chsam Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, ison είπε IT εχουμε ενα εξωτερικό το ειδε και αυτος αλλα δεν μπορεσε να κανει κατι....αυτο με το domain που μπορεί να γινει θεμα ...μπορείς να μου το εξηγησεις πως? (σιγουρα εχουμε ενα εταιρικό δικτυο αλλα πολυ basic πραγματα)...την Παρασκευη 2/11 δουλευα κανονικότατα και εκλεισα το pc ...και την δευτερα το πρωι στο boot μου ζητησε το Password ...το μονο που αλλαξα ειναι να προσθεσω ενα νεο δικτυακό Printer ..(μετα απο εκει απλα εκανα shutdown). Δεν ειμαι και ειδικος σε αυτα και σε δικτυα εργασιας (άλλα απλα άλλα πιο πολυπλοκα), αυτος που τα συντηρει και τα λειτουργει συχνα θα μπορει να βγαλει μια ακρη.Αλλα πανω κατω εννοω οτι για καποιο λογο να πηρε στο δικτυο ο Η/Υ σου αλλο user name, οπως και αναφερεις οτι εκανες εγκατασταση δικτυακου εκτυπωτη.Λεω τωρα εγω (βλακεια μπορει να πει καποιος) οτι στη εγκατασταση αυτη για καποιο λογο εγινε αυτη η αλλαγη ταυτοτητας ας την πουμε. Επισης στο azure δοκιμασε με καποιο αλλο mail microsoft που ισως εχεις, το ιδιο και με την διαδικασια του password reset.Μηπως δηλαδη εχεις καποιο αλλο λογαριασμο microsoft που μπορει να εγινε η "δουλεια". 3 ώρες πριν, ison είπε Διαβαζοντας αυτα που γραφεις μου ηρθε μια ιδεα...με το password reset που λες. Εμενα μου ζηταει μονο στικακι για να κανω recover/reset το Password ...αν κανω log in με το Account σε ενα αλλο πισι και φτιαξω εκει το Στικακι Θα μου το δεχτει στο προβληματικό pc? η πρεπει να γινει απαραιτητα η διαδικασια εκει εκ των προτέρων(στο προβληματικο) δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις αλλά 99.99999999%(δεν βαζω αλλα 9αρια) δεν θα γινει κατι γιατι πιστευω οτι μαζι με το κλειδι θα αποθηκευονται και χαρακτηριστικα ή δεδομενα των windows και ισως και του hardware.
cosmos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Αν είναι dell το pc πάρε τηλέφωνο την dell , ένα τελευταίο update του bios το δημιουργεί το πρόβλημα του bitlocker (εαν έχεις home είναι σίγουρα αυτό ) Θα σε βοηθήσουν να κάνεις roll back το update του bios .
vAg0s97 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Βγάλε τον σκληρό δίσκο βάλε τον σε άλλο windows pc που υποστηρίζει bitlocker, ξεκλείδωσέ τον πάρε ότι θες από εκεί, και έπειτα θα σε συμβούλευα να τον αποκρυπτογραφήσεις. Ξανά γύρνα τον πίσω στο pc, και φτιάξε καινούριο admin χρήστη με command line (θα το βρεις στο ίντερνετ), έπειτα μετέφερε ότι θες στον καινούριο χρήστη και σβήσε τον παλαιό.
tempes Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, vAg0s97 είπε Βγάλε τον σκληρό δίσκο βάλε τον σε άλλο windows pc που υποστηρίζει bitlocker, ξεκλείδωσέ τον πάρε ότι θες από εκεί, και έπειτα θα σε συμβούλευα να τον αποκρυπτογραφήσεις. Ξανά γύρνα τον πίσω στο pc, και φτιάξε καινούριο admin χρήστη με command line (θα το βρεις στο ίντερνετ), έπειτα μετέφερε ότι θες στον καινούριο χρήστη και σβήσε τον παλαιό. Αυτό θα έγραφα και εγω. Την είχα πατήσει σε υπολογιστή πελάτη μου και έδωσα λύση με αυτό τον τρόπο. Στην δική μου περίπτωση ο υπολογιστής που ξεκλείδωσε τον δίσκο ήταν ο ίδιος που τον κλείδωσε, αλλά αφού τελείωσε κατάλαβα ότι δεν έχει σημασία αυτό θα μπορούσε να γίνει και σε άλλο υπολογιστή Υ. Γ. Αυτό με τον δεύτερο χρήστη θα δουλέψει μόνο αν πρώτα τον ξεκλειδώσεις Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από tempes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα