Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά εδώ και καιρό είχε γίνει ένα λάθος στο Ε9 έχω ένα κτήμα παρέα με τον αδερφό μου μισό μισό και ο λογιστής που είχαμε πάει τότε έχει δηλώσει στο κτήμα του αδερφού μου εκτός σχεδίου το μερίδιο του και το δικό μου εντός σχεδίου Οπότε Ψάχνουμε να δούμε Ποιο είναι το σωστό.

Πώς μπορώ να δω αν είναι εντός σχεδίου το συμβόλαιο λέει ότι είναι εντός οικισμού αλλά είναι παλιό ξέρω ότι έχει μπει εντός σχεδίου αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος.

Η λογική δεν είναι ότι αφού περνάει δίπλα δημόσιος δρόμος είναι εντός σχεδίου ή κάνω λάθος ?

Δημοσ.

πας στην πολεοδομια της περιοχης και ρωτας, αυτοι εχουν το σχεδιο πολης, αυτοι ειναι αρμοδιοι να σου απαντησουν οχι ο λογιστης

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Πώς μπορώ να δω αν είναι εντός σχεδίου το συμβόλαιο λέει ότι είναι εντός οικισμού αλλά είναι παλιό ξέρω ότι έχει μπει εντός σχεδίου αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος.

Η λογική δεν είναι ότι αφού περνάει δίπλα δημόσιος δρόμος είναι εντός σχεδίου ή κάνω λάθος ?

Στο υποθηκοφυλακείο ή κτηματολόγιο και ο δήμος στον οποίο ανήκει το ακίνητο ξέρουν αν είναι εντός ή εκτός σχεδίου.

Ολοι οι δρόμοι είναι δημόσιοι, αλλά δεν είναι εντός σχεδίου όλα όσα βρίσκονται δίπλα τους!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fredd0 είπε

πας στην πολεοδομια της περιοχης και ρωτας, αυτοι εχουν το σχεδιο πολης, αυτοι ειναι αρμοδιοι να σου απαντησουν οχι ο λογιστης

να παω λιγο δυσκολο θα παρω ομως τηλεφωνο

2 ώρες πριν, SB_1957 είπε

και ο δήμος στον οποίο ανήκει το ακίνητο ξέρουν αν είναι εντός ή εκτός σχεδίου.

εχει τετοια δικαιοδοσία ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε

εχει τετοια δικαιοδοσία ?

Είναι δυνατόν οι δήμοι να μην ξέρουν μέχρι που είναι τα όριά τους?

Αλλά όπως είπα είναι και το κτηματολόγιο ή αν δεν έχει γίνει ακόμη, τότε το υποθηκοφυλακείο στο οποίο καταχωρήθηκε το συμβόλαιο κτήσης, είτε είναι αγορά είτε κληρονομιά.

Η πολεοδομία βέβαια σίγουρα έχει τις πληροφορίες αφού εκεί εγκρίνονται οι οικοδομικές άδειες καθώς οι όροι δόμησης διαφέρουν στα εντός και εκτός σχεδίου.

Πάντως τηλεφωνικά δεν νομίζω να σου απαντήσει κανείς.

Θα πρέπει να κάνεις αίτηση με τα στοιχεία του ακινήτου για να το ψάξουν και να σου απαντήσουν.

Επεξ/σία από SB_1957
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Είναι δυνατόν οι δήμοι να μην ξέρουν μέχρι που είναι τα όριά τους?

Αλλά όπως είπα είναι και το κτηματολόγιο ή αν δεν έχει γίνει ακόμη, τότε το υποθηκοφυλακείο στο οποίο καταχωρήθηκε το συμβόλαιο κτήσης, είτε είναι αγορά είτε κληρονομιά.

Η πολεοδομία βέβαια σίγουρα έχει τις πληροφορίες αφού εκεί εγκρίνονται οι οικοδομικές άδειες καθώς οι όροι δόμησης διαφέρουν στα εντός και εκτός σχεδίου.

Πάντως τηλεφωνικά δεν νομίζω να σου απαντήσει κανείς.

Θα πρέπει να κάνεις αίτηση με τα στοιχεία του ακινήτου για να το ψάξουν και να σου απαντήσουν.

θα κοιταξω πως μπορει να γινει γιατι το κτημα ειναι εκτος αθηνας

Δημοσ.

Ρωτα και τον γειτονα σου....επι της οδου οχι τον απο πισω. Μαλλον εισαι οπως και αυτος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...