Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά ομως την πάτησα σαν αρχαριος και δυστηχως συμφωνα με το νομο του Μερφυ...οτι ηταν πιθανο να παει στραβα πηγε.

Το προβλημα:

Απο εχτες το πρωι και ενω ΠΟΤΕ δεν ειχα βαλει Password το λαπτοπ της δουλειας μου ζητησε κωδικό για να μπω. Λεω οκ κανενα προβλημα προφανως θα πηρε το προσωπικό κωδικό μου (μιας και εβλεπα την φωτο στο login που εχω σε αυτο το account) απο το windows account μου (της μορφης χχχχ@outlook.com)

ΕΛΑ ΟΜΩΣ που οταν εβαλα το Password μου ΔΕΝ ΜΟΥ το αναγνωρίζει με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω login 

Και εδω ξεκινάει ο γολγοθας...ή αλλιως πως οταν ειναι να γ@μηθει κατι ..το κανει μεχρι θανατου

α) Δεν ξέρω αν το εχω καταλαβαει καλα αλλα οταν "δενετα" ενας λογαριασμος windows με τα windows αυτα καθαυτα τοτε μετατρεπει και το drive σε bitlocked. Ενω βλεπω το Laptop στο λογαριασμο μου Online και οντως εχει ενα κλειδι για το bitlocker...τελικα οταν παω να το ανακτήσω μου λεει οτι ειναι ΓΙΑ ΑΛΛΟ desktop (δεν εχω ιδεα για ποιο γιατι το προσωπικο pc το εχω πουλησει)

β) Προσπάθησα διαφορες μεθοδους απο το νετ ΑΛΛΑ επειδη το ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ drive ειναι bitlocked δεν με αφηνει να κάνω ΤΠΤ ...ουτε Safe mode Ουτε Restore αν δεν εχω το κλειδι

γ) Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ της γνωσης (εγω) μολίς πριν μια εβδομαδα περασα περι τα 100gb προσωπικες φωτο στο Laptop για να ειμαι πιο Safe μεχρι να τα ανεβασω στο cloud (περιττο να πω οτι το δισκο απο οπου τα πηρα τον πουλησα και εχω κανει και παραυτα Low level formar Οποτε ανακτηση δεν παιζει)...ελεο ssd ειπα οτι μεχρι να περαστουν ...τι να παθουν? what are the fucking odds?

Εχω δοκιμάσει οτι Password μπορω να θυμηθω αλλα Login δεν με κανει

Ειχα ενεργοποιήσει καποια στιγμη τέλος Οκτωβρίου το 2FA για το λογαριασμό και οντως τοτε ειχα αλλαξει και Password αλλα δεν μου περνάει κανενα (ειτε παλιο ειτε νεο)

Στο PC δεν εχω αλλο user ουτε με αφηνει να κανω Login με αλλο user 

Λογο bitlocker οτιδηποτε εχω βρει στο νετ δεν δουλευει γιατι πολυ απλα το γ@μημενο drive ειναι encrypted.

Ειμαι στα προθυρα καρδιακης προσβολης γιατι τα 100gb ειναι βιντεο απο τα παιδια και οικογενειακες στιγμες...

Εχω προσπαθησει να μπως και με νετ (wirelles και μη) και σε airoplane mode.

Δεν ξερω τι να κάνω αλλο για να μην χάσω τα αρχεια μου ειμαι σε απογνωση. 

ΜΗΠΩΣ εχει τυχει σε κανενα ή εχετε καποια ιδεα του τι να κάνω?

Αν βοηθάει (οταν αλλαξα Password για να δω αν δουλευει με καινουργιο) αλλαξα και φωτο στο προφιλ αλλα οταν ανοιγει το Laptop μου φερνει ακόμα την παλια εικόνα...τι μπορεί να σημαινει αυτο? Δεν logari η μ@λακια στο Server της microsoft για να δει στοιχεια ΠΡΙΝ μου τα ζητηση? Δεν θα επρεπει να κανει και Update την φωτο του προφιλ?

LAST but not least...αν και ξερω την απάντηση...να θεωρησω οτι για να σπασω την κρυπογραφηση στο bitlocker πρεπει να εχω καμια ακρη σε super computer? Δεν παιζει να ανακτησω καπως τα αρχεια ετσι?

Δημοσ.

Δοκίμασες να αλλάξεις τον κωδικό σου από το Microsoft Account online? 

Εφόσον έχεις συνδέσει το Microsoft Account με το laptop, μπορείς να δοκιμάσεις και τον οδηγό εδώ για το πώς να κάνεις reset τον κωδικό από το laptop.

https://support.microsoft.com/en-ca/help/4026971/microsoft-account-how-to-reset-your-password

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jardan είπε

Δοκίμασες να αλλάξεις τον κωδικό σου από το Microsoft Account online? 

Εφόσον έχεις συνδέσει το Microsoft Account με το laptop, μπορείς να δοκιμάσεις και τον οδηγό εδώ για το πώς να κάνεις reset τον κωδικό από το laptop.

https://support.microsoft.com/en-ca/help/4026971/microsoft-account-how-to-reset-your-password

Αυτο ειναι το θεμα...το password και κατ'επεκταση το account το ξερω ..μπορω κανονικα να μπω απο browser ...το θεμα ειναι ΔΕΝ με αφηνει να κανω login γιατι μου λεει οτι ειναι λαθος (ενω το εχω τσεκαρει 350.000 φορες μεχρι και με το virtual keyboard το εβαλα)...εννοείτε οτι το εχω αλλαξει 2-3 φορες μπας και ξεκολήσει και εχω βγαλει και το 2FA μηπως αυτο του δημιουργει θεμα.

Δεν μπορω να καταλάβω και εκει ειναι ειναι το clue γιατι α) μου ζητησε Password απο το πουθενα (δεν ειχα βαλει ποτε να ζηταει ποσο μαλιστα του microsoft account) και β) γιατι οταν αλλαζω την εικονα στο profile δεν μου την αλλαζει και στο laptop ...οποτε αυτο μου λεει οτι δεν ζηταει το latest password γιατι δεν κοιταει στους Server τι εχει τωρα

ΠΕΡΑΝ οτι με εχει κλειδωσει απο αρχεια της δουλειας (που εκει κουτσα στραβα τα εχω σε Backup δοξα το θεο)...το ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ειναι τα προσωπικα αρχεια.

Απλα βρισκομαι σε απογνωση και οχι τπτ αλλο δεν με θεωρω και ασχετο ...του αθληματος ειμαι...αυτο με το bitlocker πως το εκανα και δεν το πηρα χαμπαρι ή δεν εδωσα την απαιτουμενη προσοχη ...απαραδεκτος

Δημοσ.

αν κοιτούσες το Link που σου έστειλα θα έβλεπες οδηγίες για το πως να αλλάξεις τον κωδικό του laptop, εφόσον έχεις συνδέσεις τον λογαριασμό Microsoft. Το δοκίμασες αυτό?

Windows 10 PC

• To reset your password:
    • On the sign-in screen, type your Microsoft account name if it's not displayed. If there are multiple accounts on the PC, choose the one to reset.
    • Select I forgot my password below the password text box.
    • On the Recover your account screen, type the characters displayed in the box below Enter the characters you see, then select Next.

• On the Verify your identity screen, choose to receive your security code either as a text or email message. If you choose text, type the last four digits of your phone number, and then select Send codeLearn more about security info and security codes.
    • When you get the code as a text or email message on a separate device, enter it and then select Next.
    • On the Reset your password screen, create a new password, and then select Next. This sets your new password. Select Next again to return to the sign-in screen.

Και στα ελληνικά εδώ

https://support.microsoft.com/el-gr/help/4026971/microsoft-account-how-to-reset-your-password

Κάτι τελευταίο, δοκίμασες να αλλάξεις γλώσσα στο πληκτρολόγιο, μπας και έχει κολλήσει στα ελληνικά ενώ ο κωδικός σου είναι στα αγγλικά? την έχω πάθει μια-δυο φορές έτσι, από απροσεξία...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, jardan είπε

αν κοιτούσες το Link που σου έστειλα θα έβλεπες οδηγίες για το πως να αλλάξεις τον κωδικό του laptop, εφόσον έχεις συνδέσεις τον λογαριασμό Microsoft. Το δοκίμασες αυτό?

Windows 10 PC

• To reset your password:
    • On the sign-in screen, type your Microsoft account name if it's not displayed. If there are multiple accounts on the PC, choose the one to reset.
    • Select I forgot my password below the password text box.
    • On the Recover your account screen, type the characters displayed in the box below Enter the characters you see, then select Next.

• On the Verify your identity screen, choose to receive your security code either as a text or email message. If you choose text, type the last four digits of your phone number, and then select Send codeLearn more about security info and security codes.
    • When you get the code as a text or email message on a separate device, enter it and then select Next.
    • On the Reset your password screen, create a new password, and then select Next. This sets your new password. Select Next again to return to the sign-in screen.

Και στα ελληνικά εδώ

https://support.microsoft.com/el-gr/help/4026971/microsoft-account-how-to-reset-your-password

Κάτι τελευταίο, δοκίμασες να αλλάξεις γλώσσα στο πληκτρολόγιο, μπας και έχει κολλήσει στα ελληνικά ενώ ο κωδικός σου είναι στα αγγλικά? την έχω πάθει μια-δυο φορές έτσι, από απροσεξία...

Σε ευχαριστω για το κοπο σου

Οταν ανοιγει το pc με παει κατευθειαν στην οθονη που λεει το ονομα μου και απο κατω εχει το password ...το ονομα που βλέπω ειναι αυτο του microsoft account ...δεν με αφηνει καπως να αλλαξω user...το μονο που με αφηνει ειναι να πληκτρολογησω το Password και να αλλαξω καποια βασικα στην συνδεση/προσβασιμότητα κλπ...ο μονος τροπς που μου δινει για recover ειναι με usb stick το οποίο βεβαιως δεν εχω φτιαξει.

Ναι το εχω προσεξει και κοιταω το πληκτρολογιο οπως επισής χρησιμοποιήσα ουκ ολιγες φορες και το virtual keyboard για να ειμαι 100% σιγουρος.

Επεξ/σία από ison
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jardan είπε

Ή και το αναποδο, μηπως οταν αλλαξε το κωδικο ηταν γυρισμενο στα ελληνικα και δεν το καταλαβε...

1 ώρα πριν, ison είπε

Πραγματικά ομως την πάτησα σαν αρχαριος και δυστηχως συμφωνα με το νομο του Μερφυ...οτι ηταν πιθανο να παει στραβα πηγε.

Το προβλημα:

Απο εχτες το πρωι και ενω ΠΟΤΕ δεν ειχα βαλει Password το λαπτοπ της δουλειας μου ζητησε κωδικό για να μπω. Λεω οκ κανενα προβλημα προφανως θα πηρε το προσωπικό κωδικό μου (μιας και εβλεπα την φωτο στο login που εχω σε αυτο το account) απο το windows account μου (της μορφης χχχχ@outlook.com)

ΕΛΑ ΟΜΩΣ που οταν εβαλα το Password μου ΔΕΝ ΜΟΥ το αναγνωρίζει με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω login 

Και εδω ξεκινάει ο γολγοθας...ή αλλιως πως οταν ειναι να γ@μηθει κατι ..το κανει μεχρι θανατου

α) Δεν ξέρω αν το εχω καταλαβαει καλα αλλα οταν "δενετα" ενας λογαριασμος windows με τα windows αυτα καθαυτα τοτε μετατρεπει και το drive σε bitlocked. Ενω βλεπω το Laptop στο λογαριασμο μου Online και οντως εχει ενα κλειδι για το bitlocker...τελικα οταν παω να το ανακτήσω μου λεει οτι ειναι ΓΙΑ ΑΛΛΟ desktop (δεν εχω ιδεα για ποιο γιατι το προσωπικο pc το εχω πουλησει)

β) Προσπάθησα διαφορες μεθοδους απο το νετ ΑΛΛΑ επειδη το ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ drive ειναι bitlocked δεν με αφηνει να κάνω ΤΠΤ ...ουτε Safe mode Ουτε Restore αν δεν εχω το κλειδι

γ) Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ της γνωσης (εγω) μολίς πριν μια εβδομαδα περασα περι τα 100gb προσωπικες φωτο στο Laptop για να ειμαι πιο Safe μεχρι να τα ανεβασω στο cloud (περιττο να πω οτι το δισκο απο οπου τα πηρα τον πουλησα και εχω κανει και παραυτα Low level formar Οποτε ανακτηση δεν παιζει)...ελεο ssd ειπα οτι μεχρι να περαστουν ...τι να παθουν? what are the fucking odds?

Εχω δοκιμάσει οτι Password μπορω να θυμηθω αλλα Login δεν με κανει

Ειχα ενεργοποιήσει καποια στιγμη τέλος Οκτωβρίου το 2FA για το λογαριασμό και οντως τοτε ειχα αλλαξει και Password αλλα δεν μου περνάει κανενα (ειτε παλιο ειτε νεο)

Στο PC δεν εχω αλλο user ουτε με αφηνει να κανω Login με αλλο user 

Λογο bitlocker οτιδηποτε εχω βρει στο νετ δεν δουλευει γιατι πολυ απλα το γ@μημενο drive ειναι encrypted.

Ειμαι στα προθυρα καρδιακης προσβολης γιατι τα 100gb ειναι βιντεο απο τα παιδια και οικογενειακες στιγμες...

Εχω προσπαθησει να μπως και με νετ (wirelles και μη) και σε airoplane mode.

Δεν ξερω τι να κάνω αλλο για να μην χάσω τα αρχεια μου ειμαι σε απογνωση. 

ΜΗΠΩΣ εχει τυχει σε κανενα ή εχετε καποια ιδεα του τι να κάνω?

Αν βοηθάει (οταν αλλαξα Password για να δω αν δουλευει με καινουργιο) αλλαξα και φωτο στο προφιλ αλλα οταν ανοιγει το Laptop μου φερνει ακόμα την παλια εικόνα...τι μπορεί να σημαινει αυτο? Δεν logari η μ@λακια στο Server της microsoft για να δει στοιχεια ΠΡΙΝ μου τα ζητηση? Δεν θα επρεπει να κανει και Update την φωτο του προφιλ?

LAST but not least...αν και ξερω την απάντηση...να θεωρησω οτι για να σπασω την κρυπογραφηση στο bitlocker πρεπει να εχω καμια ακρη σε super computer? Δεν παιζει να ανακτησω καπως τα αρχεια ετσι?

Επισης επειδη δεν το αναφερεις, χρησιμοποιησες και καποιο εργαλειο windows password recovery απο boot cd και δεν κανει δουλεια;

Παντως μια ιδεα για το key του bitlocker, επειδη υπαρχουν πολλοι παθοντες (ειδικα με dell) ειναι αυτο:

"I, too, had never set up a Bitlocker recovery key for my Microsoft account.  No links, troubleshooting, reboots, or messing with BIOS helped.  Also, as I'm sure is true for many of you, it made no sense that I would try to "find my Bitlocker recovery key" when (1) I'd never set up one and (2) my computer is eight months old and purchased directly from Dell.  So, it was my understanding the no prior user or software installer would have set up a Bitlocker recovery key for me.

WRONG!

At any rate, I finally called Microsoft, a second time (I requested a call through Microsoft.com which I was on using another computer).  The tech asked if I set up my account using "Azure" which I was (and am) certain I had not.  Nevertheless, she instructed me to go to https://portal.azure.com/, which I did, and, there, I signed into my Microsoft.com account.  I'll be damned if she didn't navigate me directly to the Bitlocker recovery key assigned to my computer, which, I emphasize, I NEVER SET UP.  Here is where it was located:

go to "https://portal.azure.com/" -> click "Azure Active Directory" on left side of screen -> click "Devices - All Devices" -> you'll see a list of your devices; click the one of interest -> scroll down and see Bitlocker recovery key."

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, chsam είπε

Ή και το αναποδο, μηπως οταν αλλαξε το κωδικο ηταν γυρισμενο στα ελληνικα και δεν το καταλαβε...

Επισης επειδη δεν το αναφερεις, χρησιμοποιησες και καποιο εργαλειο windows password recovery απο boot cd και δεν κανει δουλεια;

1) το κωδικό τον αλλαζα Online και μετα εκανα login πχ στο τηλεφωνο οποτε ξερω οτι ειναι σωστος. δεν παιζει να εχει παει στα ελληνικα

2) δυστηχως οτιδηποτε εχει να κανει με το να πειραξω κατι λογο bitlocker με κοβει...αλλιως θα εμπαινα Safe mode Και θα τελειωνε το πανηγυρι εκει...

Δεν μπορω να χωνέψω πως γινεται να εγινε bitlocked ο σκληρος και δεν το καταλαβα ποσο σοβαρο ηταν ...οπως επισης και γιατι μου ενω ειχα κλειδι ΔΕΝ ειναι για το laptop που τον βρηκε τον αλλο..

Δημοσ.

Δηλαδη δοκιμασες με boot cd; Κ αν ναι σου βγαζει καποιο μήνυμα για κλειδι bitlocker; Δεν εχεις καποιον αλλο υπολογιστη να κανεις το windows password reset ή  την μεθοδο που σου αναφερω για το bitlocker; Αν οχι τοτε δεν υπαρχει κατι αλλο παρα να βγαλεις τον σκληρο και να τον κρατησεις μηπως καποια στιγμη ειναι δυνατη η αποκρυπτογραφηση του και να βαλεις εναν καινουριο για την δουλεια.

9 λεπτά πριν, ison είπε

1) το κωδικό τον αλλαζα Online και μετα εκανα login πχ στο τηλεφωνο οποτε ξερω οτι ειναι σωστος. δεν παιζει να εχει παει στα ελληνικα

2) δυστηχως οτιδηποτε εχει να κανει με το να πειραξω κατι λογο bitlocker με κοβει...αλλιως θα εμπαινα Safe mode Και θα τελειωνε το πανηγυρι εκει...

Δεν μπορω να χωνέψω πως γινεται να εγινε bitlocked ο σκληρος και δεν το καταλαβα ποσο σοβαρο ηταν ...οπως επισης και γιατι μου ενω ειχα κλειδι ΔΕΝ ειναι για το laptop που τον βρηκε τον αλλο..

Δημοσ.

Δηλαδή δεν σου βγάζει επιλογή για να σου δείξει την υπενθύμιση του κωδικού ή να αλλάξεις κωδικό? δοκίμασες να πατήσεις ctrl+alt+del? μπορεί να σου δώσει άλλο μενού.

Δεν έχω windows 10 μπροστά μου, αλλά αν θυμάμαι καλά σου έδινε επιλογή για το αν θες να βάλεις κωδικό ή pin, είχε περισσότερες επιλογές από ότι αναφέρεις...

Δημοσ.

Τα πολυτιμα αρχεια (φωτο κτλ) τα εχεις στο ιδιο partition με τα windows;Αν ναι, τοτε εχεις κανει ενα απο τα τραγικοτερα λαθη (μαζι με το οτι δεν τα εχεις σε καποια δευτερη συσκευη...), αν οχι δοκιμασες μηπως (αν το partition εκεινο δεν ειναι encrypted) το συνδεσεις και το δει αλλος υπολογιστης;

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, chsam είπε

Δηλαδη δοκιμασες με boot cd; Κ αν ναι σου βγαζει καποιο μήνυμα για κλειδι bitlocker; Δεν εχεις καποιον αλλο υπολογιστη να κανεις το windows password reset ή  την μεθοδο που σου αναφερω για το bitlocker; Αν οχι τοτε δεν υπαρχει κατι αλλο παρα να βγαλεις τον σκληρο και να τον κρατησεις μηπως καποια στιγμη ειναι δυνατη η αποκρυπτογραφηση του και να βαλεις εναν καινουριο για την δουλεια.

Οτιδηποτε παει να κανει Acess to σκληρο πεταγετε το bitlocker...αλλιως στην χειροτερη θα το πεταγα σε ενα εξωτερικο και θα εκανα απο εκει Backup.

Το windows password το εχω κανει reset ...απλα δεν δεχεται το καινουργιο password ουτε καν το παλιο...απο εκει εγινε εξαρχη η μαλακια.

59 λεπτά πριν, jardan είπε

Δηλαδή δεν σου βγάζει επιλογή για να σου δείξει την υπενθύμιση του κωδικού ή να αλλάξεις κωδικό? δοκίμασες να πατήσεις ctrl+alt+del? μπορεί να σου δώσει άλλο μενού.

Δεν έχω windows 10 μπροστά μου, αλλά αν θυμάμαι καλά σου έδινε επιλογή για το αν θες να βάλεις κωδικό ή pin, είχε περισσότερες επιλογές από ότι αναφέρεις...

Μου βγαζει αλλα μονο μεσω usb (το οποιο εννοεται δεν ειχα φτιαξει ποτε...γιατι πολυ απλα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ LOGIN ME PASSWORD!!) δοκιμασα και ctrl/alt/del δεν δινει αλλο μενου μονο το να βαλω Password.

41 λεπτά πριν, chsam είπε

Τα πολυτιμα αρχεια (φωτο κτλ) τα εχεις στο ιδιο partition με τα windows;Αν ναι, τοτε εχεις κανει ενα απο τα τραγικοτερα λαθη (μαζι με το οτι δεν τα εχεις σε καποια δευτερη συσκευη...), αν οχι δοκιμασες μηπως (αν το partition εκεινο δεν ειναι encrypted) το συνδεσεις και το δει αλλος υπολογιστης;

Σε παραπεμπω στο τιτλο του νηματος...ουτε εγω δεν μπορω να πιστεψω το chain of events που εγινε για να στραβωσουν ΟΛΑ ΜΑΖΙ...τα ειχα για  χρονια σε εξωτερικο backup και τα εκανα πριν μια εβδομαδα μεταφορα...δεν γινεται να εχω την ιδια τυχη στο τζοκερ...

Δημοσ.

Κ εγω και ο jardan προσπαθουμε να σε βοηθησουμε, αλλα δεν μας λες με ακριβεια τι απο αυτα που σου προτεινουμε εκανες και τι αποτελεσμα ειχαν.Π.χ. αυτο που σου λεω με το azure το δοκιμασες;Γιατι ειναι πολλοι που παθανε ακριβως το ιδιο και αυτη ειναι μια λυση που επιασε...

Επισης υπαρχει στην δουλεια σου καποιος IT admin που μπορει να σε βοηθησει;Μηπως μπαινεις σε ενα domain ή workgroup στο δικτυο της δουλειας και εγινε απο κει η δουλεια με το password ή το bitlocker;;;

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, εμένα μου δίνει επιλογές όπως σε αυτή τη φωτογραφία.

https://www.isunshare.com/images/article/windows-10-password/how-to-unlock-windows-10-admin-password/windows-10-sign-in-options.png

Μήπως έχει δημιουργηθεί και άλλος χρήστης και προσπαθείς να συνδεθείς σε αυτόν? 

μπορείς να ρίξεις μια ματιά και εδώ.

https://www.isunshare.com/windows-10-password/how-to-reset-windows-10-forgotten-password.html

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. καλή τύχη.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chsam είπε

Κ εγω και ο jardan προσπαθουμε να σε βοηθησουμε, αλλα δεν μας λες με ακριβεια τι απο αυτα που σου προτεινουμε εκανες και τι αποτελεσμα ειχαν.Π.χ. αυτο που σου λεω με το azure το δοκιμασες;Γιατι ειναι πολλοι που παθανε ακριβως το ιδιο και αυτη ειναι μια λυση που επιασε...

Επισης υπαρχει στην δουλεια σου καποιος IT admin που μπορει να σε βοηθησει;Μηπως μπαινεις σε ενα domain ή workgroup στο δικτυο της δουλειας και εγινε απο κει η δουλεια με το password ή το bitlocker;;;

Με το azure το δοκιμασα οταν πατάω devices μου βγαζει access denied. (βαζω για Login το προσωπικο λογαριασμο παντα χχχχ@outlook.com)

IT εχουμε ενα εξωτερικό το ειδε και αυτος αλλα δεν μπορεσε να κανει κατι....αυτο με το domain που μπορεί να γινει θεμα ...μπορείς να μου το εξηγησεις πως? (σιγουρα εχουμε ενα εταιρικό δικτυο αλλα πολυ basic πραγματα)...την Παρασκευη 2/11 δουλευα κανονικότατα και εκλεισα το pc ...και την δευτερα το πρωι στο boot μου ζητησε το Password ...το μονο που αλλαξα ειναι να προσθεσω ενα νεο δικτυακό Printer ..(μετα απο εκει απλα εκανα shutdown).

Διαβαζοντας αυτα που γραφεις μου ηρθε μια ιδεα...με το password reset που λες. Εμενα μου ζηταει μονο στικακι για να κανω recover/reset το Password ...αν κανω log in με το Account σε ενα αλλο πισι και φτιαξω εκει το Στικακι Θα μου το δεχτει στο προβληματικό pc? η πρεπει να γινει απαραιτητα η διαδικασια εκει εκ των προτέρων(στο προβληματικο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο εδω το εχεις δοκιμασει?
παλαιοτερα ειχα φτιαξει νεο account και μπορουσα να δω τα αρχεια απο τον αλλο user ( δεν θυμαμαι αν ειχε γινει κρυπτογραφηση )

με λιγα λογια φτιαχνεις νεο local account ωστε να μπεις απο εκει και να παρεις τα αρχεια σου

Επεξ/σία από anarionasp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...