Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας,

εχω το προγραμμα με 4 ενεργες συνδεσεις του Netflix

Εχω βαλει τον κωδικο σε αρκετες συσκευες (6-7 συσκευες συνολο γιατι ειναι κ 4 τα προφιλ που εχουμε φτιαξει).

απο εχθες ξεκινησε σιγα σιγα και μου "πετουσε" εξω συσκευες που ειχα ηδη προσθεσει αλλα και δεν μου επετρεπε να βαλω αλλες πχ ενα iPad.

Μου εμφανιζε συγκεκριμενα ενα μνμ οτι ο κωδικος ειναι εσφαλμενος ή δεν αντιστοιχει αυτο το username με το ταδε password ενω ειναι σωστο γιατι το περνει απο τα αποθηκευμενα passwords και δν το γραφω με το χερι  

Δοκιμασα και μεσω safari και chrome και iOS app  αλλα το αποτελεσμα ηταν το ιδιο.

απο την τελευταια συσκευη που εμπαινα πηγα και διεγραψα εκει που λεει διαγραφη ολων των συσκευων ή καπως  ετσι και με ενημερωσε οτι αυτο μπορει να παρει ως και 8 ωρες !

μετα δεν καταφερα να μπω ουτε απο αυτη την συσκευη.

Αυτο γιατι συμβαινει ? 

εχει θεμα με το ποσες συσκευες μπαινουν ανα προφιλ για παραδειγμα ??

τωρα πρεπει να περιμενω να περασουν οι 8 ωρες για να μπω ξανα η΄ και παλι θα εχω τα ιδια ??

αν εχει κανεις το ιδιο θεμα ας απαντησει.

ευχαριστω !

Δημοσ.

ποσα ατομα χρησιμοποιουν το account; ειναι συγγενεις/κοντινα άτομα ή και φίλοι;

μηπως καποιος αλλαξε τα στοιχεία συνδεσης (κωδικους/email) κτλ;

Δημοσ.

Ειναι φιλοι κ κανεις δεν αλλαξε κωδικους κτλ. 

Ειναι 4 τα προφιλ.

Το ενα δεν μπηκε ποτε κ τα 2 μπαινουν μονο απο μια εφαρμογη στην smart tv τους. 

Εγω μπαινω απο iphone app, σαφαρι στον εναν ΗΥ κ chrome στον αλλο. — Οχι ταυτοχρονα βεβαια. 

Υπαρχει προβλημα οταν ειναι παραπανω συνδεσεις-οθονες ενεργες ;

Δηλαδη ας πουμε στο ενα προφιλ βλεπω στο κινητο αλλα εξω ξεχασει να κανω logout απο το σαφαρι πχ. 

Δεν βλεπω απλα ειμαι συνδεδεμενος

Δημοσ.

μηπως αγορασες καμια μουφα λογαριασμο απο ebay με κανα 2ευρω? Εγω το εχω σε 5 τηλεορασεις, 2 Υ/Η, ipad και τηλεφωνα και κανενα προβλημα χρονια

Δημοσ.

ο περιορισμος ειναι στο ποσα προφιλ βλεπουν ταυτόχρονα, δεν εχει σχεση αν εχεις κανει log out...

Πιο πιθανο μου φαινεται να ειναι καποιο bug.. εχουν καλο support, οποτε καλο θα ηταν να επικοινωνησεις μαζι τους...

τυπικα, δεν επιτρεπεται να μοιραζεσαι το account σου με αλλους, το οποιο δεν νομιζω οτι το ελεγχουν καπως, αλλα κρατα στην ακρη του μυαλου σου οτι μπορει να εχει δημιουργηθει καποιο προβλημα απο αυτο...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός όσον αφορά το πόσες συσκευές θα συνδέσεις για την προβολή του περιεχομένου. Πρόβλημα υπάρχει μόνο εάν προσπαθήσεις να προβάλεις περιεχόμενο ταυτόχρονα σε πάνω από 4 συσκευές.

Εγώ εδώ και χρόνια έχω συνδεδεμένα 3 desktop PCs, 2 laptops, 1 iPad, 1 smart tv και 4 smart phones. Και μάλιστα εναλλάσσω την προβολή μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας χωρίς κανένα πρόβλημα. Να σημειώσω μάλιστα πως το ένα desktop ανήκει σε φίλο στην Ελλάδα.

Το ότι δεν άλλαξε κάνεις τον κωδικό του λογαριασμού με ποιον τρόπο το έχεις επιβεβαιώσει; Απλά στο είπαν οι φίλοι που είναι συνδεδεμένοι; Έχεις δοκιμάσει να κάνεις ανάκτηση κωδικού στο δηλωμένο email σου; Γιατί το μόνο που μπορεί να αλλάξει κάποιος που έχει πρόσβαση είναι ο κωδικός του λογαριασμού και όχι το email.

Αφού τα τσεκάρεις αυτά μπορείς να επικοινωνήσεις με το support του Netflix για να σου λύσουν οποιαδήποτε απορία. Έχε υπόψιν σου βέβαια πως το account sharing πλην της οικογένειας απαγορεύεται από τους όρους της υπηρεσίας. Βέβαια δεν μπορούν να το διασταυρώσουν με κανέναν τρόπο αυτό, απλά μην προδοθείς μόνος σου.

Αυτά από εμένα και ελπίζω να σε βοήθησα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...