Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πριν σπο 6 μήνες εκανα χρήση της ιδιότητας μου σαν φοιτητής και έβαλα στο σπίτι μου ίντερνετ .Οστοσω για τους δικούς μου λόγους δεν επιθυμώ να συνεχίσω να χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη υπηρεσία . Τελειώσα τις σπουδες μου μπορω να το διακόψω χωρις "penalty"?

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, -krisos- είπε

Καλησπέρα πριν σπο 6 μήνες εκανα χρήση της ιδιότητας μου σαν φοιτητής και έβαλα στο σπίτι μου ίντερνετ .Οστοσω για τους δικούς μου λόγους δεν επιθυμώ να συνεχίσω να χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη υπηρεσία . Τελειώσα τις σπουδες μου μπορω να το διακόψω χωρις "penalty"?

Μαλλον οχι, εκτος κ αν ισχυει κατι διαφορετικο στα φοιτητικα συμβολαια, δες το συμβολαιο που υπεγραψες.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, -krisos- είπε

Αν και οι όροι είναι ξεκάθαροι από τους παρόχους όπου και αναγράφονται στα συμβόλαια, το μικρότερο διάστημα παραμονής είναι πλέον 12 μήνες.

Όταν κάνεις υπαναχώρηση υπάρχει επιβάρυνση.

Επικοινώνησε το πρωί με το τμήμα εξυπηρέτησης ή κάποιο κατάστημα μήπως και ο προσωπικός σου λόγος κατ εξαίρεση μπορεί να το αλλάξει αυτό...

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...