Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ποιο θερμοπομπο προτεινετε,ειμαι αναμεσα σε αυτους τους δυο 

https://www.skroutz.gr/s/324602/Atlantic-Odyssee-2000W.html#specs

https://www.skroutz.gr/s/5677135/Nobo-NTE4S-20.html

προορίζεται για σαλοκουζινα 30 τ.μ.  και με φορητοτητα για κρεβατοκαμαρα 9 τ.μ. για το βραδυ, εχω βεβαια και inverter aircondition στο σαλονι 12αρι.Αν θελετε προτείνεται κ τπτ αλλο οι προτάσεις είναι ανοιχτες ευχαριστώ😁😁

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Backpacker είπε

NOBO είναι η κορυφαίοι. 

Ειναι καποιος που δουλευει nobo γενικα τετοιου τυπου να μας πει για καταναλωση?? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kayato είπε

Ειναι καποιος που δουλευει nobo γενικα τετοιου τυπου να μας πει για καταναλωση?? 

η καταναλωση ειναι αυτη που γραφει στο ταμπελακι, στην περιπτωση σου και οι 2 ειναι 2000W/ωρα λειτουργιας. Και αποδιδουν 2000w (περιπου 1700kcal) θερμανση στο χωρο. Η διαφορα φτηνου/ακριβου ειναι ποιοτητα κατασκευης, εγγυηση κλπ οχι αποδοση, αποδοση εχουν ακριβως την ιδια.

Δες αν μπορεις να καλυφθεις με κανα κλιματιστικο, θερμανση με αντισταση ειναι οικονομικα ασυμφορη. Χωρις υπερβολη τη διαφορα τιμης απο τον ακριβο πομπο που λινκαρες μεχρι τα 300 ευρω ενος φτηνου κλιματιστικου απο τα λερου μπορει να τη κακυψεις σε 2 χειμωνες.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, fredd0 είπε

η καταναλωση ειναι αυτη που γραφει στο ταμπελακι, στην περιπτωση σου και οι 2 ειναι 2000W/ωρα λειτουργιας. Και αποδιδουν 2000w (περιπου 1700kcal) θερμανση στο χωρο. Η διαφορα φτηνου/ακριβου ειναι ποιοτητα κατασκευης, εγγυηση κλπ οχι αποδοση, αποδοση εχουν ακριβως την ιδια.

Δες αν μπορεις να καλυφθεις με κανα κλιματιστικο, θερμανση με αντισταση ειναι οικονομικα ασυμφορη. Χωρις υπερβολη τη διαφορα τιμης απο τον ακριβο πομπο που λινκαρες μεχρι τα 300 ευρω ενος φτηνου κλιματιστικου απο τα λερου μπορει να τη κακυψεις σε 2 χειμωνες

Στο σαλονι εχω a/c στο υπνοδωματιο πως θα τη παλεψω να παρω a/c 9 τμ ειναι

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, kayato είπε

Στο σαλονι εχω a/c στο υπνοδωματιο πως θα τη παλεψω να παρω a/c 9 τμ ειναι 

Αφού έχει a/c στο σαλόνι άστον θερμοπομπό, θα καις πολύ περισσότερο από ότι με το a/c για το ίδιο αποτέλεσμα. Για μικρό υπνοδωμάτιο είναι πιο κατάλληλο (και αθόρυβο). Ίσως και στα 1500W να σε καλύπτει για 9 τμ.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kronos73 είπε

Αφού έχει a/c στο σαλόνι άστον θερμοπομπό, θα καις πολύ περισσότερο από ότι με το a/c για το ίδιο αποτέλεσμα. Για μικρό υπνοδωμάτιο είναι πιο κατάλληλο (και αθόρυβο). Ίσως και στα 1500W να σε καλύπτει για 9 τμ.

Μμμμμ ναι οντως αν ειναι ετσι

Δημοσ.

Έχω εγώ nobo δύο 2000 και έναν 1500.Τους μεγάλους τους έχω σαλόνι και τον μικρό τον πάω στα υπνοδωμάτια. Καλοί είναι αλλά καίνε, αν θέλεις πάρε μόνο για το υπνοδωμάτιο, ο 1500αρης σε καλυπτει. Θα τον δουλεύεις με κλειστή πόρτα και θα είσαι οκ και από θέμα κατανάλωσης, για μεγάλους χώρους δεν κανουν λόγω κατανάλωσης ρεύματος. 

• Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 26ska είπε

Έχω εγώ nobo δύο 2000 και έναν 1500.Τους μεγάλους τους έχω σαλόνι και τον μικρό τον πάω στα υπνοδωμάτια. Καλοί είναι αλλά καίνε, αν θέλεις πάρε μόνο για το υπνοδωμάτιο, ο 1500αρης σε καλυπτει. Θα τον δουλεύεις με κλειστή πόρτα και θα είσαι οκ και από θέμα κατανάλωσης, για μεγάλους χώρους δεν κανουν λόγω κατανάλωσης ρεύματος. 

Ακριβώς έτσι. Εγω εχω δύο 2000 watt για τα υπνοδωμάτια. Στο σαλόνι δεν κάνουν. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ακριβώς έτσι. Εγω εχω δύο 2000 watt για τα υπνοδωμάτια. Στο σαλόνι δεν κάνουν. 

Α ωραια τοτε πιο λετε να παρω για υπνοδωματιο το ταβανι ειναι 2.80 υψος δεν εχει υγρασια το σπιτι 1500 ή 2000

Επεξ/σία από kayato
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kayato είπε

Α ωραια τοτε πιο λετε να παρω για υπνοδωματιο το ταβανι ειναι 2.80 υψος δεν εχει υγρασια το σπιτι 1500 ή 2000

2000 watt. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, mp123 είπε

2000 watt. 

😎 οκ

ρε παιδια να ρωτησω  κατι ασχετο καλοριφερ πετρελαιο δουλευει κανεις σας???? 

Επεξ/σία από kayato
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, kayato είπε

😎 οκ

Ενεργιακο τζάκι με μπρικέτες. 

Δημοσ.

Αν έχετε παλιό τζάκι είναι καλή φάση αυτό που έχει ανεμιστήρα και και φυσάει θέρμανση σαν αεροθερμο. Αυτή η σχάρα που έχει κανα 100€ περίπου 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kayato είπε

😎 οκ

καλοριφερ δεν εχω, μονο κατι πετσετοκρεμαστρες, ενδοδαπεδια + πετρελαιο εχω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...