Actosss Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παντως εκανα αιτηση στις 27/9/2018 και μεχρι και σημερα δεν εχω παρει απαντηση ακομα!Με εχει ανχωσει λιγο το ολλο θεμα μηπως και μου πουν οτι δεν δικαιουμε τιποτα. Και για να παρω την αποφαση μου ειπαν στις 27/11/2018.Δυο μηνες τοσο πολυ αργει? Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από Actosss
eidikos33 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Actosss είπε Παντως εκανα αιτηση στις 27/9/2018 και μεχρι και σημερα δεν εχω παρει απαντηση ακομα!Με εχει ανχωσει λιγο το ολλο θεμα μηπως και μου πουν οτι δεν δικαιουμε τιποτα. Και για να παρω την αποφαση μου ειπαν στις 27/11/2018.Δυο μηνες τοσο πολυ αργει? ειναι αρκετος καιρος παντως θα ηθελα να ρωτησω και εγω κατι εχω 3 ενσημα απο μια εργασια στην οποια παραιτηθηκα αλλα δεν ειναι απο την τελευταια μου δουλεια θα μετρησουν και αυτα? η μετρανε μονο τα ενσημα που γενικα ειναι απο δουλειες οι οποιες ηταν απο ληξη συμβασης η απολυση? δεν μιλαω για την τελευταια δουλεια πριν μπει ταμειο κανεις αλλα για τις προηγουμενες πριν την τελευταια
GiOrGoSk21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Στις 14/11/2018 στις 8:31 ΜΜ, eidikos33 είπε ειναι αρκετος καιρος παντως θα ηθελα να ρωτησω και εγω κατι εχω 3 ενσημα απο μια εργασια στην οποια παραιτηθηκα αλλα δεν ειναι απο την τελευταια μου δουλεια θα μετρησουν και αυτα? η μετρανε μονο τα ενσημα που γενικα ειναι απο δουλειες οι οποιες ηταν απο ληξη συμβασης η απολυση? δεν μιλαω για την τελευταια δουλεια πριν μπει ταμειο κανεις αλλα για τις προηγουμενες πριν την τελευταια Προσμετρώνται κι αυτά τα ένσημα, ναι (εφόσον βεβαίως είναι μέσα στο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ΟΑΕΔ). Δεν έχει σημασία αν ήταν από οικειοθελή αποχώρηση ή από απόλυση ή λήξη σύμβασης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα