Giannisma Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Εχω ένα θέμα με την εν λόγο εταιρια και θα ήθελα τη βοήθεια σας.η εταιρια Cosmote είχε ημερομηνία λήξης 7/3/19 αντί 7/12/18 που γράφει το συμφωνηθέν συμβόλαιο.μετα από 5-6 τηλεφωνήματα για να διορθωθεί( και εδώ είναι η βλακεία ότι δε πήρα συνήγορο καταναλωτή κατευθυαν αλλά και τώρα που καλώ δεν το σηκώνει κανείς )με κάλεσαν σήμερα λέγοντας ναι μπορείτε να ανανεώσετε τις γραμμές σας και η προσφορά τους ήταν χαμηλή οσο δεν πάει (πάτος)! Έτσι νευρίασα περισσότερο και ερωτώ: 1) με τα σημερινά δεδομένα πως μπορώ να τους «εκβιασω» για να πάρω καλύτερη επιδότηση; Μιλάμε για εταιρικό συμβόλαιο 2 γραμμές 2) μπορώ ακόμα και σήμερα αφού υπάρχουν ηχογραφημένες συνομιλίες που παραδέχεται υπάλληλος ότι το σύστημα τους λέει «αλλά» να τους τρέξω νομικά,η μιλώντας με το νομικό τμήμα τους λέγοντας τους ότι αν δεν αποζημιωθω με μια καλύτερη προσφορά γιατί ήμουν «πολύ καλός» μαζί τους να προβώ σε καταγγελία; οτι άλλη πρόταση δεκτή Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από Giannisma
defacer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά: Το συμβόλαιο για κάποιο λόγο είχε λάθος ημερομηνία λήξης. Τους πήρες τηλέφωνα σχετικά, αναγνώρισαν το λάθος, το διόρθωσαν. Και τώρα, άσχετα τελείως με το προηγούμενο, δε σου έκαναν καλή προσφορά και θέλεις να εκβιάσεις καλύτερη. Σωστά;
Giannisma Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πιστεύω αυτή η ημερομηνία ληξησ Σκόπιμος έχει γίνει.μου το έχουν ξανά κάνει με σταθερο.μου το δικαιολόγησαν ως καθυστερημένη αποστολή δικαιολογητικών απ υο κατάστημα (3μηνες;) Ναι όπως έτσι κ αλλιώς θα έκανα και χωρίς αυτή την ατυπια τους. Το μέγιστο θέμα που έχω είναι μη χάσω τα νούμερα... Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από Giannisma
AristidisZ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Στο διάστημα που είχε λήξει το προηγούμενο συμβόλαιο πλήρωνες παραπάνω ;
Giannisma Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Στο διάστημα που είχε λήξει το προηγούμενο συμβόλαιο πλήρωνες παραπάνω ; Ποιο ακριβώς εννοείς;
AristidisZ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Giannisma είπε Ποιο ακριβώς εννοείς; Συγνώμη, κατάλαβα το ακριβώς ανάποδο από αυτό που συνέβη Αφού όμως δεν έχει παρέλθει κάποια ημερομηνία, το ζητούμενο εν προκειμένω ποιο είναι ; Να τους καταγγείλεις επειδή έκαναν ένα λάθος το οποίο διόρθωσαν εμπρόθεσμα χωρίς να υποστείς εσύ την παραμικρή οικονομική ζημιά ;
Giannisma Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Συγνώμη, κατάλαβα το ακριβώς ανάποδο από αυτό που συνέβη Αφού όμως δεν έχει παρέλθει κάποια ημερομηνία, το ζητούμενο εν προκειμένω ποιο είναι ; Να τους καταγγείλεις επειδή έκαναν ένα λάθος το οποίο διόρθωσαν εμπρόθεσμα χωρίς να υποστείς εσύ την παραμικρή οικονομική ζημιά ; Μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα που κακώς έκανα..το θέμα τώρα είναι τι μπορώ να κάνω για να μου κάνουν καλύτερη προσφορά μιας και δε γίνεται αν δε κάνω λάθος πλέον με φορητότητα; Μετατροπή σε καρτοκινητά; Κάτι άλλο; Δε ξέρω πως να κινηθώ
kon1to Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 τα νουμερα δικα σου ειναι, πως να τα χασεις; οταν ληξει το συμβολαιο αν δεν ανανεωθει μετα παει με το μηνα. αυτο που μπορεις να κανεις για να παρεις καλυτερη προσφορα ειναι να πας σε αλλη εταιρια (vodafone,wind) και να κανεις αιτηση φορητοτητας. Αρκετα αμεσα θα σε παρουν απο την Cosmote και θα σου κανουν αντιπρόταση...
Giannisma Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, kon1to είπε τα νουμερα δικα σου ειναι, πως να τα χασεις; οταν ληξει το συμβολαιο αν δεν ανανεωθει μετα παει με το μηνα. αυτο που μπορεις να κανεις για να παρεις καλυτερη προσφορα ειναι να πας σε αλλη εταιρια (vodafone,wind) και να κανεις αιτηση φορητοτητας. Αρκετα αμεσα θα σε παρουν απο την Cosmote και θα σου κανουν αντιπρόταση... Ναι αν πω στην κοσμοτε τώρα πχ σας κόβω.οχι φορητότητα δεν Τε χάνω; Το να κάνω φορητότητα νομίζω πλέον μόνο μέσω τηλεφώνου για να μπορώ να κάνω υπαναχώρηση εντός 7 ημερών...αν εννοείς αυτό ειδάλλως δεν γίνεται απ ότι ξέρω πλέον
txcellas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μην το ψάχνεις. Συνήγορο καταναλωτή και άσε άλλος να βγάλει το φίδι από την τρύπα
kon1to Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, Giannisma είπε Ναι αν πω στην κοσμοτε τώρα πχ σας κόβω.οχι φορητότητα δεν Τε χάνω; Το να κάνω φορητότητα νομίζω πλέον μόνο μέσω τηλεφώνου για να μπορώ να κάνω υπαναχώρηση εντός 7 ημερών...αν εννοείς αυτό ειδάλλως δεν γίνεται απ ότι ξέρω πλέον Μα γιατι να την κοψεις; κανονικα αφου εχεις συμβολαιο δεν μπορεις να το σπασεις, παρα μονο αν πληρωσεις "ποινη" απλα αφου το συμβολαιο ληγει 7/12, αρα σε ενα μηνα, νομιζω οτι στον τελευταιο μηνα μπορεις πλεον να κανεις φορητοτητα χωρις ποινη... δεν εχω καταλαβει ποιο ακριβως ειναι το προβλημα σου και τι σε μπερδευει... 17 λεπτά πριν, txcellas είπε Μην το ψάχνεις. Συνήγορο καταναλωτή και άσε άλλος να βγάλει το φίδι από την τρύπα Συνηγορο καταναλωτη διεκδικώντας τι;
Giannisma Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν ας τα πάρουμε απ την αρχή 1ο πρόβλημα έκανα Μαλακια που Μόλις μου ανακοίνωσαν την λάθος ημερομηνία 3 μήνες ακριβώς μετά την λήξη που ήξερα δεν πήρα τον συνήγορο 2ο μετά τα πολλά τηλεφωνήματα δεν εκτιμούν που δεν κάλεσα να τους μυνησω και αν δεν έπαιρνα να τους το επισημάνω θα έληγε το συμβόλαιο στην ημερομηνία που ήξερα και θα κου έλεγαν για Μάρτιο 3ο η επιδότηση που μου δίνουν είναι μηδαμινή και θέλω να τους πάρω περισσότερο και ακόμα περισσότερα μόνο κ μόνο με την ταλαιπωρία που τράβηξα με τα τηλέφωνα κλπ λέγοντας τι θα γίνει με το πρόβλημα η προστασία του καταναλωτή δε σηκώνει τηλ ολες οι συνομιλίες που παραδέχεται ουι είναι λάθος υπάρχουν θα πάρω στον συνήγορο καο θα πω ότι μόλις είπα ότι δεν είναι έτσι το διόρθωσαν κλπ.αν το σηκώσουν Επισης δε θα δεκτω να πληρώσω πέναλτυ για τίποτα,πριν είχαν σπάσει ουσιαστικά τη σύμβαση μονομερος κ Θα τους πληρώσω κ πέναλτυ; Πήρα συον συνήγορο μου είπαν εγγράφως να επικοινωνήσω μαζί τους.πιστετω να βγάλω άκρη και επιδη είναι όλα ηχογραφημένα θα βγάλουμε άκρη.επισης είπα ότι το διόρθωσαν μετά από την επικοινωνία μου κ έτσι το κατάλαβαν η μάλλον «είδαν» ότι το πήρα χαμπαρι το τι γίνεται Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από Giannisma
AristidisZ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Σα να λέμε πήγα σε μια ταβέρνα, με χρέωσαν 20 ευρώ παραπάνω, τους το είπα, το παραδέχτηκαν, μου έφεραν τον διορθωμένο λογαριασμό, και επειδή δε με κέρασαν ένα γαλακτομπούρεκο μετά πήγα στο συνήγορο του καταναλωτή να τους καταγγείλω ΟΚ, καλή τύχη Υ.Γ. Είμαι περίεργος να δω τι θα σου πουν, keep us posted αν μπορείς
GoMaR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Οχι 20Ε παραπανω....20ε λιγοτερα θα πρεπε να πεις.. Δε του εφαγαν μηνες του παιδιου, αλλα του προσθεσαν μηνες στο συμβολαιο!!! Δηλαδη να καταλαβω.. Εκαναν λαθος χωρις να σε επηρεασουν οικονομικα, σαν τιμιος που εισαι, τους ενημερωνεις και επειδη δεν σου δινουν καλυτερη επιδοτηση για το ευχαριστω, θα τους καταγγειλεις; LOL
kon1to Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, GoMaR είπε Οχι 20Ε παραπανω....20ε λιγοτερα θα πρεπε να πεις.. Δε του εφαγαν μηνες του παιδιου, αλλα του προσθεσαν μηνες στο συμβολαιο!!! Δηλαδη να καταλαβω.. Εκαναν λαθος χωρις να σε επηρεασουν οικονομικα, σαν τιμιος που εισαι, τους ενημερωνεις και επειδη δεν σου δινουν καλυτερη επιδοτηση για το ευχαριστω, θα τους καταγγειλεις; LOL οχι ακριβώς...δεν τον επηρεασαν οικονομικα επειδη το καταλαβε έγκαιρα, διαφορετικα θα τον είχαν δεμένο για 3 επιπλεον μήνες με ένα συμβόλαιο που δεν υπέγραψε... τωρα γιατι ο ts θελει να απευθυνθει στον συνηγορο του καταναλωτη δεν εχω καταλαβει, αφου το προβλημα λυθηκε. Δηλαδη ο ΣτΚ θα πει στην Cosmote να του δωσει καλυτερη επιδοτηση; Γενικα οι επιδοτησεις ειναι σχετικα χαμηλες εκτος αν κανεις καλους τζιρους, και αν ειναι πιο υψηλες ειναι μονο για συγκεκριμενα μοντελα. Αν πας για εκπτωση παγιου ισως παρεις κατι καλυτερο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα