gioiliop7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Σε έναν φίλο που είχα κάνει εγκατάσταση windows είχαν πάθει ένα bug ή οι drivers ή το direct x και δεν ανοίγε κανένα παιχνίδι,μονο το λολ αν δε κάνω λάθος. Μιας και το σύστημα ήταν άδειο ξανακαναμε φορμάτ και όλα καλά. Τώρα δεν ξέρω στη περίπτωση σου τι φταίει. Αν το build είναι καινούργιο και ή συνδεσμολογία στα καλώδια έγινε σωστά (δηλαδή βλέπεις από το πισι ότι hardware έχεις) δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο από θέμα software. Τσεκαρε τους drivers,απεγκατασταση και εγκατάσταση πάλι από το σαιτ της κάρτας.
Leleouras Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 να κοιτάξεις μην έχει κανένα delay ο δίσκος σου και γενικά την υγεία του. caviar blue και αν είναι και παλιός, πολύ επίφοβος
Sheogorath Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Αφου είναι νέα εγκατάσταση, κάνε φορματ. Τα Win10 είναι τόσο καρκινιαρικα που αν έχουν κάτσει τόσο στραβά... Ξαναδοκιμασε.
fingolfingr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Εγώ από την αλλη θα ήθελα να δώ τα σφάλματα. Στο δικό μου πχ με windows 7 μου εβγαζε σε όλα τα παιχνίδια ότι λείπει καποιο DLL. Εκανα αναβάθμιση visual studio c++ (2-3 εκδόσεις), εβαλα τα dll χειροκίνητα αλλα τίποτα. Εβαζα το ένα και εσκαγε μετά αλλο. Με μια νεα εγκατασταση windows..... όλα λειτουργουν μια χαρα 1
froyd Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, HarryDias είπε Specs: Msi b350m pro vdh Palit geforce 1050ti Amd ryzen 3 1200 Gskill ripjaws 16gb Evga 430w Έχω φτιάξει αυτό το build και μου crashαρουν όλα τα games...έχω κάνει ότι έχω βρει στο google και το youtube χωρίς κανένα αποτέλεσμα... μήπως έχετε καμία ιδέα ή υπάρχει κάποιος που το έχει αντιμετωπίσει αυτό??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ξεκίνα από τα απλά. Άλλαξε το πολύμπριζο.
sakis92 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Έχεις τη τελευταία έκδοση bios? Αν όχι βαλτην
HarryDias Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Στις 12/11/2018 στις 8:53 ΠΜ, Xristaras12 είπε αν το πρόβλημα συνεχίζει δοκίμασε με nvidia drivers παλαιότερο απο 4ΧΧ.ΧΧ να δεις αν υπάρχει το πρόβλημα. Πριν την αλλαγή, κατέβασε το DDU και κάνε αυτά που λέει(να σε βάλει safe mode και να τα ξηλώσει απο εκεί) Για καλό και κακό κατέβασε τον driver ΠΡΙΝ ξηλώσεις τον άλλο ώστε να μην περάσουν τα 10αρια μόνα τους οτιδήποτε, στην επόμενη εκκίνηση σε κανονική λειτουργία περνάς τον παλαιότερο που κατέβασες (νομιζω 396 η 398.κατι υπάρχει) Δεν άλλαξε κάτι 3 λεπτά πριν, HarryDias είπε Δεν άλλαξε κάτι 8 λεπτά πριν, HarryDias είπε Δεν άλλαξε κάτι
K@ppa Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Υπάρχει περίπτωση να μην έχεις καλή έκδοση windows 10(να υποθέσω είναι σπασμένα).Καλό θα ήταν να κάνεις ένα φορμάτ και να το αφήσεις να περάσει μόνο του drivers.
HarryDias Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, K@ppa είπε Υπάρχει περίπτωση να μην έχεις καλή έκδοση windows 10(να υποθέσω είναι σπασμένα).Καλό θα ήταν να κάνεις ένα φορμάτ και να το αφήσεις να περάσει μόνο του drivers. Τα windows τα απέκτησα αυθεντικά με register key από την σχολή μου
kormos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, HarryDias είπε Τα windows τα απέκτησα αυθεντικά με register key από την σχολή μου Αν δεν υπάρχει πρόβλημα στο σκληρό σου δίσκο και είναι εφικτό κάνε εξ αρχής εγκατάσταση την τελευταία έκδοση Windows... Ίσως δεν έχει «κάτσει καλά» η εγκατάσταση...
3DJIN Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 δοκιμασε να παιξεις κατι σε offline ή ακομη καλυτερα δοκιμασε ενα game απο το θειο
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Ριξε κι ενα memtest 5-6 ωρες πρωτα και μετα φορματ..
HarryDias Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, 3DJIN είπε δοκιμασε να παιξεις κατι σε offline ή ακομη καλυτερα δοκιμασε ενα game απο το θειο Τι εννοείς από το θειο?
Sheogorath Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, HarryDias είπε Τι εννοείς από το θειο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα