Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ιδέα ήρθε από δύο θέματα που μόλις διάβαζα, το συμφορουμίτη που έψαχνε για tavli app και το θέμα του σκακιού.

Επειδή το τάβλι  είναι πιο διαδεμένο, στη χώρα μας τουλάχιστον, θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα πρωτάθλημα, να περάσει και ο χειμώνας ευχάριστα.

Και αν περισσεύει και από το insomnia κάτι, θα μπορούσε να δοθεί μία ηλεκτρονική συσκευούλα, έστω και φτηνή, στο νικητή. Έτσι ως αναμνηστικό του πρωταθλήματος.

Ας το διοργανώσει κάποιος παιδιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με κάτι σχολές ξυνη λέει παίζετε.. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί.

Επεξ/σία από thant
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Lanike71 είπε

Η ιδέα ήρθε από δύο θέματα που μόλις διάβαζα, το συμφορουμίτη που έψαχνε για tavli app και το θέμα του σκακιού.

Επειδή το τάβλι  είναι πιο διαδεμένο, στη χώρα μας τουλάχιστον, θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα πρωτάθλημα, να περάσει και ο χειμώνας ευχάριστα.

Και αν περισσεύει και από το insomnia κάτι, θα μπορούσε να δοθεί μία ηλεκτρονική συσκευούλα, έστω και φτηνή, στο νικητή. Έτσι ως αναμνηστικό του πρωταθλήματος.

Ας το διοργανώσει κάποιος παιδιά.

Εγώ ξεδίνω καμιά φορά στο zoo.gr.Εντάξει είναι λίγο βαρετό και μονότονο μόνο πόρτες ή πλακωτό έχει σε διαγωνισμό , αλλά μπορείς να κάνεις και επιλογή παίχτη με ή χωρίς στοίχημα και να παίξεις όλα τα είδη.

Σίγουρα ένας γενικός διαγωνισμός θα ήταν διασκεδαστικός  αλλά προυποθέτει ειδική πλατφόρμα και αρκετή δουλειά και ποιος θα τα κάνει;;;; 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, papoys1 είπε

Εγώ ξεδίνω καμιά φορά στο zoo.gr.Εντάξει είναι λίγο βαρετό και μονότονο μόνο πόρτες ή πλακωτό έχει σε διαγωνισμό , αλλά μπορείς να κάνεις και επιλογή παίχτη με ή χωρίς στοίχημα και να παίξεις όλα τα είδη.

Σίγουρα ένας γενικός διαγωνισμός θα ήταν διασκεδαστικός  αλλά προυποθέτει ειδική πλατφόρμα και αρκετή δουλειά και ποιος θα τα κάνει;;;; 

Papoy μιλάω για έτοιμη πλατφόρμα.

Ανοίγεις ένα λογαριασμό, παίρνεις username και pass και παίζεις. Απλά, δεν ξέρω κάποια που να υποστηρίζει και φεύγα - πλακωτό.

Δε βλέπω και πολλή προθυμία, άπατο θα πάει...😀

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Papoy μιλάω για έτοιμη πλατφόρμα.

Ανοίγεις ένα λογαριασμό, παίρνεις username και pass και παίζεις. Απλά, δεν ξέρω κάποια που να υποστηρίζει και φεύγα - πλακωτό.

Δε βλέπω και πολλή προθυμία, άπατο θα πάει...😀

Από τις απαντήσεις βγαίνει το συμπέρασμα ότι λίγοι λάτρεις του ταβλιού υπάρχουν στο insomnia άρα δύσκολα θα περπατούσε και ένα τέτοιο εγχείρημα.

Δυστυχώς τα παιχνίδια πλατφόρμας που κυκλοφορούν στο ίντερνετ και με ένα κλικ μπορείς να κατεβάσεις στο τάμπλετ εδώ και χρόνια έχουν ρίξει σε δεύτερη μοίρα τάβλι . δηλωτή . ξερή και άλλα τέτοια παιχνίδια.Όπως πάει το πράγμα σε λίγα χρόνια ακόμη και στη Πυροσβεστική δεν θα βρίσκεις ταβλαδόρους.:lol:

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Ξέρετε καμιά καλή ηλεκτρονική πλατφόρμα για τίτσου, μπας και μάθω ποτέ;

Τι είναι το τίτσου;;;

Δημοσ.

Ξέρουμε κανένα ελληνικό ταβλάκι που να παίζει φεύγα- πλακωτό εκτός του Παλαμήδη; Έχω μείνει λίγο πίσω. Για pc μιλάω

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Παιχνίδι με ειδική τράπουλα που παίζουν οι νεανίες σε σχολεία και πανεπιστήμια...

Άρα δε με αφορά.:D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τιτσου κ πολλα αλλα παιχνιδια εχει στο dod.gr. δεν θυμαμαι αν εχει φευγα στο ταβλι. θα το τσεκαρω και επανερχομαι.

edit. ναι εχει και φευγα.

Επεξ/σία από kallair
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...