Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.

εψαξα αρκετα στο φορουμ αλλα εχω πολλες και διαφορες αποριες που δεν καλυπτονται απο τις απαντησεις που βρηκα. οποτε αν τα γραψω μαζικα ισως να βοηθηθω πιο ευκολα και αμεσα. αν χερειαζεται κλειδωμα, ας το κλειδωσει καποιος.

να περιγραψω λιγο την φαση.

σπιτι εχω 4 υπολογιστες (2 σταθερους και 2 λαπτοπ) και 2 ρασπμπερι παι. 6 συνολικα συσκευες. οι 2 υπολογιστες, το μισο χρονο λειτουργιας τους ειναι συνδεδεμενοι στο vpn του πανεπιστημιου που δουλευει η κοπελα μου. (το αναφερω αυτο για να εξηγησω καλυτερα τη φαση). εχω κανει δικτυο με ολες τις συσκευες. οποτε ομως η κοπελα ειναι πισω απο το vpn της προφανως δεν εχω προσβαση στο πισι της, δεν το βλεπω στο δικτυο. λογικα ολα αυτα βεβαια.

θελω να παρω μια συνδρομη vpn. (γιαυτο και κανω αυτο το ποστ).

το βασικο μου θεμα ειναι (οταν η κοπελα δεν ειναι συνδεδεμενη στο βπν του πανεπιστημιου), να μη χαθει το δικτυο. να μπορω να μπαινω σε ολες τις συσκευες του σπιτιου απο δικτυο.

μπορει να γινει αυτο?

σκεφτομουν πως ο τροπος εγκαταστασης του Vpn μπορει να γινει ειτε τοπικα (πχ να κανεις τις ρυθμισεις σε καθε ενα πισι ξεχωριστα) ειτε να γινει απο τις ρυθμισεις του ρουτερ. (γινεται αραγε αυτο?)

εχω ενα speedport entry 2i.

αν μπορω να του περασω το βπν, τοτε ολες οι συσκευες που θα ειναι συνδεδεμενες στο ρουτερ, θα εχουν ανωνυμια?

επισης το δικτυο μεταξυ των υπολογιστων θα υφισταται?

και κατι επισης σημαντικο. αν ρυθμιστει το ρουτερ, αλλα η κοπελα αποφασισει να μπει στο βπν του πανεπιστημιου, θα μπορει? ή εκει παιζει θεμα (βπν πανω σε αλλο βπν)?

αν με βοηθησει καποιος λυνοντας μου αυτες τις αποριες, παμε στο παρασυνθημα.

προφανως θα πρεπει να πληρωσω γιατι καλες ταχυτητες δεν το κοβω να εχω στα δωρεαν.

προφγανως και δεν θελω να πληρωσω και πολλα, αλλα ας βρεθει μια χρυση τομη. η συνδεση μου ειναι adsl αλλα ειμαι κλειδωμενος σε προφιλ ptm οποτε ειμαι καρφωμενος στο 24 νταουνλοουντ και 1 απλοουντ.

οποτε υπαρχει ποιο βπν που να συμφερει οικονομικα, να μην μου κοβει σε ταχυτητα, και να μηνεχω θεμα με το ποσα γκιγκα θα κατεβαζω? γιατι κατεβαζω πολλα.

αν μπορειτε καπως να με κατατοπισετε θα ημουν ευγνομων. ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...