Dedopoulos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Εχω forthnet εδω και 2 χρονια τον υπολογιστή τον εχω εδω και 4 μηνες εχω συνδεση με καλωδιο γυρω στα 12 μετρα εκει που ειχα γυρω στα 30 ping στο lol και στο fortnite τωρα στα ξαφνικα πηγαίνει στα 700 και μετα 200 και το ιδιο πολλές φορες εχει εδω και 3 μερες που συμβαινει το παραπανω συμβαν παρακαλω μια λύση σύντομα δεν ξερω αν μετραει αλλα ειχα κανει φορματ τον υπολογιστης μου πριν μια εβδομαδα
kormos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 53 λεπτά πριν, Dedopoulos είπε Εχω forthnet εδω και 2 χρονια τον υπολογιστή τον εχω εδω και 4 μηνες εχω συνδεση με καλωδιο γυρω στα 12 μετρα εκει που ειχα γυρω στα 30 ping στο lol και στο fortnite τωρα στα ξαφνικα πηγαίνει στα 700 και μετα 200 και το ιδιο πολλές φορες εχει εδω και 3 μερες που συμβαινει το παραπανω συμβαν παρακαλω μια λύση σύντομα δεν ξερω αν μετραει αλλα ειχα κανει φορματ τον υπολογιστης μου πριν μια εβδομαδα Αν το πρόβλημα σου υπάρχει εδώ και μια εβδομάδα, μετά το φορματ. Δες μήπως ευθύνεται από κάπου αλλού. Αν όχι κοίταξε να αλλάξεις καλώδιο δικτύου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα