argyland Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα αγαπητοί συνφορουμητες!! Υπάρχει ένα πρόβλημα στην σύνδεση του ίντερνετ στον υπολογιστή της αδερφής μου!! Φορτώνει μόνο κάποιες ιστοσελίδες και στις πιο πολλές (όπως θα δείτε παρακάτω) δεν τις φορτώνει....Το θέμα είναι οτι χρειάζεται να μπει στις σελίδες για το πανεπιστήμιο!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Απο κινητό ανοίγουν όλα!!
kormos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, argyland είπε Καλημέρα αγαπητοί συνφορουμητες!! Υπάρχει ένα πρόβλημα στην σύνδεση του ίντερνετ στον υπολογιστή της αδερφής μου!! Φορτώνει μόνο κάποιες ιστοσελίδες και στις πιο πολλές (όπως θα δείτε παρακάτω) δεν τις φορτώνει....Το θέμα είναι οτι χρειάζεται να μπει στις σελίδες για το πανεπιστήμιο!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Απο κινητό ανοίγουν όλα!! Καλησπέρα τέτοια ώρα.... Το Facebook και το Insomnia είναι για τη σχολή...;!; Αν οι εικόνες είναι "φρέσκιες" βλέπως πως η ώρα είναι λάθος.... δεν διορθώνεις καλύτερα ημερομηνία και ώρα; Τι υπολογιστής είναι; Καθαρισμό στο ιστορικό ή κάποια επανεκκίνηση να υποθέσω έχουν γίνει....; Ο Browser είναι αναβαθμισμένος στην τελευταία έκδοση; Με άλλο browser τα ίδια αποτελέσματα έχεις;;
argyland Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Οι φωτό είναι απο το πρωί.. φορτώνει υτ και φβ αλλα οχη την ιστοσελίδα της σχολής (πρώτη φωτό) έχουν γίνει επανεκκίνησεις κτλ... έψαξα στο ίντερνετ τους κωδικούς που με πετάει το κρομ και άλλαξα τους dns servers απο το κέντρο ελέγχου αλλά τίποτα... Και ναι στη τελευταία σου ερώτηση;
kormos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, argyland είπε Οι φωτό είναι απο το πρωί.. φορτώνει υτ και φβ αλλα οχη την ιστοσελίδα της σχολής (πρώτη φωτό) έχουν γίνει επανεκκίνησεις κτλ... έψαξα στο ίντερνετ τους κωδικούς που με πετάει το κρομ και άλλαξα τους dns servers απο το κέντρο ελέγχου αλλά τίποτα... Και ναι στη τελευταία σου ερώτηση; Αν δεν φορτώνει της σχολής μόνο αποκλείουμε το γεγονός να είναι προσωρινό πρόβλημα από τον σέρβερ της σχολής;
argyland Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, kormos είπε Αν δεν φορτώνει της σχολής μόνο αποκλείουμε το γεγονός να είναι προσωρινό πρόβλημα από τον σέρβερ της σχολής; Ναι εφόσων μπορώ να μπω στην ιστοσελίδα τξς σχολής απο το κινητό... το θέμα είναι ότι εκτός από τις σχετικά γνωστές (YouTube,Facebook,gmail,κτλ)δεν μπαίνει σε καμία σελίδα!! Σήμερα φεύγω οπότε εαν γίνεται κατά ξέρει κάποιος ας μου πει! Ευχαριστώ
argyland Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Το πρόβλημα έφτιαξε από μόνο του..δεν ξέρω πώς.. αλλά φοβάμαι οτι θα ξαναγίνει!
gioiliop7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Αλλαξε τον DNS (ipv4) μεσα απο τις ρυθμισεις των windows και δες. Αυτο μου ειχε τυχει εμενα,το αλλαξα και εμπαινα κανονικα μετα. Μπορουσα πχ εγω να netflix αλλα οχι facebook. Εβαλα τον dns της Google και ολα κομπλε.
kormos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, argyland είπε Το πρόβλημα έφτιαξε από μόνο του..δεν ξέρω πώς.. αλλά φοβάμαι οτι θα ξαναγίνει! Έχεις περάσει χειροκίνητα ρυθμίσεις στην κάρτα δικτύου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα