kwnstantinoss Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαίρετε. καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέτετε να με βοηθήσετε Το πρόβλημα μου είναι το εξής.Τον Ιούνιο 2017 έκανα συμβόλαιο κατοικίας για 2 χρόνια 100 ευρώ και δίνω στην ιδιοκτήτρια 200 μετρητά. Να σημειώσω πως είμαι άνεργος, Στις 8/10/2018 με ειδοποίησε τηλεφωνικά η ιδιοκτήτρια(είναι 80+ που έχει αρκετά ακίνητα που ενοικιάζει αλλά δεν βγάζει κανένας άκρη μαζί της λόγο ότι τσακώνεται εύκολα και έχει υιό δικηγόρο) πιέζοντας να αποχωρήσω όσο πιο γρήγορα γίνεται από το σπίτι γιατί πρέπει να το πουλήσει γιατί χρωστάει ο υιός της και γενικά οι σχέσεις έχουν αλλάξει αρνητικά μεταξύ μας,έχει έρθει 3-4 φορές μεσίτης να το δείξει, μάλιστα προσφέρθηκε να μου δώσει ένα ενοίκιο.Εγώ μετά από πολύ ψάξιμο και με πολύ άγχος βρήκα σπίτι και έκανα γραπτά συμβόλαια από 1/12/2018 και με 1+1 ενοίκια γιατί έπρεπε να το κλείσω. Όταν επικοινώνησα με την ιδιοκτήτρια την παλιά και της είπα αν γίνεται να μου δώσει τα χρήματα να φύγω αλλά τα άλλαξε (λόγο ότι δεν έγινε η πώληση) είπε πως δεν βιάζεται να με βγάλει πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων αλλά να βρω από τον νέο χρόνο σιγά σιγά ενημερώνοντας πως η εγγύηση την κρατάει η ιδιοκτήτρια φεύγοντας και επειδή την γνωρίζω δεν θα την επιστρέψει αναφέροντας πως πρέπει να καταβάλω το ενοίκιο του Νοεμβρίου. παρακαλώ πολύ μπορείτε να μου απαντήσετε στα ερωτήματα 1ο) πληρώνω το τελευταίο ενοίκιο η κάνω συμψηφισμό της εγγύησης παρόλο που το συμβόλαιο λέει το αντίθετο, ζημιές δεν έχω κάνει ίσα ίσα το αντίθετο εκτός του απορροφητήρα ενώ λειτουργούσε όταν μπήκα δεν λειτουργεί πλέον χωρίς να το χρησιμοποιήσει ποτέ γιατί δεν μαγειρεύω αλλά ειδοποίησα ηλεκτρολόγο να το δει. 2ο). Γνωρίζοντας πως η ιδιοκτήτρια είναι ιδιότροπη με κακό ύφος γιατί το να της δώσω το ενοίκιο δεν πρόκειται να το δώσει πίσω φεύγοντας και ούτε χειρόγραφα συμφωνητικά βλέπω να κάνουμε και ασχολείται με ακίνητα και λόγο ευκολίας δικηγόρου του υιού της μπορεί να ισχυριστεί η ιδιοκτήτρια πως εγώ σπάω το συμβόλαιο μη αποδείξεως ότι το πουλάει και να ζητήσει τα ενοίκια ως το τέλος συμβολαίου? 3ο) Το συμβόλαιο με την νέα κατοικία που ξεκινά από 1/12/2018 θα έχω κάποιο πρόβλημα στο taxis η κάπου αλλού? Όλα είναι πληρωμένα και με αποδείξεις εκτός από το ενοίκιο του Νοεμβρίου. Σας ευχαριστώ πολύ, έχω πολύ ανάγκη τις απαντήσεις σας. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από kwnstantinoss
kage Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε ανεργο χλωμο να διεκδικησει κατι για 200ε το μηνα.. η αληθεια ειναι οτι ολα εγιναν προφορικα οποτε ειναι χυμα οι καταστασεις αυτες...εκτος κ αν εχεις ή βρεις απο τον μεσιτη οτι εχει αναθεση κατοικιας χ ημερομηνιας για το διαμερισμα σου.. αλλιως απο τον ιδιοκτητη υπευθυνη δηλωση λυση μισθωματος χωρις διεκδικηση υπολοιπου. πολυ θα ηθελα να δω τι σπιτι νοικιαζει με 200ε..εχεις κανει αποδοχη και στο ταξις ? Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από kage
GREGORYMO Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Εννοείται πως δεν θα το πληρώσεις !! Θα την καλέσεις να έρθει να δει το σπίτι και να συμφωνήσετε ΓΡΑΠΤΑ, τι ζημιές υπάρχουν η δεν υπάρχουν και πόσο τις κοστολογεί! Είναι κρίσιμο αυτό! Μην φύγεις και μετά λέει ότι θέλει ! ΈΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ! ΟΤΙ ΕΔΙΝΕΣ 100Ε ΜΑΥΡΑ! ΥΓ Μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν σου είπε να φυγεις, αλλά έχεις και εσύ επιχειρήματα. Πάμε στο νομικό κομμάτι δηλαδή να σε κυνηγήσει ο υιός δικηγόρος δικαστικά. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 100Ε ΚΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΗΝΕΙ ΞΕΝΙΚΙΑΣΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. Δηλαδή για να σου διεκδικήσει τους 8 υπόλοιπους μήνες του συμβολαίου τα 8 επί 100 ίσον 800, θα πρέπει να το αφήσει ΞΕΝΙΚΙΑΣΤΟ και να χάνει το 200!!!! Οπότε δεν τον συμφέρει! Πρόσεξε όμως αυτό με τις ΖΗΜΙΕΣ, να πάρεις χαρτί γιατί μπορεί να ζητά ότι θέλει στο δικαστήριο. ΒΕΒΑΙΑ και εγώ νομίζω ότι επειδή είσαι ΑΝΕΡΓΟΣ, δεν θα τολμήσει διότι δεν έχει να πάρει κάτι. Τα επιδόματα είναι ακατάσχετα. Τώρα για το 3) που γράφεις, ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα. 1
kwnstantinoss Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ kage, να είσαστε καλά. όσο για τον μεσίτη ναι βρήκα την αγγελία και την εκτύπωσα. στο taxis έχω κάνει κανονικά αποδοχή στο παλιό,στο νέο όχι ακόμη θα είναι ενεργό από 1/12/2018 το σπίτι που νοικιάζω δεν είναι ούτε 30 τ.μ. και σε αυτό που θα πάω είναι 25 gregorymo να είσαστε καλά,δεν νομίζω να θέλει να το ενοικιάζει γιατί το πουλάει και το έχει στη xe και την βολεύει να μείνει ξενοίκιαστο να το βλέπουν οι αγοραστές αλλά ίσως να ισχυριστεί και το αντίθετο ότι μένει ξενοίκιαστο για να την πληρώσω. να πάντως όταν με έπαιρνε έκλαιγε να φύγω και με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση γιατί από μέρα σε μέρα περιμένω μια δουλεία και ήθελα να βρω ένα σπιτάκι να μπορέσω να προχωρήσω. σήμερα που ήρθε ηλεκτρολόγος να δει τον απορροφητήρα άνοιξε τον πινάκα και είχαν μαυρίσει τα καλώδια μέσα. που είπε πως δεν δίνει ρεύμα στις πρίζες και ότι έχει διαρροή και μου είπε πως είναι ακατάλληλο για να μένεις και αναρωτήθηκε πως πήρα χαρτί ρεύματος γιατί δεν έχει ούτε ρελέ και μου είπε πως μπορεί να μου στείλει email ότι ελέγχθηκε και είναι ακατάλληλο για να μένει άνθρωπος. εγώ είμαι τυπικότατος μέχρι το ενοίκιο Οκτωβρίου με αποδείξεις τραπεζικό λογαριασμό δεν έχω διότι τα έπαιρνε μετρητά. Αλλά δεν μπορεί η κυρά να θέλει να αποχωρήσω και μετά να τα αλλάζει και να ζητάει και τα ρέστα βυθίζοντας με στο άγχος και πέρα δώθε στους δρόμους για να βρω σπίτι. Σας ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από kwnstantinoss
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα