sinikos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα. Μου έχει συμβεί κάτι περίεργο. Εδώ και τρία χρόνια περίπου χρησιμοποιώ το Google drive χωρίς κανένα πρόβλημα. Είμαι στο πακέτο με 1,99 το μήνα. Πριν από τρεις μήνες περίπου πήγα να κάνω ανανέωση μέσα από το App Store της Apple. Μου είχε βγει ένα μήνυμα και το εκανα από κει. Από τότε χρεώνει την χρεωστική μου και το Google drive και το App Store. Δεν ξέρω τι να κάνω; Δηλαδή πληρώνω δύο φορές από 1,99 το μήνα.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Google / Android = Σκουπίδια Apple / Mac = Κορυφαία εταιρία Ειμαι σίγουρος ότι η Apple δεν φταίει πουθενά.
scarface5323 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, DZ-Photographer είπε Google / Android = Σκουπίδια Apple / Mac = Κορυφαία εταιρία Ειμαι σίγουρος ότι η Apple δεν φταίει πουθενά. και κατεπεκταση εγώ θα εστελνα εξώδικο προς google,σίγουρη νίκη επί του δικαστηρίου 1
kormos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, sinikos είπε Καλημέρα. Μου έχει συμβεί κάτι περίεργο. Εδώ και τρία χρόνια περίπου χρησιμοποιώ το Google drive χωρίς κανένα πρόβλημα. Είμαι στο πακέτο με 1,99 το μήνα. Πριν από τρεις μήνες περίπου πήγα να κάνω ανανέωση μέσα από το App Store της Apple. Μου είχε βγει ένα μήνυμα και το εκανα από κει. Από τότε χρεώνει την χρεωστική μου και το Google drive και το App Store. Δεν ξέρω τι να κάνω; Δηλαδή πληρώνω δύο φορές από 1,99 το μήνα. Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες.... Τι σ΄χεση έχει η Apple με το να σε ενημερώσει για μια εφαρμογή της Google? Είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται για spam? Σε άλλη περίπτωση αφού είσαι βέβαιος για την διπλή χρέωση κάνε ακύρωση συναλλαγής.
sinikos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Οταν ειχε ληξει ο χωρος μια μερα, μπηκα στην εφαρμογη google drive στο iphone να την ανανεωσω. Αυτη μου ανοιξε μια πληρωμη στο appstore. Αν θυμαμαι καλα στην επισημη εφαρμογη (ειμαι 99,9% σιγουρος). Ο χωρος ομως δεν ειχε ανανεωθει και μπηκα στο google drive απο υπολογιστη και το εκανα ανανεωση. Μετα ομως μου ηρθε και αποδειξη απο το play store. Τωρα καθε φορα που ανανεωνεται το google drive βλεπω οτι μου τραβαει λεφτα και το google drive και το app store. Αυτα μου ερχονται καθε μηνα με διαφορα 2-3 μερες
donblunts Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, DZ-Photographer είπε Google / Android = Σκουπίδια Apple / Mac = Κορυφαία εταιρία Ειμαι σίγουρος ότι η Apple δεν φταίει πουθενά. Μχμ οκ. 3 ώρες πριν, sinikos είπε Καλημέρα. Μου έχει συμβεί κάτι περίεργο. Εδώ και τρία χρόνια περίπου χρησιμοποιώ το Google drive χωρίς κανένα πρόβλημα. Είμαι στο πακέτο με 1,99 το μήνα. Πριν από τρεις μήνες περίπου πήγα να κάνω ανανέωση μέσα από το App Store της Apple. Μου είχε βγει ένα μήνυμα και το εκανα από κει. Από τότε χρεώνει την χρεωστική μου και το Google drive και το App Store. Δεν ξέρω τι να κάνω; Δηλαδή πληρώνω δύο φορές από 1,99 το μήνα. Και γιατί δεν στέλνεις ένα mail στο support τους; Εδώ τι ακριβώς θέλεις να δούμε; Να μπούμε στον λογαριασμό σου να δούμε αν έχεις διπλοχρεωθεί;
kormos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, sinikos είπε Οταν ειχε ληξει ο χωρος μια μερα, μπηκα στην εφαρμογη google drive στο iphone να την ανανεωσω. Αυτη μου ανοιξε μια πληρωμη στο appstore. Αν θυμαμαι καλα στην επισημη εφαρμογη (ειμαι 99,9% σιγουρος). Ο χωρος ομως δεν ειχε ανανεωθει και μπηκα στο google drive απο υπολογιστη και το εκανα ανανεωση. Μετα ομως μου ηρθε και αποδειξη απο το play store. Τωρα καθε φορα που ανανεωνεται το google drive βλεπω οτι μου τραβαει λεφτα και το google drive και το app store. Αυτα μου ερχονται καθε μηνα με διαφορα 2-3 μερες Κάνε ακύρωση συναλλαγής και απλά επέλεξε ποιά απο τις δύο επιλογές θα μπλοκάρεις για ανανέωση, απλά φρόντισε μην και γίνουν "μπάχαλο" και τελικά χάσεις και τα αρχεία σου...
sinikos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Ρε παιδια χωρις να κανω κατι, μου ηρθε ενα email απο την apple στα αγγλικα, και μου εκαναν refund 3 μηνες και μου εγραψαν αν θελω να ακυρωσω με αυτους. Τι διαολο insomnia διαβαζουν;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα