Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω δικο μου domain και ενα email τυπου [email protected]

Μπορω οτι ερχεται να προωθειται και σε gmail που εχω ?

Από την δουλειά δεν έχω άλλο τρόπο να τα δω λόγω περιορισμών του υπηρεσιακού pc. 

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Το domain που γινεται hosting αυτή τη στιγμή; Εκει έχεις πακέτο και για mail hosting ή μονο web hosting (ιστοσελιδες) ;

Αν εχεις και mail hosting δες στις ρυθμισεις αν εχει κάποιο φιλτρο για forward σε αλλο email. Σε αντιστοιχο δικό μου εχει ετοιμη ρυθμιση, ενω σε αλλο που ειχα παλιοτερα επρεπε μεσα στα settings να εχω ενα αρχειο txt με ονομα .forward και εκει να εγραφα το email που θα ανακατευθηνονταν τα emails μου. 

Αν τωρα ΔΕΝ ειναι ενεργο κάποιο mail hosting, ειναι αλλη κουβεντα

Δημοσ.

Εχω πακετο σε cretaforce και με ρυθμισεις που μου εχουν δωσει για διακομιστες εισερχομενους και εξερχομενους το παιρνω σπιτι απο το παλιο "Αλληλογραφια των Widows" που με εχει βολεψει

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εχω πακετο σε cretaforce και με ρυθμισεις που μου εχουν δωσει για διακομιστες εισερχομενους και εξερχομενους το παιρνω σπιτι απο το παλιο "Αλληλογραφια των Widows" που με εχει βολεψει

Μια χαρα τοτε. Τα παιδια εκει ειναι συνεργάσιμα. Στειλε τους ενα ticket υποστηριξης και ζητησες του αν γινεται και να στο κανουν, αλλιως δευτερα πρωι ριξε τους ενα τηλεφωνο

Δημοσ.

Ευχαριστω.Πως μπορει να γινει αυτο ?

5 λεπτά πριν, isay είπε

Μια χαρα τοτε. Τα παιδια εκει ειναι συνεργάσιμα. Στειλε τους ενα ticket υποστηριξης και ζητησες του αν γινεται και να στο κανουν, αλλιως δευτερα πρωι ριξε τους ενα τηλεφωνο

Ναι ειναι πολλοι καλοι .Ηδη εστειλα email στο support .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...