karaap Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Θέλω να αγοράσω μια ηλεκτρική ψησταριά μέχρι 100 ευρώ Είμαι μεταξύ της ψησταριάς με πλάκα που έχει ενσωματωμένη αντίσταση και της ψησταριάς με σχάρα με αντιστάσεις από κάτω. Με αντιστάσεις έχω δοκιμάσει στο παρελθόν και έμεινα ευχαριστημένος . Τώρα οι νέες με πλάκα πως ψήνουν ; Να τις προτιμήσω ; Ευχαριστώ Rohnson R250 Serton DF 620 Russell Hobbs RH 22460-56 GF Ψηστιέρα Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από karaap
AristidisZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Είχα μία τις πλάκας με σχάρα με αντιστάσεις από κάτω (την είχα πάρει κάνα 20ρικο το πολύ από Crazy Sundays eshop) Τα έφτυσε κάποια στιγμή (δε πάταγε καλά το assembly με την αντίσταση, και μια άναβε μία έσβηνε), και κατά σύμπτωση μου έφεραν δώρο αυτή που έβαλες πρώτη και την πέταξα Δε ξέρω για ποιο λόγο, αλλά αυτή με τη πλάκα όντως κόβει πολύ εύκολα από θερμοστάτη, και σε καθυστερεί πολύ Επίσης νομίζω ότι κάνει σχετικά ανομοιόμορφο ψήσιμο, και είναι πιο δύσκολη στο καθάρισμα Γενικά αν ξανάπαιρνα θα επέλεγα σχάρα με τα 1000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα