Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Σκεφτόμαστε να φτιάξουμε  μια εκπομπή ερασιτεχνική φάση με βιντεακια που θα ανεβάζουμε στο youtube και θα ηθελα να ρωτήσω  μπορεί αν κάποιος την δει να την αντιγράψει και να φτιάξει κάτι παρόμοιο με ιδιο θέμα χωρίς πρόβλημα η θα έχω κάτι σαν πνευματικά δικαιώματα εφόσον θα την εχω ξεκινήσει εγώ? 

Ι ιδέα είναι πολύ καλή κάτι σαν διαγωνισμός που θα φεύγει κάποιος κάθε εβδομάδα.

Λεφτά δεν νομίζω να βγουν απο την όλη φάση αρχικά, για το χαβα μας θα το κάνουμε και για διαφήμιση του μαγαζιού που θα γίνονται τα γυρίσματα   

Δημοσ.

Όχι, επειδή ειναι βιντεακια δεν ξέρω αν πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο δεν ειναι καμιά εφεύρεση η κάποια ανακάλυψη γυρίσματα-διαγωνισμός  πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα θα ειναι..

Δημοσ.

αν μπορουν να βγαλουν 230948239048 κοπιες ριαλιτι εσυ λες να κολλησουν στο καναλι σου στο γιουτιουμπ με τους 10 subscribers?

υγ εσυ που ξερεις οτι την ιδεα σου δεν την εχει κανει καποιος στη Κινα με 10 subscribers και εκεινος?

μπορεις να κατχυρωσεις ονομα, φορματ ιστοριες. το οποιο κοστιζει λεφτα βεβαια. αλλα τιποτα δε σταματαει καποιον απο το να βγαλει το ιδιο προιον, με καποιες τροποποιησεις.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, fredd0 είπε

αν μπορουν να βγαλουν 230948239048 κοπιες ριαλιτι εσυ λες να κολλησουν στο καναλι σου στο γιουτιουμπ με τους 10 subscribers?

υγ εσυ που ξερεις οτι την ιδεα σου δεν την εχει κανει καποιος στη Κινα με 10 subscribers και εκεινος?

μπορεις να κατχυρωσεις ονομα, φορματ ιστοριες. το οποιο κοστιζει λεφτα βεβαια. αλλα τιποτα δε σταματαει καποιον απο το να βγαλει το ιδιο προιον, με καποιες τροποποιησεις.

Δίκιο έχεις,

Να μπούμε στην διαδικασία να κατωχυρώνουμε   δεν πρόκειται απλά ειπα μπας και.. αν το κάνεις μια φορά να παίρνεις τίποτα δικαιώματα.

Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσουμε δύο διαφορετικά πράγματα, φοβάσαι μην κατεβάσουν δικά σου βίντεο και τα ανεβάσουν ως δικά τους (Συχνότατο φαινόμενο) ή φοβάσαι μην αντιγράψουν την ιδέα σας, δηλαδή αυτό που θα κάνετε εσείς στο βίντεο και το κάνουν κάποιοι άλλοι; 

Αν είναι το δεύτερο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Απ' την στιγμή δηλαδή που κάποιοι άλλοι γυρίσουν δικό τους βίντεο με διαφορετικά πρόσωπα σε άλλο μέρος δεν μπορείς να τους πεις κάτι, μπορεί αυτοί να επικαλεστούν οτι πήραν την ιδέα από άλλους.

Τώρα αν το θέμα είναι μην σου κλέψουν τα βίντεο και τα ανεβάσουν ως δικά τους, δεν νομίζω οτι έχει κάποιο νόημα να κατοχυρώνεις πνευματικά δικαιώματα.

Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις να κάνεις είναι να προσθέσετε κάτι σαν watermark στο βίντεο που θα φτιάξετε, έτσι νομίζω οτι δεν θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

ολη η ιστορία θα γινει κυριος για να διαφιμιστει ενα μαγαζι ολα τα γυρισματα και η φαση θα γινει σε ενα συγκεκριμενο μαγαζι-χορο δεν θέλω μετα να πάει το χ πολυκαταστημα και να κανει το ιδιο σε υπερπαραγωγη...συνικιακά ειμαστε εδω πέρα ενα μαγαζι μια μεγάλη παρέα τετοια φάση...η ιδεα ειναι πολυ καλή και σε παιδια που μιλησα για συμετοχές ολοι θελουν να προχωρίσουμε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα, εμπειρικά και μόνο θα σου πω οτι δεν πρόκειται να παρουσιαστεί κάποιος άλλος να γυρίσει βίντεο στο ίδιο μαγαζί. 

Αν μιλάμε όμως για κάποιο πρωτοκλασάτο και πασίγνωστο μαγαζί ή πολύ κεντρικό, δεν αποκλείεται να επιχειρήσουν και κάποιοι άλλοι να το διαφημίσουν. 

Αυτός που έχει το μαγαζί μόνο κερδισμένος βγαίνει από το να βλέπει να διαφημίζεται το μαγαζί του, οπότε αν προκύψουν και άλλοι στην συνέχεια που θα θελήσουν να το κάνουν δεν θα τους το αρνηθεί, εκτός αν υπάρχουν οικονομικές απαιτήσεις και λεφτά μέσα οπότε αλλάζει το πράγμα. 

Νομικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να εμποδίσεις άλλους να κάνουν το ίδιο, εκτός κι αν έχετε συμφωνήσει κάτι συγκεκριμένο με αυτόν που έχει το μαγαζί οτι λ.χ επιτρέπει μόνο σε εσάς να αναλάβετε αυτόν τον ρόλο και σε κανέναν άλλον.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να φεύγει ένας κάθε βδομάδα μέσα από ένα παιχνίδι.Πολύ πρωτότυπο. Δεν το έχουμε ξαναδεί ποτέ.

Το πολύ πολύ να πάνε κάποιοι στο youtube και να σε σε αναφέρουν ότι αντέγραψες δική τους ιδέα και την ανέβασες και να σου το κατεβάσουν.:P

Επεξ/σία από papoys1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...