Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ δυστυχώς εξαιτίας ενός άμπαλου που μου έκανε φορμάτ όταν ήμουν μικρός, έχασα όλες τις φωτογραφίες πριν από την δευτέρα λυκείου :(

• Sad 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, xaratsi είπε

Οι ανω των 35 και να θελαν δεν γινοταν οποτε δωσε συντεταγμενες κ ξαναπροσπαθα

Εφηβικής ζωής λέει, όχι παιδικών χρονων

Δημοσ.

οσες ηταν σε χαρτι τις σκαναρα και τις εχω ψηφιακα.οτι εχει τραβηχτει με ψηφιακη τις εχω ολες.αρκετα gb μπορω να πω.αν και τα πιο ωραια ειναι στο μυαλο.

• Like 6
Δημοσ.

Καπου έχω κρατήσει ολα τα φιλμ μαζι με φωτογραφίες, πρέπει να βρώ χρόνο να σκαναρω αλλα είναι παρα πολλές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπα στον κολλητό μου να μου φτιάξει κάτι παλιές φωτογραφίες μου... Και τις έκανε όλες ασπρόμαυρες...

Σαν να έζησα τους βαλκανικούς πολέμους ένιωσα...

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω αρκετες και εχω καποιες που δεν θελω να τις σκαναρω... εποχη 12-14 χρονων, που ακομα οι γονεις μας ηταν υπευθυνοι για τις "στυλιστικες" μας επιλογες... κ μονο που θυμαμαι οτι εχω τετοιες φωτο, παθαινω μινι εγκεφαλικο.

Επεξ/σία από kallair
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AtiX είπε

Είπα στον κολλητό μου να μου φτιάξει κάτι παλιές φωτογραφίες μου... Και τις έκανε όλες ασπρόμαυρες...

Καλλιτεχνάρα ο δικός σου 😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, kallair είπε

Εχω αρκετες και εχω καποιες που δεν θελω να τις σκαναρω... εποχη 12-14 χρονων, που ακομα οι γονεις μας ηταν υπευθυνοι για τις "στυλιστικες" μας επιλογες... κ μονο που θυμαμαι οτι εχω τετοιες φωτο, παθαινω μινι εγκεφαλικο.

Δεκαετία του ογδόντα, έφηβος και κακοντημένος... επίδομα παίρνουμε για ψυχική οδύνη???

5 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

Καλλιτεχνάρα ο δικός σου 😋

Ζηλιάρης... μη δει μικρότερο του έστω και για μήνες... :P

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Δεκαετία του ογδόντα, έφηβος και κακοντημένος... επίδομα παίρνουμε για ψυχική οδύνη???

μηνυση στους γονεις για ψυχικη οδυνη! ειδικα τα 11-14 για τον αντρα παιζει να ειναι η χειροτερη ηλικια. αλλαζει το σωμα, μουστακι-χνουδι που δεν το ξυριζεις κ εισαι σαν μην πω τι και ρουχα απο το συνοικιακο μαγαζι που μας ψωνιζε η μανα με παραστασεις πανω Ή ακομα χειροτερα, εχουν μια νοτα απο το χωριο.. πχ "Ι ❤️ ΚΥΤΗΕRA" με σταμπα το νησι...

Δημοσ.

Φυσικά, έχω ακόμη το ημερολόγιο μου.ώρες ώρες αναπολώ τα καλά χρόνια του ΠΑΣΟΚ και της ανεμελιάς.

• Like 2
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, xaratsi είπε

Οι ανω των 35 και να θελαν δεν γινοταν οποτε δωσε συντεταγμενες κ ξαναπροσπαθα

42 λεπτά πριν, Stamer είπε

Εφηβικής ζωής λέει, όχι παιδικών χρονων

Πόσοι 35άρηδες+ είχαν το 1998 ψηφιακή κάμερα; Οι μόνες ψηφιακές τότε ήταν κυρίως SLR όπως οι Nikon D1 και κάποιες από τις Canon EOS. Και να υπήρχαν κάποιες compact ψηφιακές, το μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι δεν υπήρχε η τεχνολογία να μεταφερθούν με ευκολία  (δες plug n play) στα PC της εποχής. PCMCIA θύρες κι άγιος ο θέος ένα πράμα.

Ακόμα και στα κινητά η κάμερα έγινε mainstream μετά το 2004, την εποχή κυριαρχίας των clam, που και τότε για να μεταφέρεις τις φωτογραφίες ήθελες ειδικά software, bluetooth, πώς να ξεχάσει κανείς τις infrared κτλ κτλ.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Speculoos είπε

Πόσοι 35άρηδες+ είχαν το 1998 ψηφιακή κάμερα; Οι μόνες ψηφιακές τότε ήταν κυρίως SLR όπως οι Nikon D1 και κάποιες από τις Canon EOS. Και να υπήρχαν κάποιες compact ψηφιακές, το μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι δεν υπήρχε η τεχνολογία να μεταφερθούν με ευκολία  (δες plug n play) στα PC της εποχής. PCMCIA θύρες κι άγιος ο θέος ένα πράμα.

Ακόμα και στα κινητά η κάμερα έγινε mainstream μετά το 2004, την εποχή κυριαρχίας των clam, που και τότε για να μεταφέρεις τις φωτογραφίες ήθελες ειδικά software, bluetooth, πώς να ξεχάσει κανείς τις infrared κτλ κτλ.

σκανερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...