fingolfingr 1.093 Δημοσ. χθες στις 11:43 πμ Share Δημοσ. χθες στις 11:43 πμ Με το h300s μου έδειχνε 50000/5000. Με το 100v και με το fritz μου έδειχνε 55000/5500. Όταν τους είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι είναι το ίδιο πράγμα απλα ειναι θέμα απεικόνισης. Και στις 3 περιπτώσεις κατέβαζα με 5.7 max Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Moderators Thresh 61.275 Δημοσ. χθες στις 12:54 μμ Moderators Share Δημοσ. χθες στις 12:54 μμ Όχι, πλέον οι καμπίνες και των 3 παρόχων δίνουν +10% συγχρονισμό για να είναι και στο throughput 50Mbps. 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
nzeppos 7.996 Δημοσ. χθες στις 02:40 μμ Share Δημοσ. χθες στις 02:40 μμ Ααα, γι' αυτό εδώ και κάμποσο καιρό το Tplink δείχνει 55000/5500, λέω κι εγώ. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
dimitris_p 15 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Share Δημοσ. πριν από 20 ώρες Eγω για καποιο λογο εδώ και μερες παρατηρώ ότι σύν της άλλης έπεσαν και τα crc error?? Έφτανα και τα 300.000 και εδώ και μέρες δεν το εχω δει πάνω από 1200. Βεβαια παραμένουν δυστυχώς οι 3 - 4 αποσυνδέσεις την ημέρα. Πριν είχα μέγιστο ρυθμό περίπου 30.000 και με το ζάρι συγχρόνιζε μέχρι εκεί. Τώρα βλεπω μέγιστο τα 42,7 τα οποία είχα να δω πριν 1 χρονο από τότε που έκανα την σύνδεση, και ο συγχρονισμός ανέβηκε στα 42 😐 To θέμα ειναι θα κρατήσει? Αυτό το 10% θα ειναι μόνιμο δηλαδή? Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
planelover 350 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα Χρησιμοποιώντας ως sip server το ngn.hol.net, το Grandstream HT801 και το MicroSIP δε συνδέονται (σφάλμα 502-bad gateway). Έχω πάρει τους κωδικους από το Η300s χρησιμποιώντας το εξαιρετικό πρόγραμμα που υπάρχει στο φόρουμ, και το αντικατέστησα με ένα tp-link archer vr400 v3. Γνωρίζετε το IP address του ngn.hol.net ή τι άλλο να κάνω; Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
DanielRGr 325 Δημοσ. πριν από 3 λεπτά Share Δημοσ. πριν από 3 λεπτά 1 hour ago, planelover said: Χρησιμοποιώντας ως sip server το ngn.hol.net, το Grandstream HT801 και το MicroSIP δε συνδέονται (σφάλμα 502-bad gateway). Έχω πάρει τους κωδικους από το Η300s χρησιμποιώντας το εξαιρετικό πρόγραμμα που υπάρχει στο φόρουμ, και το αντικατέστησα με ένα tp-link archer vr400 v3. Γνωρίζετε το IP address του ngn.hol.net ή τι άλλο να κάνω; Οπως το εχεις πρεπει να το αφησεις. Να κοιταξεις proxy / server ports / vlan id's κτλπ. Γενικα, περα απο fritz!box και ZTE δεν εχω δει αλλο μοντεμ να σεταρει σωστα το voip. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα