Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ως ατομο που μενει επισης σε μικρη επαρχια με πολυ λιγα μαγαζια και λιγο σχετικα κοσμο.

Πως την παλευεται γενικα εσεις?
Σχετικα με τις δουλειες προσωπικες σχεσεις κλπ.

Γενικα οπως ολοι ξερουμε οι δουλειες ειναι λιγες ποσο μαλλον στην επαρχια οπου ειναι ελαχιστες εως καμια (μιλαω σαν ανεργος).
Οπως επισης και ο κοσμος που υπαρχει ειναι απο 30 και πανω σε ηλικια ...ολοι οι υπολοιποι ειναι σε σχολες κλπ.

Γενικα για καποιους οι μικρες κοινωνιες μοιαζουν τελειες αλλα δεν ξερω αν εχουν ζησει σε αυτες...

Ναι οκ εχεις την ηρεμια σου και τον καθαρο αερα κλπ κλπ αλλα δεν ειναι ολα καθαρος αερας και ηρεμια !

Θελω αποψεις γιατι η εγω ειμαι ο περιεργος η ολοι οι υπολοιποι.

Να σημειωσω πως εχω ζησει και σε μεγαλες πολεις(Αθηνα πχ).

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οσοι ειναι σε σχολές γυρίζουν πίσω αν δεν βρουν κάτι. Κατα τ'άλλα πρέπει να βρεις ενα χόμπυ αλλιώς δεν θα την παλέψεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτα απο όλα ανάλογα την επαρχία και ανάλογα τα ενδιαφέροντα σου. Διαφορετικό να ζείς σε ένα χωριό έξω απο την Αθήνα και διαφορετικό να ζείς σε ένα χωριό έξω απο την Τρίπολη ή την Καρδίτσα. Πχ μπορεί να ζείς σε μια βιομηχανική ή τουριστική επαρχία που σίγουρα βρίσκεις εύκολα δουλειές. Δεν μπορώ να σου αναλύσω τα θετικά και τα αρνητικά έτσι απλά. Αν μπορείς να αναφέρεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τόπο.

Επεξ/σία από Διόκλητος
Δημοσ.

Εαν ο τοπος ειναι τουριστικος (που ειναι) δουλεια θα εχεις μονο καλοκαιρι σεζον.

Οχι δεν ειναι εξω απο καποια μεγαλη πολη.

H περιοχη εχει κοσμο τους καλοκαιρινους μηνες.

Τα μονα ατομα στην περιοχη που εχουν μεινει ειναι ατομα με επειχηρησεις ολοι οι αλλοι ειτε θα εχουν καποιο σπιτι καπου αλλου πχ αθηνα ειτε θα βρουν δουλεια σε αλλη περιοχη πχ εκει που σπουδαζουν.

Χομπι υπαρχουν αλλα θελει και χρημα ...που αυτο δεν γινετε γιατι δεν περισσευουν λευτα :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το χομπυ του ποδηλάτου ειναι φτηνό

30-50 ευρώ για ενα μεταχειρισμένο ποδήλατο ειναι καλα.

αντε να χρειαστεί να κανεις 1-2 πραγματάκια, να το σενιάρεις με τα χεράκια σου

Επεξ/σία από Thulogur
Δημοσ.

Δεν ειναι ετσι με τα χομπι.
Οκ να παρεις ενα ποδηλατο των 50 ευρω(που δεν θα βρεις με τοσα αλλα οκ)μετα ειναι και τα αναλωσιμα που θελει(λαστιχα,τακακια κλπ κλπ)αλλα και τα ρουχα που θα χρειαστεις οποτε ξαψνικα βρεθηκαμε στα 100 (παραπανω ειναι αλλα οκ).

Δημοσ.

Εγώ στο λέω απο τώρα, δεν θα έμενα ποτέ σε επαρχεία που δεν έχει δουλειές πέρα απο αγροτικά. Πάντα όπου και αν είσαι πρέπει να έχεις επιλογές αλλιώς είσαι σκλάβος του εαυτού σου.

• Like 3
Δημοσ.

Μάθε τάβλι, πρέφα, δηλωτή και άραξε καφενείο με τους φιλόσοφους του χωριού! Ζωάρα! :lol:

(Πέρα από την πλάκα, προτιμώ μια μικρή προς μεσαία πόλη από μια μεγαλούπολη. Χωριό όχι για συνέχεια εκτός αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες). 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Διόκλητος είπε

Εγώ στο λέω απο τώρα, δεν θα έμενα ποτέ σε επαρχεία που δεν έχει δουλειές πέρα απο αγροτικά. Πάντα όπου και αν είσαι πρέπει να έχεις επιλογές αλλιώς είσαι σκλάβος του εαυτού σου.

Τι να κανεις ομως αν δεν εχεις σπιτι και γενικα τα χρηματα για να πας αλλου να ξεκινησεις κατι μονος σου απο την αρχη !?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Rpanagos είπε

Τι να κανεις ομως αν δεν εχεις σπιτι και γενικα τα χρηματα για να πας αλλου να ξεκινησεις κατι μονος σου απο την αρχη !?

Βρίσκεις μια δουλειά πρώτα, μετά νοικιάζεις μια μικρή γκαρσονιέρα και τα πάντα απο εκεί αρχίζουν.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Διόκλητος είπε

Βρίσκεις μια δουλειά πρώτα, μετά νοικιάζεις μια μικρή γκαρσονιέρα και τα πάντα απο εκεί αρχίζουν.

Μια δουλεια στο χωριο λες?

Δημοσ.

Για αρχη σαμπρέλες θα χρειαστείς, οχι λαστιχα, ουτε ρουχα. Χόμπυ ειναι, δεν ανταγωνίζεσαι κανέναν και χρειαζεσαι full set.

Σε ποιο νομό βρίσκεσαι  ;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Διόκλητος είπε

Στην πόλη.

Πως να πας ομως χωρις κεφαλαιο ?
Ετσι χυμα στο κυμα?

Δεν θα πρεπει να εχω ενα 1000αρικο τουλαχιστον στην ακρη????

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Rpanagos είπε

Πως να πας ομως χωρις κεφαλαιο ?
Ετσι χυμα στο κυμα?

Δεν θα πρεπει να εχω ενα 1000αρικο τουλαχιστον στην ακρη????

Ένα 1000ρικο πολλά είναι. Με 200-400 ευρώ που φτάνουν για 2 μήνες καλά είναι. Καλύτερα να έχεις βρεί δουλειά πριν πας στην πόλη να μείνεις ακόμη. Και εγώ στην επαρχεία ζώ αλλα για κανένα λόγο δεν θα πήγαινα στην πόλη τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...