zio10 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Αφού λες ότι έχει τουρισμό το καλοκαίρι ξεκίνα δούλεψε εποχιακά και βάλε κάτι στην άκρη. Μετά βλέπεις αν θα μείνεις εκεί ή θα πας σε κάποια κοντινή πόλη. 1
MegalosVeziris Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Ρε παιδιά πηγαίνετε στα χωράφια να δουλέψετε μην στέλνετε τους Αλβανούς μονο 1
Rpanagos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Διόκλητος είπε δεν θα πήγαινα στην πόλη τώρα. Και πως μου προτεινεις να κανω κατι τετοιο??? 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Αφού λες ότι έχει τουρισμό το καλοκαίρι ξεκίνα δούλεψε εποχιακά και βάλε κάτι στην άκρη. Μετά βλέπεις αν θα μείνεις εκεί ή θα πας σε κάποια κοντινή πόλη. Εχεις ενα δικιο! Αλλα το χειμωνα...τωρα δηλαδη ειναι νεκρη εποχη Δεν μου φτανουν τα λευτα των 3 μηνων για ενα χρονο!
zio10 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Και πως μου προτεινεις να κανω κατι τετοιο??? Εχεις ενα δικιο! Αλλα το χειμωνα...τωρα δηλαδη ειναι νεκρη εποχη Δεν μου φτανουν τα λευτα των 3 μηνων για ενα χρονο! Σίγουρα δεν φτάνουν, απλά να κάνεις μια αρχή και να βάλεις και κάτι στην άκρη αν μπορείς.
Rpanagos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, zio10 είπε Σίγουρα δεν φτάνουν, απλά να κάνεις μια αρχή και να βάλεις και κάτι στην άκρη αν μπορείς. Καταλαβα ... Εγω γενικα το κυνηγαω οσο μπορω το θεμα της δουλειας. Θελω να δουλεψω ως τεχνικος η/υ μιας και εχω και πτυχιο αλλα η περιοχη δεν με αφηνει 1
MegalosVeziris Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Καταλαβα ... Εγω γενικα το κυνηγαω οσο μπορω το θεμα της δουλειας. Θελω να δουλεψω ως τεχνικος η/υ μιας και εχω και πτυχιο αλλα η περιοχη δεν με αφηνει Δηλαδή να κάνεις φορμάτ γιατί κάτι άλλο δεν υπάρχει. Τωρα πια ο κόσμος το πετάει και παίρνει καινούργιο λαπτοπ όταν χαλάσει. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από MegalosVeziris
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Πρώτα απ' όλα, πες απ' την αρχή την περίπτωσή σου για να ξέρει ο καθένας τι να σου πει και πως να σου απαντήσει. Μεγάλωσες σε ένα επαρχιακό μέρος και τώρα δεν βρίσκεις δουλειές; Δεν σου αρέσει το μέρος που μεγάλωσες και θέλεις να φύγεις; Μεγάλωσες αλλού και έφυγες επαρχία μήπως τα βρεις καλύτερα τα πράγματα; Σπούδασες κάτι έχεις πτυχίο ή κάποια εξειδίκευση ή ψάχνεις μια οτι να ναι δουλειά και οτι προκύψει; Διευκρίνισε κάποια πράγματα για να είσαι σε θέση ο άλλος να απαντήσει καλύτερα.
panossar95 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Εγώ πάντως που ζω Αθήνα και πηγαίνω χωριό αρκετά σουκου του χειμώνα, είναι απελπισία. Αλλά μιλάμε για χωριο χειμώνα σε φάση 100 μόνιμοι κάτοικοι, οι 70 πάνω από 80 ετών, καμιά δεκαριά άτομα στα 30-50 και θερμοκρασία απαγορευτική που είναι στους μηδέν. Ένα καφενείο μόνο, δε παλεύεται. Επειδή πηγαίνω μόνο σουκου με παρέα για κάνα ψήσιμο, η φάση έτσι αξίζει, αλλά σαν μόνιμος αν ήμουν δεν θα άντεχα πάνω από 1 μήνα. Εκτός αν έχεις καμία γκόμενα. Εκεί μπορεί να αντέξεις 2 μήνες 😂 2 1
Rpanagos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μεγαλωσα σε επαρχια και μιας και εχω τελειωσει ολες μου τις υποχρεωσεις ψανχομαι για δουλεια...ποιο πολυ κοιταω για δουλειες που εχουν να κανουν με την πληροφορικη και τους υπολογιστες. Και αυτο που βλεπω μεχρι στιγμης ειναι οτι η αγορα ειναι πολυ δυσκολη..ξερω πως παντου ειναι αλλα αλλο η πολη αλλο η επαρχια. Αλλα απο το τιποτα ψαχνω για οτι δουλεια κατσει μιας και εχω εμπειρια στο σερβις. Και το ερωτημα ηταν γενικο..προς ατομα που ξερουν απο επαρχια....αν ειναι λογικα ολα αυτα που λεω η μονο εγω τα βλεπω ετσι. Δηλαδη..θα ειχα προοπτικη σε μια ποιο μεγαλη περιοχη???Η ειναι γενικο το κακο...και μιλαω απο ολες τις δουλειες..οχι μονο στην πληροφορικη! Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από Rpanagos
zio10 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Καταλαβα ... Εγω γενικα το κυνηγαω οσο μπορω το θεμα της δουλειας. Θελω να δουλεψω ως τεχνικος η/υ μιας και εχω και πτυχιο αλλα η περιοχη δεν με αφηνει Προσπάθησε να συνδυάσεις το πτυχίο σου και αυτό που σου αρέσει (τεχνικός Η/Υ) με αυτό που προσφέρει η περιοχή (τουρισμός). Ψάξε πχ για τεχνικός Η/Υ - ΙΤ σε κάποιο ξενοδοχείο.
panossar95 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Προσπάθησε να συνδυάσεις το πτυχίο σου και αυτό που σου αρέσει (τεχνικός Η/Υ) με αυτό που προσφέρει η περιοχή (τουρισμός). Ψάξε πχ για τεχνικός Η/Υ - ΙΤ σε κάποιο ξενοδοχείο. 'Η πήγαινε για ελιές από τώρα μέχρι Φεβρουαρίο με 50 ευρώ τη μέρα μαύρα, να σου φύγει ο πάτος να αραξεις μετά όλο το χρόνο 😂. Αν ήμουν επαρχία αυτό θα έκανα. Εργάτης σε ελιές, κούραση αλλά καλό μεροκάματο, και κάνα μελίσσι. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μένω επαρχία, χωριό 1000 κατοίκων. Ερημιά τα βράδια, νυχτερινή ζωή καμιά. Πως την παλεύω; Κάνω το hobby μου εργασία, ήτοι αρθρογράφος σε τεχνολογικό site. Έτσι την παλεύω. Γενικότερα είμαι της καρέκλας και του PC και όχι του τόσο έξω. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Rpanagos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Προσπάθησε να συνδυάσεις το πτυχίο σου και αυτό που σου αρέσει (τεχνικός Η/Υ) με αυτό που προσφέρει η περιοχή (τουρισμός). Ψάξε πχ για τεχνικός Η/Υ - ΙΤ σε κάποιο ξενοδοχείο. Το μονο που (πιστευω) μπορω να κανω ειναι να περιμμενω καποια αγγελια..δεν νομιζω να με παρει κανεις στα σοβαρα αν παω σε καποιο ξενοδοχειο και ζητησω δουλεια ετσι στο ξεκαρφωτο...(ετσι πιστευω δηλαδη..μπορει να ειμαι και λαθος,εδω θελω σουμβουλη )
zio10 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Σίγουρα δεν έχεις κάτι να χάσεις πάντως. Εγώ θα έλεγα να πας.
Rpanagos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, zio10 είπε Σίγουρα δεν έχεις κάτι να χάσεις πάντως. Εγώ θα έλεγα να πας. Δεν θα επρεπε να βγαλουν ομως καποια ανακοινωση...πως θα ξερει πχ το ατομο που ειναι στην ρεσεψιον αν ζητηται ατομο να καλυψει μια θεση 8 λεπτά πριν, whoose είπε Μένω επαρχία, χωριό 1000 κατοίκων. Ερημιά τα βράδια, νυχτερινή ζωή καμιά. Πως την παλεύω; Κάνω το hobby μου εργασία, ήτοι αρθρογράφος σε τεχνολογικό site. Έτσι την παλεύω. Δηλαδη? Για περιεγραψε λιγο Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από Rpanagos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα