων αρχειων! Αμα μου ξανατυχει, να θυμηθω να χρησιμοποιησω και την rd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα