Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση σχετικά με Black Friday

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να αγοράσω:

• Μία μεγάλη τηλεόραση για κονσόλα
  • Μία μοντέρνα κονσόλα με 2-3 παιχνίδια (ποδοσφαιράκι, diablo και ένα fps)
  •  Ένα καλό smartphone με δυνατότητες mobile internet και παιχνίδια
  • Ένα notebook ή laptop
  • Μία πολυθρόνα 

ξέρω, ζητάω πολλά αλλά τέλος πάντων, μπορώ να περιμένω καμία σοβαρή έκπτωση σε τίποτα από όλα αυτά?

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.
1 minute ago, aizensama24 said:

Θέλω να αγοράσω:

• Ένα notebook ή laptop
  • Μία πολυθρόνα 

ξέρω, ζητάω πολλά αλλά τέλος πάντων, μπορώ να περιμένω καμία σοβαρή έκπτωση σε τίποτα από όλα αυτά?

θυμαμαι περσυ ειχανε παιξει καποιες προσφορες για κονσολες. Παιχνιδια επισης σχεδον ΠΑΝΤΑ μπαινουν εκπτωσεις την Black Friday Και Χριστουγενα οποτε κατι θα βρεις. Για τα αλλα δεν γνωριζω γιατι δεν τα παρακολουθω.

Δημοσ.

Σίγουρα ότι αφορά τις κονσόλες και τα smartphones, θα έχουν προσφορές. Επίσης, οι τηλεοράσεις θα έχουν και αυτές όπως και κάθε χρόνο.

Δημοσ.

Το Black Friday στην Ελλαδα σχεδον δεν υφισταται. Να φανταστεις η Mediamarkt περυσι ειχε μια τηλεοραση 450€ και στην Black Friday η ιδια τηλεοραση εκανε 500€ απο 650. Και καλα προσφορα. Πιο ειρωνικο πεθαινεις😂😂.

• Like 2
Δημοσ.
3 minutes ago, Comic maniak said:

Το Black Friday στην Ελλαδα σχεδον δεν υφισταται. Να φανταστεις η Mediamarkt περυσι ειχε μια τηλεοραση 450€ και στην Black Friday η ιδια τηλεοραση εκανε 500€ απο 650. Και καλα προσφορα. Πιο ειρωνικο πεθαινεις😂😂.

3 hours ago, aizensama24 said:

Θέλω να αγοράσω:

• Ένα notebook ή laptop
  • Μία πολυθρόνα 

ναι εχει δικιο ο κομικ. Εγω θα σ πρωτεινα να κατσεις να γραψεις ΤΩΡΑ ποια αντικειμενα σε ενδιαφερουν και τις τιμες που εχουν τωρα. Εχω ακουσει ( δεν ξερω αν ισχυει) οτι την βδομαδα πριν την Black Friday τα ανεβαζουν πιο ψηλα και απο οτι ειναι σημερα επιτηδες για να τα κατεβασουν στην Black Friday στην τιμη που ητανε ουτως ή αλλως 2 βδομαδες πριν ξερω γω. Δεν ξερω αν με καταλαβες. Εναλλακτικη με τον να τα γραψεις ειναι να βρεις το αντικειμενο π σε ενδιαφερει στο σκρουτζ και να πατησεις προεπισκοπηση τιμης το τελευταιο 6μηνο και να δεις τι τιμες επαιζε παλια. Γενικα προσφορες θα παιξουν λιγες εγχωρια αλλα περισσοτερες σε αγγλικο, γερμανικο κλπ αμαζον και αλλα ευρωπαικα site ισως, απο τα οποια μια χαρα μπορεις να παραγγειλεις απο Ελλαδα.

• Like 2
Δημοσ.

Μην λέμε τα ίδια και τα ίδια, προσφορές παίζουν για παραγγελίες πολλών πραγμάτων μαζί από το ίδιο κατάστημα. Συγγενής πέρσι γλίτωσε 1000 ευρώ από προϊόντα που βέβαια τα είχε μαρκάρει από πριν και είχανε προσφορά στην black friday. 

1 ώρα πριν, Aggeluska είπε

ναι εχει δικιο ο κομικ. Εγω θα σ πρωτεινα να κατσεις να γραψεις ΤΩΡΑ ποια αντικειμενα σε ενδιαφερουν και τις τιμες που εχουν τωρα. Εχω ακουσει ( δεν ξερω αν ισχυει) οτι την βδομαδα πριν την Black Friday τα ανεβαζουν πιο ψηλα και απο οτι ειναι σημερα επιτηδες για να τα κατεβασουν στην Black Friday στην τιμη που ητανε ουτως ή αλλως 2 βδομαδες πριν ξερω γω. Δεν ξερω αν με καταλαβες. Εναλλακτικη με τον να τα γραψεις ειναι να βρεις το αντικειμενο π σε ενδιαφερει στο σκρουτζ και να πατησεις προεπισκοπηση τιμης το τελευταιο 6μηνο και να δεις τι τιμες επαιζε παλια. Γενικα προσφορες θα παιξουν λιγες εγχωρια αλλα περισσοτερες σε αγγλικο, γερμανικο κλπ αμαζον και αλλα ευρωπαικα site ισως, απο τα οποια μια χαρα μπορεις να παραγγειλεις απο Ελλαδα.

Ανεβαίνουν 1 μήνα πριν οι τιμές.... πρέπει να έχεις σταμπάρει από πολύ πριν τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν, μάρκες και μοντέλο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ γενικο κι αοριστο το σκεπτικο σου

Πρωτα πρεπει να αποφασισεις ΠΟΙΑ κονσολα θες και μετα αν θα την αγορασεις λογω των 50 ας πουμε ευρω εκπτωσης

Διαβασε reviews και δες αντιστοιχα βιντεο στο youtube

Αλλα παιχνιδια εχει το playstation, αλλα το switch. 

Το ιδιο και για τηλεοραση, ψαχνεις OLED; σε ενδιαφερει το 4K; καθως επισης και ενα σωρο αλλες απαντησεις

Η Black Friday ειναι εν μερει πραγματικες προσφορες, πχ πολυκαταστημα αγοραζει πολυ μεγαλη ποσοτητα προιοντων που θα τα πουλησει με χαμηλοτερο κερδος, προκειμενου να μην μεινει στην αποξω απο τον τζιρο που θα γινει και εν μερει fad δηλαδη σουσουρο και ελπιζει οτι ο κοσμος θα βλεπει πραγματα και θα λεει, "ε ενταξει σημερα που ειναι black friday ολο και κατι θα γλιτωνω απο εκπτωση, ας τ αγορασω" κι ας ειναι ιδια ή ακριβοτερη τιμη.

Αρα στην περιπτωση σου αφου υποθετω εχεις χρηματα που καιγεσαι να ξοδεψεις ξεκινα απο τα εξης:

Ξεκινα να δεις τι θες, ποια προιοντα σε καλυπτουν και ποιες ειναι οι τιμες που παιζουν. Για αρκετους η ερευνα αγορας ειναι η μιση χαρα του shopping. Βεβαια ωρες ωρες ειναι και πονοκεφαλος αλλα οι πραγματικες προσφορες θελουν κυνηγι ή και τυχη.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κανε register στο skroutz. Βαλε στο favorite τα προιοντα που σε ενδιαφερουν, ετσι για να τα εχεις οργανωμενα.
Επισης, ριξε μια ματια στο ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΙΜΗΣ να ξερεις τι παιζει. Σπουδαιο εργαλειο. Για να μπεις στο κλιμα Καποτε το πολυ καλο ηχειο JBL EXTREME επαιζε στα 300 ευρω ενω και ενα χρονο στα 200. Ή η συλλεκτικη μινι κονσολα NES CLASSIC ξεκινησε προπερσυ στα 70, εξαντληθηκε πηγε στα 170, βγηκε νεα φουρνια και τωρα παιζει στα 50. Οι τιμες αλλαζουν, πρωτου πεις καποιον απατεωνα που χρεωνει ακριβα μπες και στην θεση του, αυτος θελει να πουλησει με κερδος και εχει σημασια ποτε προμηθευτηκε. Βεβαια παιζει και να ειναι απληστος αλλα καθε περιπτωση διαφορετικη. Αυτο που ενδιαφερει εσενα ειναι να ξερεις ποια ειναι η αξια του.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΙΜΗΣ δειχνει σαν χρηματιστηριο καθε μερα που ηταν η μεση αλλα και χαμηλοτερη τιμη προιοντος

Ως παραπανω μπουσουλας ειναι τα εξης: το idealo.de που ειναι το αντιστοιχο skroutz της γερμανιας για να ξερεις και διαφορες τιμες απο χωρα σε χωρα. Επισης και τα ευρωπαικα amazon πχ το amazon.co.uk Για reviews το τελευταιο ειναι θησαυρος.

Αλλα να ειμαι ειλικρινης, οι αγορες θελουν πολυ ερευνα και απο το ποσο γενικη ηταν η ερωτηση σου, δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο εισαι ετοιμος να αγορασεις ολα αυτα (δεν μιλαω για το αν τελικα θα τα αγορασεις αλλα για το αν σε συμφερει σε δυο εβδομαδες απο τωρα να ξοδεψεις τα χρηματα σου στην black friday).

Επεξ/σία από tsifotis
  • Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...