dimitrisd87 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά!εχω ενα θεματάκι με το τροφοδοτικό εδω και 2 μέρες,άρχισε να κάνει ενα θόρυβο άκρος ενοχλητικό,εψαξα και βρήκα σχετικό βίντεο στο youtube αλλά κανείς δεν γράφει τι είναι πόσο επικίνδυνο είναι και άν φτιάχνετε.Γνωρίζει κάποιος να μου πεί? Ευχαριστώ!!
mastoras007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Λογικά χάλασε το ο ανεμιστήρας του και ψήνεται μέσα κάποιο ποινιο.. Αν το αφήσεις καιρό ετσι θα καει δες αν γυρνάει ο ανεμιστήρας του αρχικά και βλέπουμε 1
dimitrisd87 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mastoras007 είπε Λογικά χάλασε το ο ανεμιστήρας του και ψήνεται μέσα κάποιο ποινιο.. Αν το αφήσεις καιρό ετσι θα καει δες αν γυρνάει ο ανεμιστήρας του αρχικά και βλέπουμε το έχω ελέγξει, ο ανεμιστήρας του δεν σταμάτησε ποτέ,και είναι πολύ καθαρό γιατί το προσέχω! Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από dimitrisd87
Salvation81 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Καλα ολα εχουν χρονο ζωης, δεν δουλευουν ασταματητα μεχρι το τελος των ημερων. Μπορει να ειναι πηνειο, μπορει να ειναι πυκνωτης. Αν δεν εχεις εγγυηση πλεον εγω θα ελεγα να πας να αγορασεις αλλο (επισκευη απο ειδικους θα κοστισει σιγουρα μισο καινουργιο και κατεμε δεν αξιζει). 1
liopyr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Ποιο τροφοδοτικό είναι; Πάρε ένα να το έχεις backup. Αν δεν σε ενοχλεί ο ήχος μπορεί να δουλεύει και για χρόνια έτσι.. 4 hours ago, Salvation81 said: Καλα ολα εχουν χρονο ζωης, δεν δουλευουν ασταματητα μεχρι το τελος των ημερων. Pc power & cooling 750, 10 χρόνια ασταμάτητο (με oveclocks - Sli και λοιπά βασανιστήρια κατά καιρούς). 🍺
Salvation81 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, liopyr είπε Ποιο τροφοδοτικό είναι; Πάρε ένα να το έχεις backup. Αν δεν σε ενοχλεί ο ήχος μπορεί να δουλεύει και για χρόνια έτσι.. Pc power & cooling 750, 10 χρόνια ασταμάτητο (με oveclocks - Sli και λοιπά βασανιστήρια κατά καιρούς). 🍺 Δεν μιλαμε για εξαιρεσεις, και εγω εχω εξαρτηματα απο την δεκαετια του 90 που δουλευουν ακομα, αυτο δεν λεει τπτ οταν υπαρχουν εκκατομυρια αλλοι που τους βγηκαν τα ιδια εξαρτηματα off σε μηνες η σε λιγα χρονια.
liopyr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Το συγκεκριμένο πάντως το είχα πάρει εξ'αρχής για να με θάψει, και όπως πάει παίζει να τα καταφέρει. 😜
dimitrisd87 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 αυτό εδώ είναι.. το είχα πάρει καμία 5 χρόνια πρίν αλλά έχω και ενα αλλο pc με πολύ πιο παλιό τροφοδοτικό και σε πολύ χειρότερη κατάσταση,μάλλον μεχρι και στους υπολογιστές τα παλιά έχουν μεγαλύτερη αντοχή.Εχω πάρει καβάτζα ενα καινούριο αυτό εδώ https://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-elite-v3-500w-230v-p-PER.818003 αλλα άμα ήξερε κάποιος τι είναι θα το έφτιαχνα , οι πυκνωτές πάντως φαίνονται μια χαρα!
Salvation81 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχεις τροφοδοτικο του 30ευρου (και αν), δεν θα ελεγα οτι αξιζει να ασχοληθεις για να μαθεις τι εχει. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από Salvation81
Thulogur Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατί απλα δεν αλλάζεις τον ανεμιστήρα ; έστω και για δοκιμή, βρες εναν απο ενα χαλασμένο τροφοδοτικό (προσοχή τα δάχτυλα) Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από Thulogur
dimitrisd87 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Εχεις τροφοδοτικο του 30ευρου (και αν), δεν θα ελεγα οτι αξιζει να ασχοληθεις για να μαθεις τι εχει. 48.99 € το είχα πάρει,απο τα eshop ντάξει απλά αμα ειναι κάτι απλό μπορώ να το αλλάξω μόνος μου αλλιώς μόνο σε ανάγκη για πρόχειρα.Απλά θέλω να μάθω και αν είναι επικίνδυνο για να πάρει καμια φωτιά η να κάψει ολη την μονάδα.. Μόλις τώρα, Thulogur είπε Γιατί απλα δεν αλλάζεις το ανεμιστήρα ; βρες εναν απο ενα χαλασμένο τροφοδοτικό (προσοχή τα δάχτυλα) μα ο ανεμιστήρας δουλεύει κανονικά και οταν τον ξεσύνδεσα για δοκιμή για λίγο πάλι τα ίδια έκανε.. :/
mastoras007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Τι ποιο πιθανο ειναι ποινιο οι πυκνωτες δεν κάνουν θόριβο. Οπος και να εχει τροφοδωτικα δεν επισκευαζεις ποτέ πάς για αλλαγη κατευθειαν
dimitrisd87 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mastoras007 είπε Τι ποιο πιθανο ειναι ποινιο οι πυκνωτες δεν κάνουν θόριβο. Οπος και να εχει τροφοδωτικα δεν επισκευαζεις ποτέ πάς για αλλαγη κατευθειαν ναι και εγώ αυτό σκέφτηκα,ασε που απο τους πυκνωτές κανένας δεν είναι σκασμένος.Ναί το άλλαξα αυτό θα το κρατήσω για καβάτζα. Ευχαριστώ για την απάντηση!
Undertaker25 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ή κάποιος πυκνωτής τα έχει παίξει ή κάποιο ποινίο. Όπως και να χει, ενδέχεται να είναι δείγμα τροφοδοτικού που πάει για ψόφο. Δεν είναι απαραίτητο αλλά παράλληλα είναι και πιθανό, αν εμφανίστηκε ξαφνικά το θέμα. Αν είναι φτηνό το τροφοδοτικό σου, το πετάς και πας σε ένα της προκοπής. 7 ώρες πριν, mastoras007 είπε Τι ποιο πιθανο ειναι ποινιο οι πυκνωτες δεν κάνουν θόριβο. Οπος και να εχει τροφοδωτικα δεν επισκευαζεις ποτέ πάς για αλλαγη κατευθειαν Φυσικά και κάνουν θόρυβο οι πυκνωτές όταν αρχίζουν να τα φτύνουν. Απελευθερώνουν αέριο από το κέλυφος, που προκαλεί θόρυβο σχεδόν πανομοιότυπο με το coil whine. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από Undertaker25
dimitrisd87 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ντάξει δεν ηταν και ακριβό αλλά ουτε κανένα τις πλάκας με 10 ευρώ,οι πυκνωτές αμα χαλάσουν δεν φουσκώνουν?η τρυπάνε? 1 ώρα πριν, Undertaker25 είπε Ή κάποιος πυκνωτής τα έχει παίξει ή κάποιο ποινίο. Όπως και να χει, ενδέχεται να είναι δείγμα τροφοδοτικού που πάει για ψόφο. Δεν είναι απαραίτητο αλλά παράλληλα είναι και πιθανό, αν εμφανίστηκε ξαφνικά το θέμα. Αν είναι φτηνό το τροφοδοτικό σου, το πετάς και πας σε ένα της προκοπής. Φυσικά και κάνουν θόρυβο οι πυκνωτές όταν αρχίζουν να τα φτύνουν. Απελευθερώνουν αέριο από το κέλυφος, που προκαλεί θόρυβο σχεδόν πανομοιότυπο με το coil whine. ντάξει δεν ηταν και ακριβό αλλά ουτε κανένα τις πλάκας με 10 ευρώ,οι πυκνωτές αμα χαλάσουν δεν φουσκώνουν?η τρυπάνε? Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από dimitrisd87
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα