kwstasm83 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Πριν 6 χρόνια έφτιαξα μια ιστοσελίδα για βότανα μανιτάρια επιβίωση στην φύση κλπ. Alekati.gr Τώρα πια δεν έχω χρόνο και τα ενδιαφέροντα μου έχουν αλλάξει οποίες έχω πλέον ένα χρόνο να δημοσιεύσω εκεί. Η επισκεψιμότητα παρέμεινε στα ίδια επίπεδα ακόμα και βγάζω σταθερά 20€ το μήνα από googleads(όσο το δούλευα έφτανε και τα 40). Σκέφτομαι ότι έχω μπροστά μου τρεις επιλογές Το αφήνω όπως είναι βγάζοντας 20€ το μήνα και ελπίζοντας να μη πέσει πολύ... Το μεταλλάσω σύμφωνα με τα νέα μου ενδιαφέροντα (Ψυχολογία, λογοτεχνία ) που δεν κολλάνε με το ως τώρα περιεχόμενο... Το πουλάω (για να νιώσω ότι αποζημιώνεται η δουλειά μου σε έναν ελάχιστο βαθμό αρχικά σκέφτηκα 5000€). Μάλλον δεν παίζει κάτι τέτοιο... Ακούω γνώμες
kormos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, kwstasm83 είπε Πριν 6 χρόνια έφτιαξα μια ιστοσελίδα για βότανα μανιτάρια επιβίωση στην φύση κλπ. Alekati.gr Τώρα πια δεν έχω χρόνο και τα ενδιαφέροντα μου έχουν αλλάξει οποίες έχω πλέον ένα χρόνο να δημοσιεύσω εκεί. Η επισκεψιμότητα παρέμεινε στα ίδια επίπεδα ακόμα και βγάζω σταθερά 20€ το μήνα από googleads(όσο το δούλευα έφτανε και τα 40). Σκέφτομαι ότι έχω μπροστά μου τρεις επιλογές Το αφήνω όπως είναι βγάζοντας 20€ το μήνα και ελπίζοντας να μη πέσει πολύ... Το μεταλλάσω σύμφωνα με τα νέα μου ενδιαφέροντα (Ψυχολογία, λογοτεχνία ) που δεν κολλάνε με το ως τώρα περιεχόμενο... Το πουλάω (για να νιώσω ότι αποζημιώνεται η δουλειά μου σε έναν ελάχιστο βαθμό αρχικά σκέφτηκα 5000€). Μάλλον δεν παίζει κάτι τέτοιο... Ακούω γνώμες Θα έλεγα να μην ονειροπολείς (5000€???) και κοίτα φτιάξε μια άλλη σελίδα και κράτα τα όσα λαμβάνεις τώρα.... 1
sakis92 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δηλαδη αυτος που θα το αγορασει 5.000 ευρω θα τα παρει πισω σε 20 χρονια . 🤣 Εγω λεω οποτε βρισκεις εστω και λιγο χρονο να ασχολεισαι να δημιουργεις νεο περιερχομενο και να κανεις κανα Promote στα social media να δημιουργηθουν και αλλα backlinks για το site και να ανεβει κ αλλο το παθητικο σου εισοδημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα