txcellas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Ρώτησα σε ένα κατάστημα που πουλάνε χάλια / και πλένουν κιόλας. Τιμή 4,5 + φπα το τμ του χαλιού. Ακριβά λέτε; Τι τιμές παίζουν γενικότερα;
bill999r Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Παντού εκεί παίζει η τιμή. Άντε με πολύ ψάξιμο να βρείς κάποια λεπτά φθηνοτερα αλλά αν πρόκειται για 1-2 χαλιά δεν αξίζει τον κόπο. 1
txcellas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, bill999r είπε Παντού εκεί παίζει η τιμή. Άντε με πολύ ψάξιμο να βρείς κάποια λεπτά φθηνοτερα αλλά αν πρόκειται για 1-2 χαλιά δεν αξίζει τον κόπο. Δυστυχώς αυτό βλέπω και εγώ. Ότι δεν αξίζει τον κόπο..
bill999r Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, txcellas είπε Δυστυχώς αυτό βλέπω και εγώ. Ότι δεν αξίζει τον κόπο.. K εγώ 4,9 πλήρωσα , αλλά είχα ένα χαλί κ δεν μου κακοφανηκε πολύ... Πάντως για πολλά χαλιά συμφέρει μόνο πλύσιμο στην ταράτσα κ tide Πέρα από την πλάκα εγώ λέω να τσιμπήσω μια ηλεκτρική σκούπα πλυσίματος χαλιών(έχω δεί μια της hoover) γτ πέρα από το ετήσιο πλύσιμο με τα παιδιά τα χάλια γίνονται μ@υνι από τον πρώτο μήνα
vagos789 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Υπαρχουν ειδικες σκουπες αλλα πανε κανα 300αρι νομιζω Εγω επλυνα με 80 ευρω καπου 4 χαλια Επομενως κανεις αποσβεση αλλα οχι πολυ γρηγορα,αν εχει σημασια ο χρονος σου δεν αξιζει να παρεις σκουπα
bill999r Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Απλά το θέμα είναι ότι τα χαλιά βρωμιζουν πιο γρήγορα από το ετήσιο καθάρισμα, κ αν προσπαθήσεις να το καθαρίσεις επιτόπου γίνεται ακόμα πιο χάλια.... Οπότε ίσως η απόσβεση να αργήσει αλλά από την άλλη η ευκολία του καθαρισμού πλεονεκτεί. Όσο για τη σκούπα με 200 ευρώ παίρνεις πολύ καλό μηχάνημα https://www.skroutz.gr/s/5030771/Hoover-CJ-930-T.html?from=drop
txcellas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Έχω σκούπα 350 ευρώ. Με βιολογικούς καθαρισμούς κλπ. Pitsos από media αλλά αν δεν πέσει νεράκι και δεν βγει σαπουνάδα δεν καθαρίζει ένα χαλί που είναι για καιρό στο σαλόνι.
bill999r Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, txcellas είπε Έχω σκούπα 350 ευρώ. Με βιολογικούς καθαρισμούς κλπ. Pitsos από media αλλά αν δεν πέσει νεράκι και δεν βγει σαπουνάδα δεν καθαρίζει ένα χαλί που είναι για καιρό στο σαλόνι. Η παραπάνω που ποσταρα αυτό κάνει, πλένει με σαπουνονερο κ ταυτόχρονα το τραβάει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα